Любители на кучета - 148

• 22 216
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Много рибки-в кучешката ни тема!😃Харесвам я тази зодия!

# 676
  • Враца
И аз съм рибка. И предишното ми куче също.
А Иванчо,  е на 15 декември.
Каква зодия е ?

# 677
Стрелец е той Heart Eyes

# 678
  • София
prolet, интересно ми е Кокорчо с какво име е записан в паспорта му? Simple Smile

Ние бяхме 3 дни на Банско. Нори я гледа съученичка на дъщеря ми и отърва хотела. Била е много послушна.

Време ѝ е и на нея за груминг - започнали са някакви заплитания по коремчето, но последния път ѝ оставиха по-дълга козината там.

# 679
И Съни е рибка, родена е на 8 март. Миналата година ни нямаше на 8ми и затова празнувахме на 9ти. Тази година ще гледам да го отпразнуваме ама не знам с нейния капризен стомах каква торта да й направя. Може би ще сваря ориз и с малко домашно заешко. Само не знам как ще я удържа за снимка и може би ще са на отделни снимки. А пък за корона да й сложа ще е трудна работа.

# 680
Хелоу Stuck Out Tongue
Демонстрация на как изглежда някой, доволно овъргалял се в мизерии.

# 681
  • Бургас
Щом можете да го опрете до себе си, значи добре изглежда и въобще не се е овъргалял Simple Smile
Нали съм ви разказвала как се прибрахме целите в л*йна? Кучето, нагръдникът, аз? Реших да отмия щетите в морето, кое се отми, кое - не, но като излезе от вълните, така хубаво се изтръска, че и по мен не остана чисто място Simple Smile

# 682
Елза няма стигане в категорията най-изцапано куче Grinning
Ако щете ми вярвайте, но Зара никога не се е въргаляла. Ако е мръсно, дори не иска да сяда. Локви и кал прескача или заобикаля. Никаква поддръжка не иска, ви казвам. Simple Smile
И аз много харесвам Рибоци, защото съм Скорпи и сме сродни души, водни.

# 683
  • Mediterraneo
Моята не се е търкаляла, но тя предимно излиза в двора или е винаги на повод.
Но имахме като малка едно куче, ау, какви неща откриваше. Баща ми го вземаше и обикаляха квартала с часове, Боби отвързан, все бягаше напред. А кварталът- краен, нататък- полета. Това куче откриваше всякакви ла*на и мърша, татко, докато го настигне, го откриваше винаги овъргалян в тях. Едва тогава го вързваше на каишката, качваха пеш 7 етажа, защото няма как да оцелееш в асансьора заедно с осмърдяното куче, мяташе го във ваната и го оставяше на мама да го къпе Simple Smile Simple Smile И пак до следващата седмица Simple Smile

# 684
prolet, интересно ми е Кокорчо с какво име е записан в паспорта му? Simple Smile

Орион Джуниър и имаше още нещо отзад за тежест...
Щеше да е готино ако бяхме добавили Кокор втори, ама не посмяхме. Затова му викаме вкъщи Ори Кокори.
Баща му се казва Орион, което е чудесно име и много му подхожда. Кокорчо му е удрял кожата и детето много държеше да запазим името на татко му.

# 685
  • sf
И Нейо е Риба, на 10ти март е. 😁
Поздрав
Скрит текст:

# 686
  • Бургас
Щеше да е готино ако бяхме добавили Кокор втори...

JoyJoyJoy

# 687
Еха, при толкоз много рибоци в темата, не е  изненадващо че е толкоз уютно...Че сме все хубави хора( и скромни, най- вече)Relaxed!
Но, за да има баланс, съдбата ми прати едно Овенче, да ме прави дива и щастлива и да ми вади душата( щото са ми малко рогатите и  въздухарите вкъщи Bowtie):

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 10:48 от =-=-=-=

# 688
  • Пловдив
щях да пазя снимката за данък, ама не мога да стискам. Ще я изхарча сега...

# 689
Е ,не!!! Шошко НАИСТИНА е принц!Гинчето е голям образ и сладурче!Всички снимки тук-прекрасни!

Общи условия

Активация на акаунт