За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 204
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
Inferiya  Нека късметът бъде с теб ❤️
Пращам ти положителна енергия, горе главата - дърпай сопола и си прибери снежинката за девет месеца на топло 😇❤️

# 541
Късмет Inferya ❤ Чакаме те с хубави новини.

Preggo Не знам какво да кажа за този младеж. Явно е забравил човешкото отношение в замяна на печалбата, която евентуално ще спечели от теб. Жалко. Опитай се до колкото е възмножно да игнорираш тези негови жалки опити да изкара пари от теб, защото явно това му е била целта. Горе главата ❤

# 542
Инферия, да си я прибереш на топло за 9 месеца! Blush

# 543
Jaki, честито бебче! Да расте спокоен и щастлив Борис.
На рожденниците и именниците, честито, бъдете здрави и в най-скоро време да сте сбъднали съкровените си желания.
Prego, горе главата, намести си короната и бъди сигурна, че скоро ще ти се случи щастието. Такива екземпляри не заслужават внимание и нерви.
Strawbery, Lorein стискам палци успехът да е с вас и да имате супешни бременности.
Belive, желая най-благоприятния развой при теб Green Heart
Inferya нека утрешния ден ти е на късмет и скоро да ни зарадваш с добри новини.

# 544
Жаки, честито бебче! Да ти е живо и здраво и да ви носи много щастие! 😊
Стискам палци на всички ви, момичета, за най-добрия възможен развой!
Прего, прегръщам те! Аз силно вярвам, че именно тук в България имаме най-голям шанс да сбъднем щастието си, не бих опитала в чужбина и най-вече бих стояла далеч от всички, които превръшат копнежите ни в бизнес и печелене на пари...

Момичета, дайте ми съвет, моля ви. На мен започна да ми зацапва току-що и мисля,че ми идва, за съжаление. Утре ще го броя за първи ден. Трябва да пусна всички хормони. АГ ми каза, че трябва да е в периода 2-5 ден от цикъла. Но сега съм на почивка и ще мога чак понеделник да ги пусна, когато ще е 5 ден. Дали е ок тогава? Или е по-добре да изчакам следващия цикъл? Ще пускам всички хормони, включително АМХ и инхибин. Само прогестерона ще го оставя за 20 ден.

# 545
Аз пуснах веднъж на 4ти ден и ми се бяха разместили хормоните вече. Но може би ако си с дълъг цикъл иначе няма такова значение. За АМХ и инхибират не мисля, че има значение.

# 546
Благодаря ти за отговора. Да, за тези двата няма значение денят май, само за останалите е важно. Цикълът ми е 27-28 дни..

# 547
Прего, нямам просто думи за отношението на този "продавач". Следвайте си планът тук и нека съвсем скоро опровергаете думите му! Flowers Four Leaf Clover

Инферия, много стиснати палци и положителна енергия за здрава и борбена снежинка имаш и те чакаме скоро с ЧХГ до небето! Nature Snowflake

Autumn, инхибинът точно го искат на 3-ти ден задължително, другите понякога и 2-ри и 4-ти позволяват, АМХ няма значение. Според мен по-добре ги пусни със следващия цикъл или пък се надявай да ти дойде чак в събота, че да можеш спокойно да си ги пуснеш всички в понеделник.

# 548
Fayona, много ти благодаря за отговора. Да, права си, май ще е най-добре да изчакам следващия цикъл и да ги пусна на трети ден. Почти съм сигурна, че утре ще започне с пълна сила...А така се надявах този месец да не ми дойде въобще. Хванах момента на овулацията, всичко направихме, когато трябва, но уви... и този месец без успех.

# 549
Жаки, да ти е жив и здрав Борис! 🍀

Инферия, палци след 2 седмици за положителен тест! 🍀

Белийв, гуш и най-лекото възможно развитие!

Прего, и аз като останалите (и като теб) съм потресена от това отношение! Мен също би ме отблъснала толкова агресивна агитация. Даже и неща като с “еди кое си изследване трябва да го направите задължително при нас”, веднага ми става ясно, че всичко е за пари и бягам с 300. Трябва да сме много стабилни психически и здраво мислещи, въпреки всичко, че явно масово гледат да се възползват от слабостта ни и вярата ни и колкото може да плащаме за какво ли не. Прегръдки, вярвам, че ще успеете! ❤

# 550
Здравейте момичета.
Моето диваче скоро ще чукне 2 г., но още чета редовно тук и преживявам съдбата на всяка...

Preggo, този простак (без извинение) не само е бил невъзпитан, но и груб и несъобразителен. Даже не може да подбере думите си да привлече "клиента". Знам, че си обидена, но се радвай, че не си се хванала на въдицата му. Вярвам, че ще се случи чудото при теб тук.

Инферия, успешен трансфер днес! Да приберат бебето на топло и да се похвалиш след 10 дни. Изпращам ти цялата си позитивна енергия. Пиши, когато можеш, за да кажеш как е минало.

Жаки, честита радост! Бъдете здрави и нека бебо има пъстро детство.

Белийв, пусни едно чхг за всеки случай, според мен трябва да се види. Всичко ще е наред. След изпитанието идва най-голямата радост.

Успех на всички момичета, които не чакат МЦ.

# 551
Аз пусках хормони на 5 ден и според 2ма АГ си бяха ок и датата също.

# 552
Момичета, доста съм притеснена Sad Както бях спомената имам някакво зацапване - не е постоянно, не е много, но го има.
Буквално има дни в които цял ден всичко е 6 и по някое време или на другата сутрин имам кафеникаво.
Казах още на прегледа на АГ-то, много обстойно ме прегледа и каза, че не вижда никъде проблем.
Изючетох всичко което намерих, само се наплаших повече, та исках да питам на някой случвало ли се или някакви идеи от какво може да. И колкото и тъпо да звучи, но може ли да е нормално и да се дължи на някакво наместване на хормотите или и аз не знам?

# 553
  • На изток от Ада
Ягодке как е прогестерона? Приемеш ли ?
Имала съм малък хематом, кървене имах

# 554
Ягодке пускала ли си ЧХГ? Как са стойностите? Не ти ли изписаха да приемаш нещо - дуфастон, утрогестан?

Общи условия

Активация на акаунт