Отговори
# 75
ами променете си имейла в настройките на профила тук с такъв, който е активен и си го поддържайте
Благодаря Ви, не подозирах за тази опция, но няма нужда чак така грубо.

# 76
Ок, но ако мейлът, с който сме се регистрирали по една или друга причина не е активен, как се процедира?

Важно е мейлът в профила ви да е актуален не само заради лоялната програма - https://www.bg-mamma.com/?topic=1665133
Здравейте,аз също съм попълнила актуален мейл,а не този с който съм се регистрирала.
Още през лятото опитах да го сменя,но е нужна парола,която не помня.Влизам във форума чрез профила си във Фейсбук.Какво мога да направя?

# 77
отивате в профила си ------>настройки------->лични данни-------->имейл адрес--------->отивате на моливчето------->въведете актуален ваш имейл адрес, в който влизате редовно--------->натисни бутона долу ПОТВЪРДИ

# 78
Иска се паролата за акаунта тук, за да може да се променя нещо по профила. Мисля че е дискутирано че евентуално от екипа на форума могат да съдействат при забравена парола и невъзможност от мейла да се възстанови понеже точно той е проблемът. Поне аз нещо такова съм запомнила де.

# 79
Да,така е.Намерих тема за моя проблем и писах там.Със съдействието на модератор вече всичко е наред.

# 80
  • Бургас
Преди два дена си гледах рейтинга и пишеше Бронз. Синята скала минаваше синият камък!
Сега гледам ниво Стартово и синята ми линия е между жълтата и бялата звезда!
От къде идва тази драстична разлика???

# 81
  • Пловдив
Преди два дена си гледах рейтинга и пишеше Бронз. Синята скала минаваше синият камък!
Сега гледам ниво Стартово и синята ми линия е между жълтата и бялата звезда!
От къде идва тази драстична разлика???
Явно им бъг. И аз паднах няколко нива до стартово...

# 82
Аз вече не виждам самите звезди. Сигурна съм, че преди няколко дни се визуализираха, днес обаче липсват.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 22:04 от Rebel Rebel

# 83
Здравейте. Пиша и участвам активно във форума от години. Участвах в анкетата, както и непрекъснато споделям мнения в различни теми и въпреки това точките ми са на 0. Каква е причината за това?

# 84
  • Телиш/Плевен
Здравейте. Пиша и участвам активно във форума от години. Участвах в анкетата, както и непрекъснато споделям мнения в различни теми и въпреки това точките ми са на 0. Каква е причината за това?
Общите условия

1.7. След приключване периода на Играта 1000 (броя) от Участниците, натрупали най-много рейтинг звезди в рамките на Играта, ще бъдат наградени (“Печеливши”).

# 85
Бях почти на края на сребро, сега съм обратно на стартово ниво. Явно ще се дават за всяко предизвикателство от 0.
Аз също участвам в теми, но не в предпочитаните области в това предизвикателство. Нови теми пускам само, ако се налага. Нормално този път да нямам точки.

# 86
  • Някъде там
И при мен е същото. На стартово ниво съм
и вместо да се вдига лентата тя пада.
Не, че пиша мненията си за рейтинг, но е някак разочароващо да видиш, че лентата не само, че не се мести напред но и се връща назад.
Здраве да е, ще продължа да си пиша както и до сега за лично удоволствие, пък нека не съм от лоялните.

# 87
  • Телиш/Плевен
Предполагам, че това с рейтинга е бъг, но трябва да изчакаме до понеделник да кажат. Имаше такъв бъг и в началото като стартираха програмата.

# 88
Изненадана съм, че лентата се мести назад при някои потребители. Аз си тръгнах от стартово ниво и сега имам прогрес.

А относно точките - играта приключва на 21 януари. Вероятно същия ден или в някой от следващите потрибителите, на които им се полагат точки за това предизвикателство, ще ги видят в портфейла си.

# 89
  • Телиш/Плевен
А относно точките - играта приключва на 21 януари. Вероятно същия ден или в някой от следващите потрибителите, на които им се полагат точки за това предизвикателство, ще ги видят в портфейла си.
В срок до 5 дни след приключване на предизвикателството. Така пише в правилата.

Общи условия

Активация на акаунт