Любители на кучета - 148

• 23 253
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Аз търся рецептата, как да науча Гинче да не лае- тя като цяло е тиха, ама от време на време и тя има нужда да се "изджафка"- нещо типично за тоя размер, порода( или каквото там е) и най- вече наследен характер от майка ѝ( тя лае по всичко живо). Коригирали сме доколкото можем, но пак си имаме такива моменти( особено от радост, като тръгнем навън- та като е в по- тихите часове, я свалям на ръце до входа на кооперацията).
Е, те за тая "алармаджийка" Ви говоря:

# 226
Ама вие пък, кучето просто е "по-приказливо" и иска да си изкаже нещата. Аз с предишното хъски се раздвах на другите кучета,че лаят, защото моето само скимъраше и грам не лае. Сега Съни лае, особено ако не й обръщаме внимание.
Ще видим как ще бъде и новото попълнение, поне няма да бера срам като излиза навън, че къщите около нас са празни.

# 227
  • София
Ахахаха, значи Чарли е от същата "порода" джафкащи като излизат... като приятелите си Джина и Гинче. Особено рано сутрин е много неприятно като почне, та и ний се носим на ръце, а преди това в антрето е шъткане, не-кане и накрая "заплаха" с обувалката, ако не спира. Алармаджия. Но иначе само спи 😂, знаете го.

# 228
  • София
Ксена не лае. Тя ръмжи или вие. А навън на големи кучета директно се хвърля към гърлото. Мини вълчицата ми тя. Simple Smile

# 229
  • под тепетата
Все едно чета за Макс, а не за Ксена.
Ози е точно обратното - много шум за нищо! Мъжът ми прави ремонт в спалнята, мръсно е там. Аз съм в кухнята , а той мрънка, че е сам в хола. Взех го при мен и пак мрънка. Трябва да е плътно до дядо му, ама предния път имаше боя на главата Confounded

# 230
  • Варна
Когато бяхме в София имаше много снежни човеци и понеже варненската душа на Каду не е виждала такива страшни неща, бяха "напсувани" прилично 😆😆

# 231
  • под тепетата
Аз помислих, че са сложили по един автограф Stuck Out Tongue Winking Eye

# 232
  • Варна
Аз помислих, че са сложили по един автограф Stuck Out Tongue Winking Eye

Това го правеше Бизу 😆😆

# 233
  • под тепетата
Така де - единият говори, другият пише Joy

# 234
  • Варна
Тандем ❤️

# 235
Направо завиждам за не лаещите! Че тия дребоси, много държат да се заявят...
Ние ходихме на разходка да търсим останал сняг- ми то така печеше, че намерихме само топящ се, но и такава хубава кал...и сега Гинче спи къпана...Но, докато се возеше в колата( след като беше "нашъткана" сериозно от всички ни, почна да "цвърчи като кебапче на скара", както каза батко ѝ..., след поредното "шъъъът", взе да киха...., абе, само дето стихче не ни изрецитира, но тихо не може тя и да си подтиска емоциите.
Мм е бил инструктор на стражеви кучета  в казармата...редовно се опитва да я възпитава, но положението е леле-мале...той твърди, че било от размера и от обема на мозъчето, но като чета колежките по размери...май има нещо вярно Thinking
 А, при Ози, явно е нещо друго( сега прочетох, че и той не мълчи), та нещо ни издиша теорията Yum

# 236
  • под тепетата
Мда, един познат с развъдник на амстаф след  описанието на моя глезльо каза, че гледа само психично здрави кучета Joy

# 237
Ето как се прибира Съни след като не иска сама да се прибере. Даже се плези.

Голям майтап беше,че мъж ми и сина се мъчат да приберат дърва за парното,а Съни им ги взима и бяга с тях.

# 238
Дрийм лае и пази само когато сме в къщи и особено, ако се яде нещо вкусно. Да си заслужи награда. Ако е сам, си спи и не се обажда. Навън си мълчи и се радва на всичко живо и на хора и на животни.

# 239
Една стара снимка на Лори...Неделя е,тематично!Дано сте си помързелували,освен всичко друго...

Общи условия

Активация на акаунт