Любители на кучета - 148

• 22 231
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Благодарим за новата тема!
Честита да е Новата Година, пълна с много данъци (да се разбира форумски в кучешката тема, а не парични от джоба)!
От нас креватена снимка - Саско и Томас много се умориха от ядене по празниците, та легнаха да се почиват...

# 16
Хайде да покажа и Лъки.

Защо спи така - само той си знае. Има навик да се увива и около краката на пейката до трапезарната маса. Хайде, там слухти кой какво и как говори/ дъвче.
Другото култово място за сън през деня е портмантото.
Тези дни се запозна с бернска овчарка. Леле, уникално куче! Аз както обичам големи кучета, се радвах да намачкам такова плюшено кучище. Получихме покана за площадката и наистина на другата сутрин се засякохме. Пуснах Лъки. Много беше доволен да скача и тича без повод. Все още се учим как се ходи на повод, как се пресича, как не се ядат боклуци. Последното ще е най-трудно, но поне ла*на ли яде за моя радост 😂

# 17
Честит Празник Богоявление, мила групичка -прекрасни хора и животинки!Здрави бъдете!🍀                   
  Благодаря,че мислиш за всички нас,Сиви! Поздрави от Лори

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 08:31 от Roo Roo

# 18
  • Варна
Колко Богоявленско !!!!!!!!!!!!! И колко грациозна е Лори, все  едно "на пръсти" е отишла да позира - почти не се личат стъпчиците й. Ако бяха нашите две фурии.... Sparkling Heart

# 19

ЧНГ и от нас! Да са здравички всички!

Ето ги маймуните, Маверик изглежда като джудже до Данте.
При нас всичко си е наред, само дето Данте продължава да пишка по веднъж в хола. А съм убедена, че може да стиска.
Вече си мисля, че никога няма да спре.Pensive

# 20
Честита Нова година и много здраве на любимците и техните стопани.

# 21
  • Бургас
ЧНГ с един озъбен данък!

cardhu, бързо да дадеш луканка на човека!

# 22
  • София
Моля за препоръка за хубаво кучешко легло за голдън ретривърка , като предпочита да е с борд , не само възглавничка. Последното което купих за 100лв  +  се разнищи и скапа жестоко за около година. Като се има предвид ,че кучето много спокойно на 7г и си го пази.

# 23
  • Бургас
Препоръчвам тази възглавница. Няма борд, но е много удобна, здрава, с мемори пяна е и Елза си я харесва.
https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/legla_koshcheta/specialni_le … eVariant=680810.5

Калъфката се сваля и пере, отделно лятото слагам други памучни калъфки - бебешките одеяла пасват перфектно.
Носила съм и възглавницата за пране в химическо чистене, че е огромна и не се събира в пералнята.
Нашият размер е най-големият, така че ще пасне на голдънката.
Сега видях, че преди пет години съм я купила за 85 лв...

# 24
  • тук-там
И ние ползваме постелки, така че нямам опит. Но ето това ми хвана окото:
https://www.emag.bg/kucheshko-leglo-golemi-kucheta-mieshti-se-ku … 662/pd/DSCJLPYBM/

# 25
Чака да намаже някоя бисквита или солета от малката 😂

# 26
Идвам с данъка:

Снимките са с около 3 мин. разлика.

# 27
  • Sofia
ЧНГ, ЧИД на всички Васета и Данчета и в аванс на следващите, ако не се включим навреме! И ЧНТ /честита нова тема, за пояснение/ 😀
Легла, гледам, коментирате.. Чоки изяде две като малък и сега последното го ползва за склад

# 28
  • София
Най-сладко се спи в леглото на стопанката, на възглавницата й. Smile
Къде ще полегне, обаче, самата стопанка - не е ясно...
Скрит текст:

Хайде, сега. Подробности. Laughing

П.п. Не обръщайте внимание на чаршафите. Детето отдавна порасна и се изнесе, ама явно е имало мегдан и другото дете да им се радва. Laughing

Изхабих си палците за политическата тема. Голяма грешка от моя страна. Laughing

# 29
Здравейте 🐾 Вчера забелязах, че единят зъб на кучето и някак потъмнял (слагам и снимка ) какво може да е това ? На някой случвало ли се е ?

Общи условия

Активация на акаунт