Благодаря на Мистери от сърце, че ми предостави възможност да гледам епизод 36 и 37 с хубави субтитри.
Много ми хареса сезон 1, преминах през всички емоции, но 37 епизод ми стопли душата с това как Ферит до последно се бори и накрая получи своето. Най-накрая двамата да ги видя заедно, да споделят любовта си и да се обичат.
Любимите ми моменти на СейФер са:
1. Първия пъти, когато Ферит остана на сухо, а Сейран беше в уникална розова рокля.
2. Моментите в гората, въобще целия епизод.
3. Първия път, когато си консумираха любовта в епизод 34
4. Сватбата
5. Има и други, които са разпръснати в целия сезон 1, но не са толкова “любовни”.
Аз няма да си развалям впечатленията и да си оставям горчив привкус, като гледам втори и трети сезон.
С интерес ще следя мненията Ви, както и за нови съвместни проекти на АфРам. Надявам се в истинския си живот те да бъдат щастливи заедно и ако желаят, да си направят пищна сватба. В епизод 37 аз наистина имах чувството, че гледам актьорите, а не героите.
А сега идвам да почерпя по повод рождения ми ден днес.

Много хубаво решение си взела относно сериала, наистина няма смисъл да си разваляш хубавите впечатления. Така или иначе истинската двойка е щастливо женена с две деца и това, което гледаме втори и трети сезон са някакви измислени драми с цел повече серии.