За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 141
  • 775
  •   1
Отговори
# 765
  • Замък сред облаците
Стига да нямаш проблеми с усвояването на Б групата Simple Smile

# 766
Аз идвам с друг проблем - този месец имам покачване на БТ още от 8-ми ден, сега съм ден 13 и си е все така висока, като за след О. Аз тестове почнах чак на 10-ти, така че и да е имало положителен, не съм го хванала.
Имам две неща, които промених - вдигнах инозитола на 2 гр, и започнах добавките на Стаменов, в които уж има само антиоксиданти. Пък и като ми ги даваха, много подробно ме разпитаха какво точно пия и по колко.
Та чуденката ми е дали е възможно от 2 гр инозитол толкова да се разместят нещата? В четвъртък ще ида при старото ми АГ да видим имало ли е О или нещо се е счупило генерално.

# 767
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 768
Здравейте, мили хора!
За първи път си позволявам да напиша пост във форума, макар че си признавам- често съм се ровила из бг-мама за информация по различни въпроси. С поста си целя да се представя, да споделя опита си до тук и да пожелая на всички вас да сбъднете мечтата си!
Аз също съм една от многото жени, които си мечтаят за бебенце! За съжаление, нямах късмета да срещна своя спътник в живота по-рано, а за мен правилният партньор беше от изключително значение. И така, отскоро аз на 37 години, а партньорът ми на 39, правим опити за бебенце от 3 месеца. Blush
След като изчетох много истории, кои със щастлив край, кои не чак толкова, си дадох сметка, че 3 месеца са нищо. Аз, разбира се, живеех с представата, че всичко ще се случи много бързо. Когато видях 3 отрицателни теста три поредни месеца, много се обезкуражих, но четейки вашите истории, споделиният ви опит и позитивната настройка, намирам мотивация и искрено се надявам Господ да ни дари със щастието да държим здраво бебече в ръцете си.

Към момента посещението ми при гинеколога мина сравнително добре. На първо четене не се забеляза нищо притеснително. Направих изследвания в ГЕНИКА- Femo/Androflor. Доктора ги разгледа и ме успокои, че всичко е наред. Все още не са ми предписвани никакви изследвания за хормони.
Като добавка за мен и партньорът ми, тя изписа Reproduct Fertile. За съжаление никъде из формура не намерих информация за този продукт.
Така или иначе, ние продължаваме с опитите, тъй като и този месец усещам, че ще се окаже неуспешен!
С интерес следя темата!

# 769
  • На изток от Ада
siestta добре дошла !

# 770
Добре дошла и успех!
Аз не намерих никъде он-лайн да продават тази добавка Reproduct Fertile. Само в аптеки Субра, но там е с изчерпана наличност...., стана ми интересно!

# 771
Минавам да ви кажа как мина днес прегледа при мен ... Матката се е изчистила почти сама с настоящия Ц (сравнително нормален, на моменти по-обилен). Кюртаж няма да се налага. Даде ми 3 половинки таблетки за доизчистване и АБ за 7 дни.
Аз се чувствам сравнително добре, но съм вкъщи цялата седмица.

# 772
  • Замък сред облаците
А антибиотик защо дава при условие, че е спонтанно изчистване? 🙄

# 773
А антибиотик защо дава при условие, че е спонтанно изчистване? 🙄

Каза, за да избегнем някакво възпаление или инфекция. А и му споделих, че на последните изследвания ми излезе бактерия в урината, която трябва да лекувам.

# 774
  • Замък сред облаците
Аха, ясно.

# 775

Общи условия

Активация на акаунт