Бихте ли приели жена с дете?

• 20 802
  • 960
  •   1
Отговори
# 150
Много възпитано ми звучиш, Ревоъкър. Сигурно 25-годишните отмарят след Нова година. Wink
//
Няма позициониране. Аз на 33 се събрах с младеж на 21. Аз с дете мъненко. И, да, той беше луд по мен. Живяхме над 10 години заедно щастливо. Животът ни раздели (аз ни разделих), но се уважаваме и май, май още има какво да се изстиска от връзката.
Та, хората се преди всичко личности, ценности. И външност, разбира се, все пак ако приличах на баба Яга, надали така щеше да се случи. Но външността е бонус, ако си дупе, и този на 30, и този на 50 ще се дърпа.

# 151
  • София
А, Неве, твоите са си готованци (не се сърди), ама на Балканите все още е друго.

Лъвичке, честито и от мен! Да са ви много топли и усмихнати дните и щастието ви да расте заедно с бебето! Дръж се, не остана - 17 години и 340 дни Joy

# 152
  • Out of the Mix
Базила, благодаря.
Добре, ама си била на 33. Wink
Малкият ме "бие", аз бях на 23 с каката на 33. Беше руса, миньонче, сини очи, кукла, спортна натура. Реших да "пробвам", така ми се "падна", откарахме известно време в здрав секс ненаситен. В моя случай, обаче, аз прекратих, не тя, не за друго, а нямаше перспектива връзката, то не е само до секс и привличане, колкото и да е от най-важните неща за просъществуване на отношенията възможно най-дълго.
Приемам задочно, че дори сега си много готина жена, ето дори не съм те виждал, вярвам ти, както и на мен много други за много неща ми вярват, но сега в момента на 48, не можеш да си с 30-35 годишен (освен единствено за временно гадже за секс), който в един момент, а може и сега веднага би поискал деца с теб, от теб, примерно, биологично ваши, и такъв, с който да остарееш. Дори и да приемем, че той приеме и се разбират с детето ти тийн, може би вече голям. Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 23:35 от Revoker

# 153
  • София
Благодаря на всички за пожеланията HugHeart

Горджи, хаха, не ми се мисли Joy Хем бързо тече времето, хем много бавно, а сме съвсем в началото Laughing

# 154
Аз също се чудя на Роки за какво и е мъж вкъщи, в и без това сложната картинка.
Аз бърнаутнах сама с едно дете и много работа, но и детето ми е диво като за поне 5. Не съм си и помисляла за мъж в къщата, даже ме ужасяваха такива мъже, които ми говорят за съвместно съжителство, семейства, деца и т.н. , макар предимно такива да привличах. Едва успявах да отделя време за срещи в малкото свободно време, и често ми беше затормозяващо и твърде ангажиращо.
Искам да ми е приятно с мъж и да ме улеснява, не да ми затруднява ежедневието и да се съобразявам с още един човек, без да получавам кой знае какво насреща освен претенции.
Тези, които са се събрали с втори мъже след развод с деца, мъжете им много помагат вкъщи и ги обгрижват, облекчават, може би затова са се решили.

Да поздравя и аз Лъвичка с прекрасната новина за появата на малко лъвче! Да сте здрави, щастливи и да се наслаждавате на всеки миг! Heart

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 23:34 от anonymiss

# 155
  • Out of the Mix
Няма какво да й се чудим на Роки, жената явно си е гореща, сексуална, иска любов, компания, нищо, че наближава 50.
Смятам, че си дава сметка горе-долу към какви да се насочва, ама то е така - сложно е, застарява се, повечето са с тумбаци, алкохолици, пороци и т.н., с всякакви проблеми, и в един момент повечето "търсещи" почти се отказват, оставяйки се на течението, каквото такова, и годините минават.

# 156
Лъвче, верно ли?
Искрени поздравления! Heart
Е, сега ше им разкажеш на мъжете играта. Kissing Heart

# 157
  • София
Не, просто отказвам да се примиря с положението на повечето разведени жени в България.
Що се отнася до "положението ми" - вече е много изчистено и просто.

Поздравления за бебето на Лъвицата! Живо и здраво, пък останалото - ще си покаже.

# 158
  • София
Благодаря, момичета Heartpulse

Лол, Бази Laughing

# 159
Какво им е положението на повечето разведени?
Повечето разведени жени по мои наблюдения, живеят с нови мъже. Кои с разведени, кои с ергени, но рядко има такива, които стоят сами.
Роки, пожелавам ти да имаш късмет и да срещнеш спътник, с който да се обичате. Хубаво е, че знаеш какво искаш. Но според мен, не се пренавивай, че го искаш сега, веднага, готова си, защото това води до прибързани избори и натрупване на разочарования след неуспешни развития на срещи.

# 160
  • София
Повечето реални /а не онлайн/ разведени жени, които аз познавам живеят сами с децата си.
Аз не се пренавивам. Съвсем полека вървя. Когато стигна до следващото ниво - тогава.

# 161
  • Paris, France
В днешно време много хора живеят сами. В София най-често срещаното домакинство е от ...... сам човек (36%). Много от останалите хора живеят с децата си, родител, съквартиранти. Други живеят с партньор като съквартиранти.

Колкото повече хора има в конфигурацията семейство, толкова повече възможности за конфликт. Затова и е трудно да се стигне до съжителство.

Тези жени, дето живеят с децата си, може и да си имат бурен любовен живот, по-бурен и вълнуващ от живота на много съжителстващи с партньор жени. Майка ми и най-добрата ми приятелка се скъсаха от срещи и връзки без никой съсед да заподозре и без битовизми и скука. От всичките мъже в живота на най-добрата ми приятелка дъщеря и е видяла двама или трима. С един опита да съжителства въпреки нашето негодувание, но много бързо му видя рогата и се кротна.

Rockstar, съжителство е напълно възможно като отлетят децата. Преди това, какво? Ти обзаведе жилище. Ще идеш ли в чуждо, че и с децата? Искаш ли чужд мъж там, където живее дъщеря ти? Ти стигни до връзка, та после мисли за сериозности!

# 162
  • По света и у нас
О моля ти се, с този мъж не се свършват мъжете. Намери си друг.

# 163
Когато срещнах правилния мъж го доведох вкъщи. Какво против да има дъщеря ми, радваше се. Невена, даваш съвети на килограм, но никога не си била разведена жена с дете.

# 164
  • София
Дъщерята вече е много голяма. Между другото, познава новата на бившия и се разбират чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт