Любители на кучета - 148

• 23 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Mediterraneo
Мързелувате ли? Ние гледаме филм

# 241
  • sf
И ние тъй 😁
Скрит текст:

# 242
А, Вие можете ли така да балансирате?!?( гледа лошо, щото я излагам в бг мамата Wink ):

# 243
Вчера Данте имаше рожден ден, но понеже е на АБ заради разтройство, нямаше торта.

У нас Маверик е приказливеца, постоянно издава някакви звуци, вечер като се прибера и се започва едно увиване, явно иска да ми разкаже как е минал денят им. Данте лае само като играят, миналата седмица лаеше по един снежен човек.

Лапи мия след всяко излизане, няма какво да се прави. Най-много мразя твърдата кал като им се събере между пръстите.

# 244
  • Варна
Жив и здрав да е и да затегне положението. 🙃❤️

# 245
  • Бургас
Кой е гризал носни кърпички през нощта? Аз? Добре, аз бях. Крушата ще я ядеш ли? Цялата???

# 246
  • Враца
Аз, само малко ще си подремна:

# 247
Толкова много харесвам лабчовци! ❤️ Много са ми смешни на физиономии, реакции. Като малки деца в големи тела са.

Лъки навън скърца на всяко куче или котка, за да привлече вниманието и да се запознаят. Естествено не всички му отвръщат с хубаво на тия звуци. Малките кучета често се плашат и ежат. Котките стават двойни. Големите кучета с любопитство или с досада поглеждат кой е пък този скръцливия. Хванах, че лае предимно в тъмното. От страх! Хората ще си кажат, че мен пази. Не, известява ме от кого да го пазя. 😂 Има един като пожарен кран на булевард до нас. Казвам като, защото нещо още правят там и това нещо е увито в черен чувал. Първо беше олаяно няколко пъти защо точно там стърчи. В последно време го подписва само.
Вкъщи основно Лъки спи и лае на звънеца или ако чуе друго куче отвън на отворен прозорец. Наскоро комшийката над нас с почуда ме попита "Ама вие куче ли имате?!". Имаме едно във входа сладко, но изключително невъзпитано куче, което вдига страшна врява, изнервено безкрайно, че не го разхождат достатъчно и изобщо много конфликтно спрямо други кучета. То е емблема буквално. Та не искам да е и Лъки такъв.

# 248
  • Пловдив
Шошо на гости на дядо и баба, изобщо не иска да се прибира...

# 249
  • Бургас
Шошо прилича на корги на тази снимка Simple Smile
Скрит текст:
Ох, снощи сънувах сън с доберман, явно вдъхновен от снимките на Зара. Разминавам мъж с доберман, доберманът ме хваща за ръката с уста и ме стиска, ама не ме хапе. Захапката му мека, приятна като на кон - ако знаете как кон взема морков от длан Simple Smile И не ме пуска, въпреки настояванията на собственика. Аго или Адо се казваше кучето. Води ме нанякъде и се озовавам пред вкъщи. Хубав сън беше. На финала собственика ми поиска телефона, да ми позвъни на другия ден да разбере как съм. Много мил човек Simple Smile Чакам тълкувания

# 250
Очаквай запознанство и се оглеждай за мъже с добермани. Joy

# 251
  • sf
Ох, разсмя ме тоя сън 🤣😆
А аз на обяд с такова нежелание тръгнах на работа. А Нейчо ей тъй
Скрит текст:

# 252
Tintina, много хубав сън! Simple Smile Ще срещнеш някой стар приятел вероятно.

Като гледам на всички снимки полегнали мързеланковци и какъв кучешки живот си живеят... Иначе всички кучемразци все изтъкват как държим кучетата като затворници по цял ден, как ги мъчим. Ей на... тъй ги мъчим, да се чудят на коя кълка да полегнат. Simple Smile

# 253
  • Бургас
Очаквай запознанство и се оглеждай за мъже с добермани. Joy

Да не чуй ММ Joy
Имаме съсед с доберман, бивш затворник. Много възпитан, винаги поздравява Simple Smile Не беше той в съня. А доберманът в съня - кафяв и дебеличък. Не е като Зара, тя манекенка Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 21:32 от Tintina

# 254
Здравейте 🐾 С какво мажете рани при кучетата и кое е най-ефикасно ? Моето си сряза лапата (възглавничката навътре към пръстите) водихме го на лекар и каза с цикатрадина да го мажа, но много я ближе тези дни. Слагам бинт да попие или докато той не го махне, та ще съм благодарна за нещо ефикасно и безопасно като ближе.

Общи условия

Активация на акаунт