Любители на кучета - 148

• 22 867
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Наш Лъки пишка клекнал. Едва тия дни започна тук и там да вдига крак. Е, снощи така му се смях! Вдигна задна лапа и тъкмо да се възгордея как възмъжава и опика предната. Много бързо смени лапите и застана на две задни и една предна. Голямата работа я върши на два крака и половина. Буквално вирва задните и се клати като пиле в опит да запази баланс.

На разходката вчера обиколихме непознат район. Намуши глава през оградата на една фирма. В следващия момент през главата ми мина мисълта какъв е шансът там да има куче и го дръпнах назад. Е, имаше! Един лабрадор добре ни олая и изпрати по продължение на цялата ограда.

Снощи майка дойде, за да донесе баница и да измие децата по повод бабин ден. Влизайки се сети, че не носи лакомство и се започна - О, душичко мила, теб те забравих...! А Лъки толкова й се зарадва на миризмата на баница. То се въртя, танцува, души я. Ще станат приятели с подобни срещи 😂

DreamingOfSummer, аз имам такъв мишок! ❤️ Моята първа играчка.
В детството си бях измислила име за куче без желание на моите родители да имаме куче. Наистина го имахме в крайна сметка, макар и на селото на прабаба и прадядо. Цяло село се чудеше какво е това име. Ами такова - измислено от дете. Легендата малко се разминава дали кучилото беше спасено от релсите на влака или от кофата до гарата. Колега на баба намерил кученцата и баба прибра шоколадово кафявото ❤️

# 76
Привет от нас с малкия кокорчо. Ходим на разходки, всички ваксини и чип. Въпросът ми е, как почиствате лапите след разходка. Външното обезпаразитяване е с пипета, ветеринарката каза само с вода да ги мия след разходка. Ама дали това стига... Той му е забранено да се качва върху мебелите,  не спи в леглото с нас. Би трябвало да е ок с вода?

# 77
Зарка ви праща поздрави и много целуффки Grinning
Като я гледаш виждаш черен зъл звяр. А тя е любов цялата! Само да й обърне някой внимание и се разтапя, толкова обича да я галят. Досега не е проявила агресия нито веднъж. Не лае, не ръмжи, ако види агресивно куче се дърпа настрани. Наближава три години и вече се усеща зрялото куче. Не се джаска насам-натам, върви някакси по-тежко, изпълнява команди. Както каза ММ.. слушаш вече, ама ми стъжни живота тия три години. Simple Smile
Много си я обичам тая чернилка, много!

# 78
  • Варна
Красота 😍

# 79
  • под тепетата
Ух, каква е лъскава и джиджана Зарка!
Аааа, на Лео на бандана пишеше "Надушвам кучки" Joy А да видиш като са двамата какво надпишкване става Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
  • Бургас
Днес снимах тези две красоти.
Майка и дъщеря.
Собственикът им беше купил банички с кисело мляко. Щял да разнообразява менюто Flushed

# 81
  • Варна
Ух, каква е лъскава и джиджана Зарка!
Аааа, на Лео на бандана пишеше "Надушвам кучки" Joy А да видиш като са двамата какво надпишкване става Stuck Out Tongue Winking Eye
Абе помня, че имаше "кучки" замесени в цялата история с банданата Smile Нямам никаква нужда да ги виждам двамата - имам две, жив пример. Едната върви, забола нос като следово куче, усети следа и се изпишка върху нея. Другата, ако е подминала случайно, специално се връща и върти задника да уцели точно отгоре. Но има и по-гнусарско изпълнение - едната кляка /обикновено Рая/, а Буря се навира директно под опашката й. Веднъж дори малко и опръска муцуната, няма такъв мундар, както казват в Пловдивско Sweat Smile

Зара е като Наоми Кембъл - висока, грацилна, дългокрака, тъмна /да е коректно към моделката/ и лъскава Heartpulse

Тия двете моделки на Tintina, същи Клеопатри. Затова са бели - от млякото, нищо, че не е прясно Satisfied

# 82
Миенето под течаща вода на лапи при дългокосмести кучета е хубаво да е последвано от сушене. Иначе има риск от поява на гъбички и оцветяване в розово. Ако смятате, че само с вода не ви е спокойно - има кучешки мокри кърпички. Не мога да кажа колко са ефективни, защото не ползвам, но наше приятелско куче така го чистят.
Кастиел веднъж същo се навря под едно пикаещо куче и беше препикан по челото Smile
Зарка искам да я пипна някой ден. Представям си копринена гладка козина.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 17:13 от DreamingOfSummer

# 83
Макс пък от два дни като се 💩 почва да рине със задните крака, голям смях. Едни неориентирани движения 😂😂😅

# 84
  • под тепетата
Ииии, galenaaa, право в десятката! Вярно, че е като Наомито!
Ние също мием само с вода. Хъскито точно от влага веднъж беше хванало гъбички между пръстите.

# 85
Кастиел и той почна да се опитва да зарива, ама понякога и след като пишка. Шегуваме се, че се превръща наистина в котка.

# 86
  • тук-там
Моите и двамата зариват като пишкат, а едното е женско Wink

# 87
  • Sofia
Четох ли, чух ли някъде, че всъщност не заравяли като котките, а с тези движения разпръскват хормоните или там каквото се отделя. Затова го правят и при двете нужди.

# 88
  • Бургас
Да, точно така. Пръскат си миризмата възможно най-далеч, за да може всеки, който мине, да разбере, че това място "е мое!"

# 89
  • тук-там
Така е. А нашата женска просто гледа от Нъки.

Общи условия

Активация на акаунт