🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 51 011
  • 808
  •   1
Отговори
# 90
Ама как можете да я приемате сериозно че и да ѝ се дразните. Такава скица е. Влизала е в кухнята личи се, не го вярвах.
Не знам дали някой от нас я приема сериозно, но тя явно има сериозно високо мнение за себе си. За мен не е на център и това по никакъв начин не намирам нито за артистично, нито за забавно. Направо ми е неудобно да я гледам.

# 91
Ей ся е момента да видите котлона на Манчев!!!

# 92
Всички имаме различни възприятия
Както и да е.
Обожавам палачинки, но тези на Манчо ми приличаха на буламач и изобщо не ми се иска да ги пробвам.

# 93
Ей ся е момента да видите котлона на Манчев!!!
Мале, ужас. И не само котлонът, плочките и те не бяха в най-добрия си вид.

Не знам как да възприема Силвия - такава ли си е, роля ли е. Малко ми е като Китодар, него също не знам как да го приема, той ли е, играе ли.

# 94
Мен Силвия не ме дразни, неочаквано, но я намирам за успокояваща, освен това все нещо намила и няма неловки моменти на мълчание и кокорене.

Тоя с халата ме хвърли в тъч като каза за салата от картофи, цвекло, моркови, че не бил свикнал с такива продукти Joy, щото обичал зеленчукови салати Joy, а тази го озадачила и не я възприел като салата.
Ами, да, то цвеклото е свински медальон, мей би, какъв зеленчук е това. Joy

Мама миа, тигана на Манчо ми замяза на тия от кошмарните му предавания. Хубава работа'начи, може ли тъй?! Вместо те да попиват от него, взе, че той попи от тях. Joy
И креп сюзета му хич не изглеждаше апетитен, да не говорим, че подпря сладоледа от едната страна с лъжица, а от другата...с ръка. Шеф, ко да го прайш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Пп С напредването на вечерята на Силвия, искам да кажа, че я намирам за чисто луда, но очарователна, много ме кефи. Някаква лежерност струи от нея, забавлява се, готина е, както казах успокоява ме, странно, но да, точно спокойствие ми носи.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 21:15 от Джаста Праста

# 95
Тегава и неприятна седмица. Нямат живец тези хора.
От мен всички имат "Не".

# 96
  • София
Силвия послъга малко, ама карай.

# 97
Някаква статия как след вечерта на Теа.... Димо Алексиев бил почерпен и от екипа на предаването са подали нарочно сигнал в полицията за това, че Димо се е качил пиян в колата. Даже намекват, че Наум се е обадил. Не е влязъл в кадър, защото бил лице на конкурентната БТВ.

https://safenews.bg/shokirasthi-razkritiya-za-fatalnata-nosth-na … vkarva-v-zatvora/

# 98
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Започвам да гледам епизода:

Къщата - омега кич.
Интересно меню ще предложи,може би ще й се получи.Супа с праз,спанак и лешници ли чух?
Разядките не ми харесаха.Основно - пиле с кестени е ок и е сезонно.

Много лигава,сякаш никой не я харесва. Гостите я коментират,но не с ентусиазъм.
Правенето на палачинки - подигравка,разлива млякото на масата и си мисли,че е забавна. Как сипва захарта? Глупаво е.
Десерта - не се справи,палачинките плуваха в соса с мандарини и си представям докато дойде време гостите да хапват,те ще са се разкашкали.

Оценка 6/10
Хахаха,гласа зад кадър я нарече Куку. Smile

Компанията си личи,че се напрягат,сякаш не им идва настроението и се насилват. Не знам дали е заради Димо или просто такива хора са се събрали.

# 99
То остави, че интериорът беше безумен, кухненският плот ѝ стигаше до чатала на Силвия. Ще речеш, че кухнята не е била проектирана за нея.Не знам винаги ли е с тази визия, но го докарва на 60-70-годишна леличка и някак си застанала до дървения скрин в началото, съвсем ми приличаше на наборка на Янка Рупкина. Супата не бих я опитала даже.

# 100
Ами да снимаш повторно 4 вечери и да правиш ястията по 2 пъти или най-малкото да търсиш подобни реплики… Представям си ги колко са били ядосани, да имитират някакви смешни и разговори.

# 101
Май само две от вечерите са снимани повторно, първата и втората. Случката с Димо е след вечерта на Теа.
Хахаха,гласа зад кадър я нарече Куку. Smile
Здравко Методиев

# 102
За мен това също не е салата, т.е. знам, че е, но не обичам такива, тежки са ми, мога да ги ям само самостоятелно, не и с основно и десерт наведнъж

# 103
Такъв тип редена салата се сервира в прозрачни съдове, иначе какъв е смисъла.

# 104
Съжалявам, но тези зеленчуци за салата са нарязани като за прасета. И да, аз също няма да съм във възторг от подобна салата - може да се води зимна, но е тежка. Можеше поне с поднасянето и овкусяването да се постарае.
Супата също беше надробена и сварена като за животни, а не за хора - мятане на продукти, разливане на вода.
Палачинките - пълна скръб.

Друго няма да коментирам, че ще ме затрият.

Общи условия

Активация на акаунт