Бихте ли приели жена с дете?

• 20 032
  • 960
  •   1
Отговори
# 555
Мисля че тези няма да те имат за вариант, Ревоук

По-скоро ще избираш между
1. млада, дошла от провинцията в София, нелош вариант е улегнал мъж за известно време
2. жена, която не се интересува много от секс и съответно е ок с мъж, който брои всяка стотинка и гледа на секса като вид обмен
3. жена, която не е работила и се развежда и е готова на кой ли не

в смисъл, това са реално изборите ти и аз мисля, че 3 не е лош, като за теб, поне няма да си капо

Описаните от теб се хващат я със заможен, я с потентен, а да си кажем направо, между редовете винаги се е чело друго за теб.

# 556
  • Далечният изток
Не мога да изчета и коментирам всичко сега, но накратко.

Гугълче
, под "при равни други условия" се визира следното:

Имам 3 жени около себе си в момента:

Скрит текст:
1. 26-28 годишна мега фертилна, бамбина, но искам да поузрее още малко, да се поопознаем, аз не искам дете.
Сексът е топ.

2. 35-39 годишна, близка до моите години, вече определено започваща да се замисля да ражда веднага, но няма как да стане без да се е поопознала с мъжа поне 1-2 г., както и той не бърза, колкото и да им е добре. Сексът да кажем е пак добър. Отношението е добро, може всичко, домакиня, добре ни е, примерно.

3. 41-43 годишна поддържана, вече за деца не се коментира, и аз не искам да кажем, предполага се че трябва да е "топ" във всичко, но не е .

Коя ще избера? Rolling EyesThinking

Имаш или си теоретизираш /фантазираш/?

# 557
chris78, не го харесвам показания. Не е мой тип.
Ееее, човекът е милионер и световноизвестен актьор, освен това много забавен... ти сега малко като колегата, дето щял да върне Джесика Алба.
Ма няма проблеми. И аз да бях, аз не се обиждам, ако жена не ме хареса колко съм космат, висок, богат, и т.н. - продължавам напред, а тя да си търси каквото й душа желае.
Но някои съфорумки тук много се засегнаха като чуха, че мъж би ги отхвърлил само защото имали деца от друг. Ми не е ли негово право? И то без да казват, че му се повдига като си представи, че ще трябва да живее с нея - както каза ти (така го разбирам "бляк").

# 558
  • София
Всичко е спам вече, космите, манджите, изборите.

# 559
Как пък ще повярвам, че е истина постът на Revoker 😂  Тук всеки може да си измисля каквото и да е, анонимни сме. Wink

PS. Че дори и няма точни години, а са между, хаха.

# 560
Наистина, предлагам за Revoker да обсъждаме реални примери, иначе и аз мога да се разтревожа между 1) Брад Пит, 2) Безос или 3) Роналдо.

(ок, нека е Роналдо)

# 561
🤣
Боратчо го дай насам.

# 562
  • София
С благословията на Ръководството, май трябва да се актуализира.
Поне няма да ни трият и заключват.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1383407.1185

Заключена, ще пусна нова

# 563
  • Между гори и планини
Аз пък не вярвам средностатистически мъж на средна възраст ( щото 30+ са точно това) да има чак такъв избор. Ще каже човек, че е Брад Пит и има опашка за него.

# 564
Разбира се, никой нормален човек не "избира" така. В реалността срещаш някого, който ти пасва и си давате шанс, ако имате късмет прераства в голяма и истинска любов. Но ако на някои думата любов им е чужда е вече друга тема.

# 565
  • София
https://www.bg-mamma.com/?topic=1730953.new#new

Преди ключ я пускам, нека чуем щенията Laughing

# 566
Много страници сте изписали за нещо толкова елементарно като това, че наличието на деца от друг (и при мъжете, и при жените) е "качество", което не е особено търсено и желано. За някои това е огромен недостатък, за други - не чак толкова и биха го "приели", но едва ли има много хора, които биха предпочели партньор с дете от друг човек. Нека не се лъжем - нещата стават коренно различни когато има такова дете. Тези, които имаме вече деца, за много потенциални партньори бихме "отпаднали" още преди да има какъвто и да шанс за връзка....което стеснява избора и изисква повече компромиси. Не че няма шанс, разбира се, но го намалява и стеснява опциите, като вероятно ще се наложи да направим някакъв компромис с кого да излизаме. Колкото и да го въртим, това е положението. Аз съм с две деца и съм 40+. Ако утре се окажа сам, няма да съм най-търсената опция на пазара (колкото и да съм хубав, висок, богат и с тяло на Аполон), нали? Satisfied Satisfied
Според мен най-важното в такъв случай е да не заблуждаваме сами себе си, както и другите. Реалната самооценка е необходима, за да можем да извлечем максималното. В противен случай, ако аз не съм наясно със себе си, ще си стоя сам и ще се самозаблуждавам, че няма свестни жени. А всъщност проблемът ще е в мен, защото имам нереалистични очаквания.

П.П. Лъвице, честито! Радвам се за теб Wink

# 567
Омг.
Айде пак.🤣

# 568
Ако утре се окажа сам, няма да съм най-търсената опция на пазара (колкото и да съм хубав, висок, богат и с тяло на Аполон), нали? Satisfied Satisfied
В пъти по-ценно е да намериш човек, който те приема такъв, какъвто си, и те харесва толкова, че да не ти прави колонки плюсове и минуси, отколкото да вървиш на някакъв "пазар".

# 569
В името на истината, искам да кажа, че аз бих взела партньор с деца и даже с удоволствие, защото децата не ме притесняват, както и броят им. Расла съм в разширено семейство (казвала съм и друг път, родители - бохеми) и дотук винаги съм била ок с деца, гостуване на деца, дълги гостувания на деца и прочее

(моля да не ме оборвате/то си е мое решение, и да не ме питате за опит, имам, ок съм)

Общи условия

Активация на акаунт