Бихте ли приели жена с дете?

• 20 815
  • 960
  •   1
Отговори
# 135
  • Out of the Mix
Роки има право. Мъже, лаф, секс, гаджета. Ама не са на 15. 40 + са и мъжете си умират да чакат 2-3 години някоя да го крие и да го подлага на тестчета в името на пълнолетните ѝ деца.
Joy
Аз и ти не сме по "тестчетата", сигура, но кандидат таткото сигурно ще е. Вариантите са да е хлътнал по майката; да не може да има деца от свободна жена.

Мая може и да може всичко, ама не иска да си намери, тя не търпи мАж, самодостатъчно й е добре, няма лошо. А и, ако ще му говори така, както тук във форума, трудно ще я търпят повечето. Не е топла, като теб, с памуче. InnocentSmile

Поддържаните и осигурени мъже спокойно създават, ако искат семейство, и стават бащи в диапазона 45-50 с жена 33-36 годишна. Около мен имам такива случаи.

# 136
  • София
Кандидат татковци на чужди деца не трябва да има. Трябва да има кандидат партньори на майки с деца.
Ето, Сън го е ял вече, ще потвърди.

# 137
  • София
33-36 ама каква? Wink

# 138
Бе всички конфигурации са възможни стига да падне завесата на ирационалното.
Като цяло не съм за бързото сближаване и допускане на мъжете до личното ми пространство, начин на живот, дом, за детето ми да не говорим.
От друга страна, тя е достатъчно голяма и ми е като тест. Запознаваш – дава мнение. За мен е важен ориентир.

# 139
  • Пловдив
Кандидат татковци на чужди деца не трябва да има. Трябва да има кандидат партньори на майки с деца.
Ето, Сън го е ял вече, ще потвърди.

На мен думата партньор ми звучи като да правя сделка ......това е МОЕ лично усещане и затова предварително правя това пояснение.

Та при такава връзка ако си партньор на майката , най вероятно в някакъв момент тя ще те обвини ,че не обръщаш достатъчно внимание на детето , че не се грижиш или казано по друг начин не участваш в тази връзка пълноценно.
Ако пък правиш всичко както трябва стигаш до обратната ситуация.Още в началото партньорите не са равностойно поставени....и оттук са големите грижи и затова 1000 пъти написах ....и 2мата трябва да имат абсолютно реална представа за себе си
Просто няма как да живеете под един покрив и ти да си абстрахиран от всяка ситуация .....а една майка , може и само заради интонацията, с която си казал някакво изречение да те нападне и разкости.

Моето мнение е ,че да работи една такава връзка просто или мъжът (в конкретния казус) да е безумно влюбен в майката ,че тази любов да се прехвърли към детето
Или и двамата да са си направили компромисите и да си вървят заедно като партньори

В другият случай като гаджета ........където се предлага и всеки в къщата си ...забелявам ,че уж много го рекламират...ама май не се сещат какви са рисковете на едно такова начинание........или се сещат , ама си мислят ,че са толкова уникални ,че на тях това няма да им се случи

# 140
  • Out of the Mix
Естествено, Горджъс.
Мъжът, за да заживее в такава конфигурация, с жената трябва да са се напаснали, изговорили всичко, свикнали си, от всякакъв аспект, не изброявам, защото е ясно - сексуално, битово, приоритети, характери и т.н. партньорски аспекти. Или поне разумният, размуните, защото са двама.
Но повечето хора сякаш се "хвърлят" в отношения, и каквото дойде, после реват и се оплакват.

Лъвица, не знам каква. Хопотетично говоря, не за себе си в случая.
Не знаеш какво и кога ще ти поднесе животът, та си трайкам и просто се наслаждавам. Simple Smile

# 141
  • София
Сложно е, защото даже в биологичните семейства хората не разбират как трябва да са нещата.
Мъжът и жената са ядро, което е в центъра. Появяват се децата и те започват да кръжат около центъра в собствена орбита. Обаче!
В много двойки с известни компромисни отношения, пролапси или недостатъчна или изместена любов се случва така, че детето/децата стават ядро и те започват да гравитират около него. С времето се разделичават и край, къса се веригата.

Какво остава в двойки с деца от други бракове и връзки.
Трябва особена интелигентност за това нещо, плюс нещата, които Revoker изброява.

Което не значи, че не обичаш децата си, че не са ти важни и особени насадени страхове.
Просто връзки с деца е като връзки без деца, но с условности.

