Любители на кучета - 148

• 23 258
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Моят шампоан го купих преди да взема Зара и вече почти три години я къпя с него. Има още поне 1/2 в шишето, 400 мл е. Много съм доволна и го препоръчвам. T.A.F pets с лавандула и витамин В5, гръцки гледам че е. Зара няма пърхут от него, направо й светва козината след къпане.

# 661
  • Бургас
Аз за шампоани нема да приказвам Joy
Вчера ми свърши фъскалника за разресване и си взех нов. Мъжа след няколко часа ме пита “Защо си махнала етикета с цената?”. Посмях се малко, сгря и приключихме. Много ясно защо съм го махнала. Въпроса е той що пита.

На Пипин взимам възможно най - малки милитри, защото го къпя мега рядко и ми се ще да не седи с години и никога не взимам специфични. Дядко е с лъснат косъм независимо от шампоана.

# 662
На нас ветеринарят ни подари дозички шампоан и още имаме. На първия преглед може да попитате. Моето впечатление е, че са много по-позитивни от масовите човешки лекари и фармацевти. В човешки аптеки да ти подарят тестер е огромно изключение, знаете. В повечето случаи за скъпа козметика съм водила преговори едва ли не защо аджеба ми трябва тестер.

Между другото с какво чистите очите на кучетата? Лъки е черен в тази област и всяко гурелче се вижда.

# 663
Физиологичен разтвор и памуче, после подсушавам с памуче обратно на посоката на растеж на косъма. На Кокора му взех най-скъпият шампоан, който намерих в Нечовешкия магазин. Ами отивам горда на вет с къпан Кокор и тя ми вика - защо мирише на сапун това куче? За справка- имам синузит и никакви миризми не усещам. Та шампоана с кривите букви, дето не мога да ги прочета, не съм очарована. Какъв спрей за разресване ползвате за Ева? Остава ли после гладка козината, в смисъл от грумъра Кокора дойде пригладен, а тук като го среща и след 5 минути рошав. Не е сплъстен, просто му щръква козината. Искам го загладен пехливанин, ако има как.

# 664
  • Бургас
Пролет, основно ALWAYS YOUR FRIEND, а понякога и Артеро мултифазик нещо си.
За загладен вид не мога да помогна. Она е избухнала Simple Smile Представи си изправена на сешоар къдрава коса.

# 665
Я глейте хамериканците как черпят рождениците си. Simple Smile
Чак рибай няма да е, ама смятам и аз подобна торта да направя за Зара следващия месец, с една голяяяма пръжолка. Simple Smile

# 666
И коронката да не забравиш Stuck Out Tongue
Много ще й отива на грацилната осанка.

# 667
Рожденикът не е очарован от тортата, съдейки по това как я гледа. Joy

# 668
  • Бургас
Начи не може без корона! И после снимки молим.
Пипин така си ядеше тортите на младини. Докато му духнем свещичките и тортата я нямаше. Фотоапарат не го ловеше, когато беше във вихъра си.+

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 12:52 от MeMyselfI

# 669
Я глейте хамериканците как черпят рождениците си. Simple Smile
Чак рибай няма да е, ама смятам и аз подобна торта да направя за Зара следващия месец, с една голяяяма пръжолка. Simple Smile

Ване, кога е родена Зара?

# 670
Пипин изяде ли свещичката Joy
Младите кучета са неконтролируеми. Доберманката с диадемата е на 5 години и много послушна явно. Ще я видим Зарка как ще гледа пържолата. Диадема откъде да й купя, от Джъмбо ли?
Зара ще стане на 3 години на 04.03. Зодия Риби. Grinning

# 671
Хаха и Мейпъл на първия си рожден ден лапна свещта. Следващите пъти чакаше да и позволим, след като я наснимаме.

# 672
Ехееей. Ми ние със Зара сме родени на една дата Heart Eyes

# 673
Лори на 03.03,на 6 годинки...Ще се прави торта!Няколко дни след нея-човешката и кака става на 18!Пораснаха ми любимите момичета!

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 18:35 от Roo Roo

# 674
Ехееей. Ми ние със Зара сме родени на една дата Heart Eyes
И аз, и аз 🤫

Общи условия

Активация на акаунт