Редно ли е да се кръсти детето на свекърите,ако те са осигурили жилище на младото семейство?

• 41 215
  • 2 034
  •   1
Отговори
# 2 010
Че снахата не е искала ни от мъжа си, ни от свекърите. Те сами са решили да купят апартамент на сина си. Тя е приела това, но без да е знаела, че в замяна ще трябва да се съобрази с техните искания, и/или очаквания за име на бъдещото им дете.
Да бе, не е знаела. Дали няма шанс да си го е харесала точно заради имането на родата и парите от професията, освен и по характер.
А, ако не е знаела, има значи да учи. Добре ще е да се научи, че уж трябва да възпитава ....
Права е Лъвица.

# 2 011
Значи ако си влюбена в мъж, който има жилище от роднини ще се откажеш ли от него? Едва ли. По-скоро отначало трябва да се настоява това жилище да се даде под наем, а двамата млади да си изплащат свое ОБЩО жилище, в което да си гледат децата.

# 2 012
  • София
Темата и лъжливата анкета представят съвсем точно ОНЗИ тип хора, дето с блага физиономия и лека обърканост ти обясняват, че те всъщност не искали, ама защо сега стана така, те от сърце и с добри намерения се опитват да ти извадят очите.

Знаете ги и вие.

Вероника, съжалявам, но за мен в този форум си вече лъжливото овчарче.

# 2 013
Темата и лъжливата анкета представят съвсем точно ОНЗИ тип хора, дето с блага физиономия и лека обърканост ти обясняват, че те всъщност не искали, ама защо сега стана така, те от сърце и с добри намерения се опитват да ти извадят очите.

Знаете ги и вие.

Вероника, съжалявам, но за мен в този форум си вече лъжливото овчарче.

Точно така. Но това важи за абсолютно всички в схемата. И всеки иска да се налага без да прави компромиси.
Единият очаквал, ама не казал. То се подразбирало.  Другият се облажил, ама не разбрал че се очаква от него. Щяло да им мине.
Обаче в живота така не става. Може да се направи опит, но обикновено резултатите са пълно фиаско.
Усти имате бе, хора. За това са ни дадени.
Аз се изумявам как тези хора са разрешили да ги изтипосат по форумите, за да може знайни и незнайни , които не са им никакъв фактор, с някакви недоказани претенции да са перфектни в живота си и интелекта си, да се упражняват на техен гръб. Че и да ги нареждат.

# 2 014
  • София
Не са разрешили със сигурност, ако въобще са истински.
Всичко е шменти- капели, трафик.

# 2 015
Защо са тези нападки към Veronika? Който мисли, че темата е фалшива и манипулативна може да не чете. Доколкото имам спомени Veronika е заможна и едва ли дъщеря й ще отиде без нищо в подарен дом. Много грозно поведение на снахата, показващо пълна липса на възпитание.

# 2 016
  • Варна
То темата е безсмислена, полезен ход няма щом вече се е стигнало до обяснителен режим. Никой нищо не забравя, може да стиска езика за зъбите, но не забравя. Нито старите, нито младите.
И аз се чудех, кой па е тоя, дето е съгласен да го развяват по разни теми... Те 4-5 човека не се оправят, пък като се намесят още 105 съвсем.

# 2 017
Не са разрешили със сигурност, ако въобще са истински.
Всичко е шменти- капели, трафик.

Това го предположих преди доста страници.
Но да не дърпаме дявола за опашката, защото ей сега ще се регистрират я момичето, я свекървата, и... ето ти тема 300 страници Smiley

Нито я знам колко е почтена и достоверна авторката, нито ме интересува. Но тази тема е фейк отвсякъде. Което не пречи да се коментират поставените въпроси, особено като се види как се вживяват някои хора Smiley Социален експеримент отвсякъде.

# 2 018
  • ЯМБОЛ
Морякът да се включи и да си каже дълг ли изплаща оле тъстът не обича.

# 2 019
В тази тема ми хареса,как повечето свекърви и тъщи разглеждат нещата-всичко е сметкаджийска история. Гледат какво ще дадат и какво ще получат. Никаква емоция,само интерес. Демек аз давам на сина,снахата ще ползва и ако не прави каквото искам или не ми уважи желанието е неблагодарна,смотана,зле възпитана и задължително ще остане на улицата,щото видиш ли свека не е уважена.... Много грозно момичета,забравили сте когато сте били снахи,или пък точно защото вас са ви тормозили така,сега е ред на новата снаха. Сметки видях само при дъртите,не и при снахата. Ама като си постелите зле,да не ревете в темите от снахите. Не е проблем,тук ще сме да ви четем Simple Smile
Иначе Вероника отговаря като бот,никаква емоция и там,появява се да напише два реда ,повтарящи се и до там. Дано темата не е истинска,че нивото на свекървите е трагично,чак се плаша. Болно его,инат и готовност кръв да се лее... Трагедия

# 2 020
На мен ми стана интересно как зверски я ожалиха снахата все едно метеорит е паднал връз нея или е жертва на тормоз и насилие - всъщност точно тези 2 думички се използваха 100 пъти.

Значи няма да жаля младите семейства, които живеят в порутената къща на баба Гичка от 23та гредоред с външна тоалетна и кюнец.
Няма да жаля младите семейства, които плащат по 2/3 от месечния си доход за покрив над главата.
Няма да жаля младите семейства, които с триста зора събират самоучастие и вкарват последните си спестявания в ипотека, за която знаят, че ще плащат 25-30 години.
Няма да жаля познатата ми, която припадна в 8мия месец зад щанд, където работеше, защото няма Хоум Офис, а болничния намалява приходите й под границата, която е ОК за тяхното семейство предвид ипотеката.
Няма да жаля и близка приятелка, чието семейство живя 9 г в квартира в Овче Купел при отвратителен хазяин и доста мизернички условия докато спестят за самоучастие - бас държа, че тукашната буржоазия ще подкоси крака още в коридора като види за какво се плаща наем.

Ще жаля дамата от темата точно и тя е подложена на тормоз. Милата. Паралелен свят е бг-мама.

# 2 021
Оф каква кръв да се лее?
Съвсем изплискахте легена.
Никой не може да й забрани да го кръсти Петра.
Сто пъти го писахме - в родилното го пише Петра и край.

После обаче да не реве, че не я поглеждали или я оставили сама.

Няма да я изгонят с новородено, но ще си развали отношенията с цялата рода на мъжа, а доколкото разбрах от Вероника, тя това не го искала.

Е няма как и вълкът да е сит и агнето да е цяло.

# 2 022
Google76, не е никакъв паралелен свят. Представи си да са ти дали апартамент, но кучето ти не може да е там (знам, че ти е мега важно, по-важно да речем от името на детето ти). Какъв ще ти е кефа? Или да те тормозят, когато са ти осигурили топла вода и бойлер, може...?

# 2 023
  • София
Да, разбира се, че ще жаля всяка жена, която по един или друг начин е подложена на тормоз, принуда, изнудване, лишаване от право на личен избор и т.н.
Бедността не е порок и един свестен човек ще се (пре)бори с нея, но със зависимост е далеч по-трудно да се бориш.

# 2 024
Апартамента ще се ползва от снахата Х години,а името е цял живот. Еми не е изгодна тая схема 😂 Другото смешно е ,били им спестили да плащат ипотека 30г. Е не може ли от тотото да спечелят и пак без ипотека да си купят? Или дъртите ще си вземат имотите на оня свят,няма пак за младите да останат и да не живеят на улицата?

Общи условия

Активация на акаунт