Любители на кучета - 148

• 22 211
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
То се вижда и нещо като язва във венеца над зъба. Трябва да го види ветеринар!

# 31
  • София
Не просто е потъмнял, ами има някаква рана във венеца и възпаление. Трябва да го види лекар.

# 32
Ще го заведа задължително. Не дава никаква индикация за болка, яде си и няма оток или подуто никъде. До скоро зъбът си беше бял (около 10 годишен е ако има значение) Раничката е много малка, но как е потъмнял толкова бързо и възможно ли е да се е наранил и да се случи такова нещо....

# 33
paranoir, ние сме с легло на mama's pet, уж български,имат сайт. С борд е леглото и вече почти 2 години сме с него,но пак си е цифра.

# 34
Аз на моите съм им разделила един топ матрак на две, зашила съм го и съм направила по няколко калъфки 😀 става и с топ матрак за бебешко легло сигурно, ама на мен ми остана от леглото излишен и го пригодих за кучаците.
Днес данък с Макс, а пък утре ще дебна Вивата за снимка 😁

# 35
Кас има легло тип възглавница от Джъмбо. Калъфката се сваля и пере, самата вътрешна част също съм я прала. Обаче тия са само един размер и не стават за големи кучета. За протокола - първото си такова легло го надупчи със зъби, сега има второ. Дано да сме минали вече фазата на дъвкане, че не ми се ще всяка зима да купувам ново.

# 36
  • sf
Нейо си няма легло. Има си персонален фотьойл 😁 както и достъп до всяко кътче на нашите легла, дивани, килимчета и т.н. 😆
Скрит текст:

# 37
  • Пловдив
Здравейте 🐾 Вчера забелязах, че единят зъб на кучето и някак потъмнял (слагам и снимка ) какво може да е това ? На някой случвало ли се е ?
Според мен има някакъв гранулом. Тоя зъб е мъртъв ,затова  толкова бързо е потъмнял. Трябва да го види Вет .Най-вероятно ще се наложи да се извади зъба и
после да се лекува абсцеса - предполагам преди да се появи тази рана е било подуто ,с гнои вътре .

# 38
  • Враца
Имам имен ден

# 39
Да си жив и здрав, Иванеее!! Все така сладък и послушен 🥂🥳😍

# 40
Жив и здрав да е именника! Много разходки и лакомства да получи!

# 41
  • София
Сладък Вачи! Да си жив и здрав! Heart

# 42
Хубав празник на всички празнуващи ♥️

# 43
Честит имен ден, Вачи и всички празнуващи!
Вашите ще ти правят диван за празника май, избираш си дамаска Grinning

# 44
  • Варна
Честит празник, Вачи! След като им избереш ново обзавеждане, да те заведат на място, което най-много ти подхожда - класно заведение, и да отпразнувате деня с твоите хора, които като "с пръстен си приковал" към себе си! Честит да си, чаровнико Tada

Общи условия

Активация на акаунт