Отговори
# 90
А какъв е смисълът от този рейтинг? Мен лично ме вълнуват точките, които имат еквивалент. Рейтингите на останалите не ги виждам, а и много не ме вълнуват, моят също.

# 91
  • София/Севлиево
И аз от злато съм на стартово,ама каквото-такова.

# 92
Според мен е някакъв бъг и работят по рейтингите, за това на някои им мърда. Нали бяха казали, че в бъдеще ще се показват колко звезди имаш и колко ти остават за следващо ниво (ако не бъркам). Та сигурно работят по това.

# 93
  • София
Е, да, ама при толкова оплаквания не е лошо да влязат да напишат едно изречение по въпроса. Simple Smile

# 94
За какво са ви тези рейтинги? Не мога да си обясня каква мания стана по това нещо? Нямаше ли да участвате във форума, ако беше без звезди и пари?

# 95
Моят рейтинг не е мръднал, откакто в началото станах от стартово бронзово ниво. Толкова видимо не е мръднал, че ще взема да измерва в милиметри колко е дълга линията Joy

# 96
Пиша във форума от страшно много време, завършвах гимназия като започнах, срам ме е да кажа колко години. Бях с друг профил, после си забравих паролата 🙄 и сега съм с този. Абсолютно никога не ми е пукало за рейтинг и нямаше да имам никакви претенции ако не беше кампанията по популяризиране и просто се чудех защо така се получава.

# 97
Не че ми трябва рейтинг, но ако има нещо ново и интересно, ще го изпробвам.
Аз пък си мисля, че вместо да се раздават 318 точки (?) на 600 човека, е по-добре да се разпределят между останалите, защото така и така не стигат за нищо, а и тези 600 човека сигурно са толкова неактивни, че няма и да забележат и точките ще изчезнат.
Но може да греша, може да си ги искат.

# 98
Аз ползвам само мобилната и не мога да си гледам рейтинга, за добро или зло Joy

# 99
Аз ползвам само мобилната и не мога да си гледам рейтинга, за добро или зло Joy

Е, в мобилната го има, де, ако съм разбрала какво е рейтинг. Кой ще си прави труда да отваря настолна версия, за да гледа рейтинг.

# 100
Ето го от мобилна (и аз вече съм на стартово ниво):

# 101
А дано и мен бъга ме закачи и да стана диамант като видя другият път лентата😁!
Амин !

Аз харесвам диаманти и затова искам да стана, а и стартовото ми е постно не искам да стоя на него. Само това ми е зора да се махна от старта. Иначе нищо целенасочено не правя по въпроса.

# 102
Ааа ами и аз съм бронз, спокойно Joy ех няма да се ходи на Малдивите значи

# 103
Аз съм показвала/ на мен от мобилната не ми се виждат никакви камънаци.Simple Smile))
От сребро сега съм на стартово.

# 104
Първото синьо след звездите какво трябва да е?
Аз предлагам и на всяко камъче да му сложите име, че да не гадаем.
Също всички жени да станат на диамантено ниво, без това с тези бъгове само си губят позициите. Затова жени сме и заслужаваме диаманти🤭

Общи условия

Активация на акаунт