Отговори
# 105
Първото синьо след звездите какво трябва да е?
Аз предлагам и на всяко камъче да му сложите име, че да не гадаем.
Също всички жени да станат на диамантено ниво, без това с тези бъгове само си губят позициите. Затова жени сме и заслужаваме диаманти🤭
Според мен са: сапфир, аметист, рубин, изумруд, опал, диамант

# 106
  • Телиш/Плевен
Първото синьо след звездите какво трябва да е?
Аз предлагам и на всяко камъче да му сложите име, че да не гадаем.
Също всички жени да станат на диамантено ниво, без това с тези бъгове само си губят позициите. Затова жени сме и заслужаваме диаманти🤭
Имат си имена.
5.3. Отличителни баджове, с оглед достигнат праг:
бронз - при достигане на праг от минимум 1 000 звезди;
сребро -  при достигане на праг от минимум 5 000 звезди;
злато - при достигане на праг от минимум 25 000 звезди;
платина - при достигане на праг от минимум 100 000 звезди;
сапфир - при достигане на праг от минимум 180 000 звезди;
аметист - при достигане на праг от минимум 300 000 звезди.

Общи условия на Лоялната програма на BG-Mamma

# 107
О, аз си мислех, че това с камъните са някакви поднива на звездите, понеже чертата с прогреса е под камъните.

# 108
  • Телиш/Плевен
О, аз си мислех, че това с камъните са някакви поднива на звездите, понеже чертата с прогреса е под камъните.
Те още неща ще доизкусуряват във времето предполагам, в момента дори камъните не са изброени всичките.

# 109
Понеже скалата с нивата "стартово-бронз-сребро..." е вертикална и там с точка е отбелязано кое ниво си и е точно на нивата, не някъде между тях, а пък в същото време има хоризонтална линия за прогреса, която при мен и на всички скрийншотове, които съм видяла, е до някой камък, не е до звездите.

# 110
  • Телиш/Плевен
Да и при мен е така.

Наистина се получава малко объркващо, едва сега се замислих...
Иначе идеята им е, че си виждаш текущото ниво, прогреса и колко ти остава до следващото.

# 111
Оле, колко много звезди трябва да събереш, че да се качиш на горните нива 😳😳😳.
Докато събера за диаманти ще се пенсионирам.
Аз си мислих, че по-бързо ще става качването на нива и бързо ще се запълва линията под камъчета.

# 112
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Надявам се да влязат и обяснят как така паднаха нивата и дали са паднали на всички или е избирателно.
Хоризонталната синя лента под камъните е измерима в проценти и може да се види какъв е процентът. Потребител го е обяснил в темата за въпроси към модераторите. Моят в момента е 9,1% на това свалено стартово ниво, а бях на 30% на ниво бронз.

# 113
Мисля, че всички са паднали. При мен сутринта беше ок, после падна на стартово.

# 114
  • Телиш/Плевен
Аз не съм поглеждала тия дни, но преди около седмица, когато последно гледах, си беше същото.

# 115
  • Бургас
Явно чак в понеделник ще пише някой, защо така се е получило!

# 116
Събота и неделя почиват ли модераторите и администратори?

Аз се отказвам от звездите трябва да започна да живея в бг мама и пак не е ясно ще кача ли някакво ниво с тези изисквания.

Сигурно след като оправям бъга пак ще си станете на старите позиции. Преди нали пак е имало такъв.

# 117
  • Телиш/Плевен
Събота и неделя почиват ли модераторите и администратори?
Не, но и не се очаква от тях отговор на тези въпроси, а от екипа, който поддържа платформата. И хората от екипа отговарят само в работни дни.

# 118
Мисля, че всички са паднали. При мен сутринта беше ок, после падна на стартово.

При мен си е колкото си беше, хич не мърда. Дано като боравят на другите бъга, да не се бъгнат тия, при които е било наред, че ми е много нисък форумният КПД и едва до бронз съм го докарала. Ако трябва пак от нулата да почвам, ще се се демотивирам съвсем.

# 119
  • Бургас
Аз от чисто любопитство следя тази новост във форума !
Пиша си и си чета, както до сега.
Все ми е тая дали ще я има програмата или не.
Приятно ми е във форума и много време прекарвам тук.

Общи условия

Активация на акаунт