🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 51 018
  • 808
  •   1
Отговори
# 105
Рецептите бяха като взети от старата готварска книга на баба ми.

# 106
  • софия
То остави, че интериорът беше безумен, кухненският плот ѝ стигаше до чатала на Силвия. Ще речеш, че кухнята не е била проектирана за нея.Не знам винаги ли е с тази визия, но го докарва на 60-70-годишна леличка и някак си застанала до дървения скрин в началото, съвсем ми приличаше на наборка на Янка Рупкина. Супата не бих я опитала даже.
Силвия е доста висока. Кухнята е в дома на майка ѝ и като гледам не е правена скоро.
Рецептите, които приготви, според мен отговаряха на нея.

# 107
Тя вече не е със Звезди, така ли?

# 108
  • София
Тотално нищо не ми хареса от вечерта, освен подредбата на масата - салатата изобщо няма да коментирам, нещата бяха като за прасета нарязани, никакво отношение, а се говори за перфекционизъм...добрееее, повярвахме. И наистина прекали с влизането в образ и лигавенето...ако и бшла в образ, както мислех първоначално.

А на Манчев кухнята...леле, мале...и след това се кара на ресторантьорите от Кошмарите...нали пример трябваше да се дава. Жестока мърсотия!А креп Сюзет-ите му изглеждаха много нелицеприятно и обратното на вкусно🤢

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 13:39 от Valena25

# 109
  • София
Съжалявам, но тези зеленчуци за салата са нарязани като за прасета. И да, аз също няма да съм във възторг от подобна салата - може да се води зимна, но е тежка. Можеше поне с поднасянето и овкусяването да се постарае.
Супата също беше надробена и сварена като за животни, а не за хора - мятане на продукти, разливане на вода.
Палачинките - пълна скръб.

Друго няма да коментирам, че ще ме затрият.

Това било артистичност. Wink

# 110
Ама и нея я порязаха. Радо явно е бил отвратен от супата.

# 111
Впечатлена съм от ТиганЯ на Манчев - потрес! Абе човек, ще натровиш хората, с тази наслоена и непочистена по него мазнина. Иначе да критикува е велик!

# 112
Да, особено в Кошмарите докато не ги разплаче хората не млъква. Но когато се случи да отиде при един, който беше по - висок и як от него да го видиш колко беше любезен и мил, как съм се смяла тогава.

# 113
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Снощната вечеря с тази не я изтърпях, то превземки, то лигавщини. Не знам кой и е казал на Силвия, че така ще изглежда интересна и оригинална, не е. Тегава седмица, Манчев да се засрами. Говори за хигиена и мизерия в Кошмарите, а той какво показва в Черешката тази седмица, същото.

# 114
Тази седмица направо гледам с....(извинете ме, ама..) отвращение, за жалост превключвам канала, ао съм такъв фен на предаването. Тази Лора приятно момиче, красиво, фино, но сготви неща, които не ми допаднаха. Теа и сестра - лигави, натоварващи, логореята им досадна до степен, че не успях да се накефя на иначе добрите им предложения за ястия. И стигаме до вчерашното....не мога да намеря точното сравнение на вечерта. Тази жена е толкова натоварваща и негативна, че не бих стояла и минута на маса с нея. И не, според мен не играе роля, тя си е такава - невъзпитана, арогантна, нетактична, зациклила някъде, където и тя май не знае, че е, прикрито зад артистична екстравагантност, ама няма нищо общо с последното.
Господинът с халата - смятам, че няма да се справи добре, като цяло не ме дразни толкова, колкото очаквах.

# 115
Някой ял ли е такава супа от лешници? Аз ядки обичам, но в супа не съм срещала до сега. Бих опитала. Иначе Силвия ми е дразнеща и флегмагична. И какво беше това пазаруване на чифт еднократни ръкавици?

# 116
Някой ял ли е такава супа от лешници? Аз ядки обичам, но в супа не съм срещала до сега. Бих опитала. Иначе Силвия ми е дразнеща и флегмагична. И какво беше това пазаруване на чифт еднократни ръкавици?
В крем супи добавям запечени ядки като поръска. Но аз обичам ядков вкус, както и различни текстури и ги добавям към салати, основни, десертите е ясно.

# 117
Тук обаче тя си вари ядките заедно с праза и спанака. Вероятно леееко поомекват.

# 118
Аз също не изгледах снощната вечеря, заради това изрусено недоумение...
Защо е решила, че така лигавеща се, е много интересна и забавна. Точно обратното, страшно неприятна и дразнеща.
Манчев също се изложи с тази мръсна кухня и посуда.

# 119
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Силвия с големите претенции към другите,а нейното готвене е провал и половина.
Само основното й беше прилично - пълнената кокошка с кестени.
Супата също звучи интересно и аз бих опитала такава,но Радо каза,че хрупала (явно от лешниците) и ми става ясно,че тази супа не е пасирана или ако да,то на много едро.

Сигурна съм,че никой не може да я изтрае в компанията.

Гугълнах я и има снимки от 2022 с мъжа и дъщеря й.Показват тяхния дом,тоест този,в който готви снощи.
На снимките е по-пълна и с една проскубана,лилава коса:)

Общи условия

Активация на акаунт