Редно ли е да се кръсти детето на свекърите,ако те са осигурили жилище на младото семейство?

• 42 615
  • 2 034
  •   1
Отговори
# 1 920
Абе ще я води в детската стая,я да се стяга. Баща ще става,мама го води за носа още,иначе голямото добро утро,пътувал по корабите и видиш ли не бил съгласен на Петра,щото не била Дария не знам какво си.
Такава изненада ще им направя от родилното,че свят ще им се завие... Дано майката не отстъпи на мунчо.
Тя моя колежа им направила изненада.
Със съпруга решили да кръстят бебето на свекървата Бонка- Боряна.
Свеки след като родила се обадила да честити и казала " нали ще се казва Бояна", тя се ядосала и я записала съвсем друго име.
След няколко месеца се разведе и отиде с детето при родителите си.
Бившият не пътува с кораби, а е офицер в полицията.

По-добре късно отколкото никога да ти се отворят очите! Отървала се е.

# 1 921

😂😂😂😂😂
А възможно ли е Вероника да е свека?
Не е възможно! Дъщеря и е по-малка от сина ми, който е на 19.Четем се в други теми.

# 1 922
  • Пловдив
Павлина (не Паолина) е име с П, което на мен много ми харесва, но не е там работата.

# 1 923
Морякът имал брат, който вече има две деца. Вероника, доколкото разбрах, има едно момиче. Залагам на братовчеди.

# 1 924
  • София
Всичките в голямата къща ли живеят, че новините така бързо летят Joy

# 1 925
Аз залагам на сестра/братовчедка на свека. Прекалено много лично отношение и подкрепа. За момент помислих,че свека е под прикритие.

Тя чете,а те диктуват какво да пише...

# 1 926
Абе ще я води в детската стая,я да се стяга. Баща ще става,мама го води за носа още,иначе голямото добро утро,пътувал по корабите и видиш ли не бил съгласен на Петра,щото не била Дария не знам какво си.
Такава изненада ще им направя от родилното,че свят ще им се завие... Дано майката не отстъпи на мунчо.
Свеки след като родила се обадила да честити и казала " нали ще се казва Бояна", тя се ядосала и я записала съвсем друго име.

С баща си много не се разбират и не е много там розово.

# 1 927
  • София
Всичките в голямата къща ли живеят, че новините така бързо летят Joy
Групов чат. 😂
От Дивана не е имало такава тема, май.

# 1 928
Според мен, Вероника е племенница на свеки. Щом дъщеря й е под 19-годишна, тя едва ли е на повече от 35-40, бъдещият татко, вероятно е 2-3 години по-млад от нея, може би е втори син, което отпраща свекърите към 60-65 годишни.

# 1 929

С баща си много не се разбират и не е много там розово.

А историята все да се повтаря.... И тукашната булка не се разбира с баща си..Странно

# 1 930
  • София
Аха, Популе или каквато беше мадам с кинтите и заповедите Joy

# 1 931
Както и да четат, нещата се движат в правилна посока. Щом и татко Петър, вместо да защити таткова мома, застава на другата страна, значи някой греши.
Само ще посъветвам свекървата да не си хаби ресурсите повече с това неблагодарно момиче.
За никоя снаха свекървата няма да стане приятна. Да си осигуряват младите помощ от гледачки, а тя само да ходи да прави" гулю- гулю" на бебето.

# 1 932
Абе те всички свекърви много се натягат отначало ама после обръщат палачинката. Пък и  колко ще е помощ и колко късане на нерви......И без гледачки ще се оправи,повярвай ми.

# 1 933
За никоя снаха свекървата няма да стане приятна.

А, що бе, моята си ми е приятна, след като очертах границите.

# 1 934
  • София /Абсурдистан
Леле каква драма само за едното име! Какво ли ще бъде ако трябва да се решава нещо много по-отговорно за живота на детето.
Каквото и да става, майката има право да решава, къде са тръгнали всички да се бъркат.

Общи условия

Активация на акаунт