Избор на Airfryer - тема 4

• 28 000
  • 667
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Nevena Virolan, не става въпрос дали да купите Cecotec, а от кого да го купите.

# 376
  • Paris, France
Разбрах. Вече писах - Cecotec само от амазон. Железни са с гаранцията и обслужването.

# 377
Здравейте, идвам и аз с въпрос, няма на кой да се доверя за съвет, както на Вас. Търсих, но не намерих: във Фантастико има промоция и са пуснали https://www.philips.bg/c-p/NA110_00/1000-series-airfryer-1000-series-32l гледах, няма много екстри като цяло. Вдига темп до 200. Като за първи еър фрайер за двама човека, които хапват малко като цяло, дали би бил подходящ предвид, че цената му е без пари според мен - само 90лв?

# 378
Малък ми се вижда за двама, за някои неща ще е тясна тая кошница. Майка ми имаше някакъв с кошница 3.5L та имам представа колко побира, този даже е 3.2L.  Ако не те бърка за някои неща да ги правиш на 2 пъти или гарнитурата отделно и наистина е 90лв, не звучи крайно зле. Ако можеш на място да видиш кошницата някъде, дори и да не го купиш от там - иди го виж и си прецени дали е достатъчно широко вътре.
200 градуса са нормални за такъв малък и с кошница. А относно "екстри" - не знам какво разбираш под такива и какво евентуално очакваш.

# 379
  • оттам, откъдето започва България
1300 W и е само 3,2 л обемът.

# 380
Тя мощността не е малка за такъв малък обем, още повече че на Филипс ги хвалят че са добре направени, стигат си му тия ватове. Но си е малък наистина.

# 381
Много Ви благодаря и на двете.🌸 Ще видя ако въобще го има показан някъде, но и за още 100-200лв отгоре може май доста по-хубав да се вземе. Под екстри гледам, че някои имат различни програми за месо, картофи и т.н.Ще проуча и ще прочета отново какво сте обсъждали 😀

# 382
Програми-мрограми... Накрая ги ползваш колкото и тези на микровълновата Grinning
Задаваш си градуси и време и я кръщаваш - Пу, ти си програма за месо сега! Grinning
И те така.
На такъв тип еърфраер това са му те програмите - задали накакво време и температура, ти може и да решиш че не ги искаш баш толкова да са.

# 383
  • Пловдив
Момичета само Косори ли има горен и долен реотан? Не искам да обръщам. Трябва ми нещо за 3-4 човека. Предполагам 9-10 литра, защото предимно печем месо с гарнитура. Цената не е от първостепенно значение. На какво да заложа?

# 384
Момичета само Косори ли има горен и долен реотан? Не искам да обръщам. Трябва ми нещо за 3-4 човека. Предполагам 9-10 литра, защото предимно печем месо с гарнитура. Цената не е от първостепенно значение. На какво да заложа?
Някой на предните страници написа, че си е взел този https://russellhobbs.bg/erfrayr-i-multikukr-russell-hobbs-satisfry-26520-56/, той също има долен и горен реотан. Аз сега се чудя между него и Косори

# 385
Взех Russell Hobbs след препоръката на Невена, пристигна и го пробвах даже. За сравнение с предходния ми Russell Hobbs е по- бавен, но изпича добре.
Пробвах цели картофи, цяло пиле, гриловани тиквички и тиквички на въздух, готвени замразени зеленчуци. Всичко стана почти без забележка, но като за първи проби е чудесно.
Отчитам като мой пропуск, че не си поръчах още две тави, а само с една ще се работи трудно.
Излезе ми 180 лв.

# 386
Обсъжданите Cecotec също имат с два реотана.

# 387

Някой има ли такъв ер фраер.Донесен ми от Германия ,малко използван да не кажа направо нов.Няма книжка с рецепти.С два нагреватела е долен и горен.

# 388
Виж някъде на гърба евентуално някакъв стикер с точния модел, за да можеш да търсиш по него упътването.
Другото е да си задаваш време и температура по твое усмотрение, тогава реално не ти и пука коя картинка за каква "програма" е... повечето така правим дори и да имаме подробно упътване Grinning

# 389
На дъщеря ми колежка имала с два нагреватела.Казала и че не е препоръчително да се използва хартия и дори силиконови тавички.При нея хартията се запалила.

Общи условия

Активация на акаунт