Редно ли е да се кръсти детето на свекърите,ако те са осигурили жилище на младото семейство?

• 43 023
  • 2 034
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Авторката сигурно пишман стана, че пусна тема Joy
Избяга Joy

# 286
Valerie селяндури са, защото ако бяха "благородници" щяха да впишат снахата в нотаралният акт.
От баш най-големите селяндури са. Хем да е на тяхното, хем оная беднячка снахата да остане на пътя при развод - хак да й е на парцалесата

# 287
А аз съм почти сигурна, защо бъдещата майка иска да кръсти детето на баща си. Май си е дала сметка къде е попаднала и какво я чака...

# 288
Не  познавам родители, които купуват имот на детето си, и вписват снахата или зетя в него.
Тука, егати измислиците се пишат.

# 289
Четох и чак сега разбрах какви са възможностите за имена…стига де, Петра и Петромира наистина са ужасни.

# 290
Не  познавам родители, които купуват имот на детето си, и вписват снахата или зетя в него.

Аз познавам снаха, която си изиска името да й е в нотаралният акт.
Стига сте смятали всички жени за патици.

# 291
  • София
Ива Екимова имаше едно гадже Петрозар.

# 292
Valerie селяндури са, защото ако бяха "благородници" щяха да впишат снахата в нотаралният акт.
От баш най-големите селяндури са. Хем да е на тяхното, хем оная беднячка снахата да остане на пътя при развод - хак да й е на парцалесата

Затова им сложих кавичките, Arielle 😂
Следващото  поколение вече може и да са без кавички, но понякога и то прецаква работите..
Как беше израза: първото поколение създава парите, второто се възползва от тези благини, без да създава, а третото - продава авоарите, получени от първото.

# 293
О, да, непременно е трябвало да я пишат като съсобственик.  Гладни кокошки просо сънуват.

# 294
Да и аз не познавам. Не го смятам и за необходимо обаче. Но и такива изисквания на кого да се кръщават децата не приемам. Децата си имат родители,нека те да си изберат името,а не да им се месят,защото дали на сина жилище. Ами ако не на него,на кого?

# 295
Боже, ние на нашето името измислихме името кажи-речи пред родилното, та си представям, ако имаше и още условия с претенции от свекъри или родители.
Аз и не харесвам традицията, де.
От страна на свекърите - имали са - дали са. Не са дали на чужд човек все пак, а на сина си. Ако не на него - на кой?
Снахата може да се е подразнила, че апартамента е само на негово име и затова сега да се е запънала за Петронела. Познавам такъв случай, родителите прехвърлиха апартамент на дъщеря си месец преди сватбата, а двамата ходеха с години. Много грозна изцепка беше, а уж също интелигентни хора. Ама имането не прощава на никой. Мъжът беше много разочарован, защото нито някой беше ламтял за апартамента, нито живееха в същия град, а в чужбина. Отношенията им охладняха много и парсата остана в тъстовете впрочем.

На мястото на снахата ще избера име, което ми харесва, но също и на мъжа ми.

# 296
  • София
Момиченца, не са ви ясни нещата.

# 297
Естествено, че няма да я впишат в акта. Но не може после да казват, че са ѝ купили жилище, защото не са. И да кръстела, заради жилището детето на тях, и в никакъв случай на баща ѝ. Ми нагли са и са далече от интелигентни.

Айде, обясни ни нещата, да ни станат ясни. Между другото някои от нас са доста далече от момиченца, а ти Contest демонстрираш интересно възпитание..

# 298
Не  познавам родители, които купуват имот на детето си, и вписват снахата или зетя в него.
То, ако вярваш на всичко, което се пише тук... Позицията много бързо се обръща спрямо ситуацията. И ако тук всички сте толкова благородни, то приемете, че не всички са като вас. Парите са на хората и  са преценили да е само на родното им дете. Никой няма право на претенции кой как да разполага със средства си.

# 299
  • София
Скрит текст:
И аз не познавам. Но в такъв случай да си спестят претенциите към снахата.

Общи условия

Активация на акаунт