🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 50 986
  • 808
  •   1
Отговори
# 735
  • гр.София
Гледала съм ги. Стари са епизодите.

# 736
Стари са, давали са ги.

# 737
Аман от претоплена манджа. Гледам де.

Станислав се справи, но Манчев много го нареди. Аз обожавам табуле, с леща не съм пробвала. И подаръка беше личен и тематичен.

# 738
  • София
Ако правилно съм прочел в профила на Станислав във Facebook - на 10-ти януари тази година му се е родил син. В епизода нямаше и намек за това, което според мен означава, че ли е сниман много отдавна или наистина е стар.

# 739
Аз харесах Станислав как сготви,но му дадоха малко точки. Женска коалиция

# 740
Вчера го загледах пизода.... Станислав сготви добре, старае се, личи си, че е много млад, но това му дава възможност да израсне в професията и тепърва да надгражда. Не мисля, че с Царина или Поли е такъв случаят.

Като казах Поли - тя си е направила много кофти зъби, личи си, че й е трудно да говори с тях и съвсем обичайно съска и фъфли. Симона още ли е с този Митко? Чоткин май е калич някое килце покрай Камелия.

# 741
Мисля,че Симона и Митко не са заедно вечe ,а относно Поли пак повтарям че изглежда много нелепо и смешно. Аз харесвам чоткин и исках той да спечели хк,но мисля че тази Камелия е като пиявица залепнала за него. Не мисля,че е истинско..докато има кинти и нея ще я има

# 742
Тази седмица я пропускам. Много са ми противни участниците от Хелс Кичън. Да не говорим, че ме съмява да могат да готвят на ниво по-различно от средно-статистическа домакиня.

# 743
Аз обаче не открих това предаване в профила на Черешката във ВиБокс, да е качвано миналата година. А го качват тази седмица. Което означава, че явно са неизлъчвани епизоди, но може би заснети преди нова година. По новите правила ли са? Имаше ли показно̀ готвене на Манчев? Че и аз се разсейвах.

# 744
Май не е имало.
Някой казват че са ги гледали вече.

# 745
  • Sofia
Излъчиха ги няколко седмици след края на предаването.

# 746
Не са нови епизоди, и не нямаше мръсната кухня на Манчо.

# 747
  • ту тук, ту там
Аз обаче не открих това предаване в профила на Черешката във ВиБокс, да е качвано миналата година. А го качват тази седмица. Което означава, че явно са неизлъчвани епизоди, но може би заснети преди нова година. По новите правила ли са? Имаше ли показно̀ готвене на Манчев? Че и аз се разсейвах.

Излъчвано е, гледала съм го. Но е вярно, че са заличили следите. 😅

# 748
Добре, ако са стари епизоди, кой печели Черешата?
Не успявам да открия кога са ги давали. И за мен са стари, нищо че не съм ги гледала, но на страницата на Черешата  твърдят, че са нови.

Аа, сега виждам, че и други са писали същото😊

# 749
Чоткин винаги ми е давал вайб на психар 🫣

Общи условия

Активация на акаунт