# 142
  • Out of the Mix
Абсолютно.
Винаги съм бил и аз на мнение, че мама и тати са ядрото (винаги да имат и намират време за себе си, за секс, за интимност, заедност), а не децата да "командват и избират" какво да се случва, да се налагат. Точно обратното - да си знаят мястото, поне до 18. Но, ако първите 7 г. са адекватни, удържи се пубертетът, и двойката е успяла да съхрани "тръпката", после шансовете за остаряване заедно сякаш се увеличават.
Накракто го казвам, да не правя чаршафи, мисля ме разбра.
Много хора това не го разбират, или просто любовта изчезва, ако така мога да го кажа. Не знам на какво се дължи, психика, хормони, "свикване", изпълнено биологично-полово предназначение и всичко се изчерпва. Rolling EyesThinking

Ти (Горджъс) навярно си родител, аз не, но ако някога ми се случи, винаги с жена ми така бихме процедирали, поне ще се изговори всичко в началото, както и се случва.

Братовчед ми, примерно, се е отдал изцяло на децата, и с жена му нямат "тръпка", запуснали са се, тя доста напълняла, не се поддържа, той пуснал корем, но иначе е ок за годините си.
Бъзика се (по мъжки, като сме), че като "отлетят" ще си намери друга.
Сега не смее да смени колата с трибуквена, че веднага щял да й изневери. Joy

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 22:14 от Revoker

# 143
  • София
Не искам повече деца, сакън.
Не искам и нов татко.
Искам мъж, с когото мога да споделям целия си живот. А не да го режа като торта - това парче за теб, това за Иванчо, границата минава ето точно тук и не се премества.
Достатъчно ми е разрязан и разкъсан живота, за да го кълцам още.
Това са си мои мисли и чувства де.

# 144
Тук ти е грешката, Роки. Не трябва ти да искаш.
Трябва те да те искат. Wink

# 145
  • София
Ревоукър, е аз за твоите познати питам де Laughing

Братовчед ти доста противно звучи Rolling Eyes

# 146
О Майн Год! Не ме проклинай така,Горджъс. Аз те харесвам Blush

За търпенето... Не е въпрос кой ме ще търпи, аз не съм за търпяне, за обичане съм. Който не го може, прав му път.

# 147
  • София
Не те проклинам, желая ти истинска любов Heart

# 148
  • Out of the Mix
Поне знае какво иска Рокстар, целеустремена е. Та, като й се случи, ще го припознае. Или поне би трябвало.

Това, което Базила казва за "те да те искат" има един момент от "Закона за привличането", свързан с определено поведение и позициониране, доста фактори са, като в много ситуации ние си мислим, че ни се е случило "случайно", но реално е напасване на "момента" - какво си казал, как си изглеждал, отсрещният какво е припознал, усетил, каква му е нагласата, моментно "емоционално свободен" ли е, на каква вълна е.

Лъвица, между другото одеве мернах бегло в една от темите, че си станала майка.
Задочно тук ти честитя, желая здраве, и рожбата само да ви прави щастливи. Simple Smile

Иначе за жените на познатите питаш?
Нормални, образовани, с професии, не са инстаграмки и моделки, не са "трофеи", не са домакини с провайдър.
Не коментирам физически дадености, защото е субективно. Wink

# 149
  • Paris, France
В другият случай като гаджета ........където се предлага и всеки в къщата си ...забелявам ,че уж много го рекламират...ама май не се сещат какви са рисковете на едно такова начинание........или се сещат , ама си мислят ,че са толкова уникални ,че на тях това няма да им се случи

Ако им се случи, поне са си на къщата и няма да се местят.

Когато двойката не живее в едно домакинство, няма общи битовизма, които са 50% от причините за раздяла. Съответно имат много добри шансове да останат заедно. Тук LAT (living apart together) е доста харесвана форма на връзка при младите хора, а някои и общи деца си правят.

А за ядрото и бла бла - днешните деца изискват прекалено дълго и обстойно обгрижване и затова не остава време за много партньорска заедност. Ние все още нямаме такова време, а децата ни са пълнолетни. Поне и двамата сме им родители. Чужд мъж не го виждам да направи и 1/100 от това, което ММ прави, а ако трябва и това да правя, хич няма да имам време за връзка.

Готините връзки са за бездетни, дами и господа. Факт.

Лъвица, чета, че сте посрещнали рожба. Живи и здрави и много щастливи да сте заедно! Кураж и търпение със сладкия мъник ти желая. 💐

Общи условия

Активация на акаунт