Отговори
# 375
Аз изгледах сезон 1.
Благодаря на Мистери от сърце, че ми предостави възможност да гледам епизод 36 и 37 с хубави субтитри.
Много ми хареса сезон 1, преминах през всички емоции, но 37 епизод ми стопли душата с това как Ферит до последно се бори и накрая получи своето. Най-накрая двамата да ги видя заедно, да споделят любовта си и да се обичат.
Любимите ми моменти на СейФер са:
1. Първия пъти, когато Ферит остана на сухо, а Сейран беше в уникална розова рокля.
2. Моментите в гората, въобще целия епизод.
3. Първия път, когато си консумираха любовта в епизод 34
4. Сватбата
5. Има и други, които са разпръснати в целия сезон 1, но не са толкова “любовни”.

Аз няма да си развалям впечатленията и да си оставям горчив привкус, като гледам втори и трети сезон.
С интерес ще следя мненията Ви, както и за нови съвместни проекти на АфРам. Надявам се в истинския си живот те да бъдат щастливи заедно и ако желаят, да си направят пищна сватба. В епизод 37 аз наистина имах чувството, че гледам актьорите, а не героите.

А сега идвам да почерпя по повод рождения ми ден днес.

# 376
Честит рожден ден, Butterfly!
Бъди здрава, щастлива, вдъхновена, дръзновена, обичана и обичаща!
Иска ми се да можех да върна времето назад и да постъпя като теб. Вече е късно за мен, но ти се спасявай и не гледай повече. Wink

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 09:41 от Fi79

# 377
Добро утро на всички Simple Smile
Какви са тези мрачни сцени на Сейфер?
Да не вземат задружно да се обесят/ самоубият и всички най-накрая да се събудим от тази кома? Въй, ни моа повече да поемам от тези сценаристи Grinning

# 378
Честит рожден ден Butterfly:3!
С пожелание за здраве, късмет, успехи и много сбъднати мечти! 🎂🥂

# 379
  • София
Butterfly:3, честит рожден ден, да си жива и здрава Flowers Rose Много хубаво решение си взела относно сериала, наистина няма смисъл да си разваляш хубавите впечатления. Така или иначе истинската двойка е щастливо женена с две деца и това, което гледаме втори и трети сезон са някакви измислени драми с цел повече серии.

Чета сега за агенцията на Берил и Ерсин и още повече започвам да вярвам в тези конспирации. Първо правят пищна сватба, много журналисти, корица на списание. Започват снимките на трети сезон и с кой се промотира - Афра, Берил и Ерсин. Все повече екранно време.
Аз нямам против да покажат и техните истории, защото бяха основни действащи лица в първи сезон. Но много прекалиха, публиката изобщо не ги харесва, рейтингите падат, а продукцията явно си свирка.

Кой ги знае какво са снимали снощи, вече имам съмнения дали Афра е била там наистина.

# 380
Честит рожден ден Butterfly:3!
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, успехи и сбъднати мечти!
Весел празник Simple Smile

# 381
Butterfly:3, честит рожден ден, да си жива и здрава Flowers Rose Много хубаво решение си взела относно сериала, наистина няма смисъл да си разваляш хубавите впечатления. Така или иначе истинската двойка е щастливо женена с две деца и това, което гледаме втори и трети сезон са някакви измислени драми с цел повече серии.

Чета сега за агенцията на Берил и Ерсин и вече започвам да вярвам в тези конспирации. Първо правят пищна сватба, много журналисти, корица на списание. Започват снимките на трети сезон и с кой се промотира - Афра, Берил и Ерсин. Все повече екранно време.
Аз нямам против да покажат и техните истории, защото бяха основни действащи лица в първи сезон. Но много прекалиха, публиката изобщо не ги харесва, рейтингите падат, а продукцията явно си свирка.

Кой ги знае какво са снимали снощи, вече имам съмнения дали Афра е била там наистина.

Някои казват че Берил е била там, но не мисля защото Гюзде качи истории в имението а едва ли Берил най-спокойно ще си се забавлява в имението вместо да ходи на другата снимачната площадка

# 382
Чудя се какво следва оттук нататък? Ако Афра и Мерт нямат силни агенции зад гърба си дали и за в бъдеще героите им няма да бъдат изместени от героите на такива като Берил и Ерсин? 🤐 Дано разследването и целия шум доведат до съществени промени, че аман от задкулисни игрички.

Пеперудке, честита да си! Желая ти здраве и щастие!🌹

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 09:56 от Lilia*

# 383
Честит рожден ден ,  Butterfly:3 ! Желая ти  много здраве , късмет и любов!

# 384
Butterfly:3 ,честита да си!Здраве и много щастливи мигове!

Значи има вероятност да замазваме предателството с екшън.Предстоящите епизоди ще покажат дали ще се акцентира върху Суна и Абидин.Това във връзка със скандала с агенциите.
Виждам страничните ангажименти на Афра и Мерт,без зад тях да стои голяма агенция.До един впечатляващи,успешни и с утвърдени марки.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 10:10 от Sikorski

# 385
  • София
Изобщо не им трябват на Афра и Мерт разни такива агенции. Ще напиша в скрит текст един стар слух, не знам дали е верен, но резултатът е, че Рамо напусна въпросната агентка и си назначи Мирай.

Скрит текст:
Говореше се, че бившата агентка на Мерт е много гъста с ОГМ и Онур. Когато се е разбрало, че нашите са се гаджосали са извикали Рамо на разговор и са му набивали канчето как не трябвало да се занимава с Афра и това ще провали кариерата му, едва ли не. Тогава нали започнаха едни обяснения, че не били заедно, били само приятели, на почивките били с компания.
На следващата есен се започна това преследване и опити да го хванат в крачка, нон стоп го снимаха, ужасно беше.
Откакто е с Мирай, това спря.

Може и изобщо да не е вярно или силно преувеличено, но аз мисля, че има доза истина.

# 386
Честит рожден ден Butterfly:3! Бъди здрава и много щастлива! 🍀

# 387
Butterfly, честит рожден ден и от мен. Желая здраве и късмет.
За щастие Афра и Мерт успяха да покажат таланта си и вече са разпознаваеми и търсени лица. Тъжното е, че има много други актьори, които също имат талант, но не им се дава трибуна да се изявят.
П.с.: Пишейки това се замислих колко много ми липсва онзи чаровник, който ни усмихваше в образа на Мемо в началото на сезона.

# 388
# 389
Честита да си Butterfly! Хубав празник! 🌻🍀🎂
Аз пък ще ти кажа- Гледай!!!! Не се отказвай! Въпреки всичко Рибарче е особен и харизматичен сериал!❤️
Днес чакаме фраг и озет! От озета ме е страх, че тази година озетите винаги ме изправят на нокти! 🤫😁

Общи условия

Активация на акаунт