🎓Deha/Гений🎓с Арас Булут Ийнемли🎓тема 2

• 4 306
  • 100
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Деха: Епизод 19 /фраг 1  – „Върни ми парите или му кажи, че баща му е мъртъв!“

# 47
Благорадя.
Явно аз останах единствения ентусиаст в темата.
Но как няма, успяват да ме приковат към екрана тези двамата сладури, даже нямам търпение за фрагове и озет Animal Heart Eyes Cat

# 48
Деха епизод 19 / фраг 2  - "Мъжът избира ли парите или баща си?"

# 49
Деха епизод 19 / фраг 2  - "Мъжът избира ли парите или баща си?"

Човек парите ли избира или баща си?

Девран ще дойде при мен.

Не можеш да оставиш Искендер  да умре в ръцете на тези мъже, Девран!
Не позволявай това!

Бих искал да ви изпратя местоположение. Има голяма вероятност да намерите това, което търсите тук.

Държиш се така, като че ли  ще стоиш зад мен, независимо какво правя?

Защото каквото и да правиш, аз винаги ще стоя зад теб.

Това е моят единствен шанс.Няма да изхвърля тази възможност заради Искендер. И аз ще направа същото,напомням ти.

Обещах и ще го спазя, Искендер.

Като заподозрян в убийството на Алтай Кирдан, вие сте под наблюдение от сега нататък.

# 50
Много  благодаря за превода  и фрага. Purple Heart

Flowers Hibiscus

# 51
Деха Епизод 19/фраг 3 - "ПУСНЕТЕ ГО!"

# 52
Тук няма много за превеждане. Grinning
В началото този казва на Девран "Аз какво ти казах?"
А накрая тя казва " Престани! Пусни го"
А той- "Госпожо, Имре"

# 53
Deha Епизод 19 резюме:

Докато Devran играе най-големия си коз срещу Cesur, Cesur се опитва да оцелее. Със страхотната информация, която е научил от Софи, той следва уликите и ъглите както на Девран, така и на Кудуз. Но Девран също се отплаща за взривяването на къщата на Йълдъръм с Искендер. Планът, който Имре прави под натиска на Бяс, изненадва всички и дава урок на Искендер. Но всичко това не може да попречи на Девран да бъде най-голямото разочарование за Софи.   

Deha 19. Bölüm Fotoğrafları Part 1 📸

# 54
Благодаря  ви. Някой гледа ли  го все още?

# 55
Аз съм няколко епизода назад и не ми се захваща да ви догоня, може с мишката да ги изгледам, ама нещо много се оплакват от развитието и рейтинга много му пада, та не знам дали ще го продължа.

# 56
Може би напускането  на Есмето и завоя на сценария е дало своето отражение върху някои фенове. Аз съм доволна, може би, защото нещата се случват така както ги видях от самото начало. От друга страна харесвам тези жанрове и е удоволствие  да гледам актьорите 😉😊🤩

# 57
Епизод 19 на Deha е по Show TV тази вечер от 20:00 !

# 58
За съжаление сериала продължава да пада, но смятам, че ще му довършат сезона.

И конкуренцията:
И трите сериала са ни минали в тотала

# 59
Привет.
С голямо съжеление видях,че рейтинга е паднал. Конкуренцията е доста голяма, има и сървайвър. Освен това все повече съм сигурна,че съседите не могат да оценят подобаващо подобен вид амбициозни и различни сериали. Има много негодуващи,че Есме е напуснала, не ги разбирам. Образа й беше много скучен, детински, нееразбиращ и изискващ.  Аз пък виждам една перфектно написана история, не само с  образа на Имре, който е по реален. Ако нямаше този "завой" и преобръщане на Девран в този, който пере пари, играе игри на няколко фронта, историята щеше да е много скучна и безсмислена. Сега има голяма динамика, малко екшън, постоянна размяна на ролите, успява с ум да надвие и надхитри останалите. Като игра на шах е...

Освен това химията и играта на Арас  с Мелис е внушителна. С очи предават един вулкан от емоциии и чувства в героите им, от първата им среща до сега.Не знам дали е всъвкупност от общите умения на екипа и актьорите или помежду им има искри.  Общо взето на мен ми харесва всичко, диалози, намирам последователност, логика и смъсъл.  Е тук там винаги мога да намеря и косур, но..Ще се радвам ако  сериала завърши сезона подобаващо, удоволствие да го гледам и ме кара да се замислям върху много теми. Даже да поглеждам отвъд моята гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт