Бихте ли приели жена с дете?

• 19 988
  • 960
  •   1
Отговори
# 795
  • По света и у нас
Няма смисъл от анализи. Не съм видяла ни една да направи парти, че е абортирала. Докато не дойдеш да го изживееш и да обяснявам няма как да разбереш за какво става дума.
Мъжете дали искат да гледат чужди деца - все ми едно. Не бих се затичала към такъв дето иска ли иска да ми гледа децата - това е супер съмнително. Аз деца не обявявам и не показвам за да не привличам знаете кои.

# 796
  • Между гори и планини
Много са смешни обобщенията на голяма нация като американската, където са смесени различни националности, етноси, религии, привички и хората от източното крайбрежие са различни от тези на западното, различни са привичките на тези които живеят в южните щати, на тези от мегаполис и тези в малко градче или предградие. Вероятно Примадона е обиколила навсякъде, живяла доста дълго, за да опознае хората и да пише за американците.

# 797
И аз това си помислих. Отиди в един религиозен рурален район във вътрешността на страната и нищо от изброеното от Прими няма да е вярно

# 798
  • София
Защото са турлюгювеч там, не са хомогенна маса с единно възпитание, манталитет и история.
За балканците може някакво обобщение ( макар и тук вече не меродавно), за американците забрави.

# 799
  • По света и у нас
Кой ти иска да живее в религиозен рурален район?
Кой иска да живее като мормон? Ако искаш можеш, но не и младите хора.

При положение, че хората не са зеседнали само в софия а се местят постоянно по работа, може да се запознаеш с всякакви хора и от други страни даже и си обсъждаме с приятелките ми на коя мъжа какъв е (от американските и международните им мъже и виждаш сходствата в културите).
Не е нужно да се заселя и специално да изживея връзка с Калифорниец, или Маямиец... То, малко ли е да имаш приятели от 15 различни националности и от 5-6 щата за да ги профилираш,  и те да имат още толкова контакти с други хора и да си обменим информацията на това което ни прави впечатление относно еди кой си.
Ако щете вярвайте. Аз не съм от тези домакини дето си разменя рецептички... Обичам да си приказвам за характери. Отделно си има един фон, който е типичен за Америка, че тук всичко се прави за пари. И е така.

В БГ обичат да се правят на идеалисти и никога няма да кажат че правпт нещо за пари. Тук това не е изобщо типично.

# 800
  • Далечният изток
Да де, информация за един чалнат, дето предлагал жена си и един арабин, дето я не щял. Ние разбрахме, че говориш за конкретни хора, не за американците като цяло. Grinning То няма и как.

# 801
Имам далечни наблюдения за американското общество, предимно чрез познати, култура, изкуство. И определено, не бих живяла в подобно общество.
Харесват си ми нашите мъже най-много. Особено с тъмни очи и коса (брада). Характери има всякакви.

# 802
  • По света и у нас
Ами има и други дето си предлагат жените, точно от американски произход. Такаче не е изолиран слючай. Чак да ги назовавам по име из форума няма .

# 803
  • София
..Отделно си има един фон, който е типичен за Америка, че тук всичко се прави за пари. И е така.

В БГ обичат да се правят на идеалисти и никога няма да кажат че правпт нещо за пари. Тук това не е изобщо типично.
Не.
Обратното е- в БГ непрекъснато се опитват някой да прави за тях нещо безплатно. И ако отсреща въпросния някой се възмути, го заливат с хепи соц лозунги, тип "за РодинУ, за СталинУ и го обвиняват в гаден империалистичести материализъм.

# 804
  • По света и у нас
И това е така!

# 805
  • Между гори и планини
Примадона, събирай рецептички, да събираш характерчета не ти се отдава. И въобще си толкова извън темата....🙄

# 806
  • София
Пуснах ви тема за лаф, ма на̀.
Тази не знам как още я търпят Rolling Eyes

# 807
Не мога в никакъв случай да обобщя за българския мъж, че е еди какъв си. Лично аз познавам от мега интересни арт особи, през интелектуалци тип учени, айтита, монтьори, сценаристи, журналисти, писатели, музиканти, финансисти, юристи и каквито се сетите, и всичките си имат персоналност и характер.
Тези квартални пияници или чичета със смартфоните и тайните чикии от жените им, не ги познавам, знам, че съществуват, виждам ги, но за мен ги няма. Като цяло се фокусирам към интересните мъже около мен.
А такива има тук определено.

# 808
  • Далечният изток
О, да. И около мен последните години са доста интересни и мнооого различни. Даже ме учудват, защото просто не съм предполагала, колко готини мъже има 55+...
Или аз остарях Grinning

# 809
  • София
Прекрасни мъже имаме, за щастие.
Затова има и все още жени, носени на ръце, красиви, женствени, привлекателни, спокойни, които не знаят къде се плащат сметките, как се сменят крушките, гумите и никак не им е неудобно затова.
Децата им са спокойни, живеят в сигурност и любов и не винаги са техни биологични деца.
Да са живи и здрави мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт