Любители на кучета - 148

• 22 182
  • 740
  •   2
Отговори
# 45
  • sf
Вачиии, да си жив и здрав, чаровнико!

# 46
  • Пловдив
Честит имен ден на всички именници в това число и най-големия малък Иванчо. Много вкусни торти ,банкети по заведения с приятели "автомонтьори"

# 47
Честит да си, Вачи! Да те почерпят с нещо вкусничко!

# 48
Наздраве за Вачи!

# 49
  • Варна
Честит имен ден, Вачи 🧡

Един размазан данък от вечерната разходка:

За пръв път засичаме този другар. Бил на 10 и вече не му се скача, но въртя опашка повече от Изито.

# 50
  • Mediterraneo
Наздраве, Вачи!
Идвам и аз с данъка, любими са ми винаги първите страници на темата.

# 51
  • София
Вачиии, честит да си, мъниче сладко!
Името ти само за наградки да го споменават 😍

# 52
Честит имен ден, Вачи 🧡

Един размазан данък от вечерната разходка:

За пръв път засичаме този другар. Бил на 10 и вече не му се скача, но въртя опашка повече от Изито.

Ех, че хубаво - кавалерчо, че и май дребничък като моя. Той и моя не е по скачането, ама иска да тича.

# 53
# 54
  • Враца
Честит празник, Вачи! След като им избереш ново обзавеждане, да те заведат на място, което най-много ти подхожда - класно заведение, и да отпразнувате деня с твоите хора, които като "с пръстен си приковал" към себе си! Честит да си, чаровнико Tada

В последно време, не ходи по заведения. Научи се да стои на два крака и да гледа жално, и хората му дават храна. Но вероятно мислят, че водим сурикат.

# 55
И Вивата успях да снимам на вчерашната разходка. Не стои туй чудо мирно хич, без лакомство си прави оглушки, а с лакомство изпълнява всичко но е нетърпелива и само се върти, облизва, побутва с муцуна или с лапа. Няма такава лакомия 😆

# 56
  • тук-там
Все едно за Мокка говориш, Сиви! Всичко чинно изпълнява, но нетърпеливо и с побутване. Сакън да не забравя наградката.
Да си припомним големия сняг и малко летящи кучета:

# 57
  • Варна
Така, така, накрая от наградка на наградка и.... дебело дупИ, като на Буря

От тази сутрин е, докато си пием кафето на терасата мъжът ми каза, че много е дебеличка наистина /за пръв път я "видя" през моите очи и се съгласи/. Малиииииииии, така го изгледа кифличката, "прониза" го с поглед  "и ти ли, Бруте"Smiley
Не се стърпях и документирах, че между тях двамата рядко има признания, които да не са ласкателства SatisfiedSatisfied

# 58
  • Бургас
Ами, просто имат едър косъм Joy

# 59
  • Варна
Едър, едър, колко да е едър Thinking То и аз съм с "едър кокал", ама брат ми много галено ми казва "Премести икаруса да мина" - за същия орган като Буря става въпрос SmileySweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт