Отговори
# 315
  • Ямбол
Здравейте момичета🤗. Mystery и Eny87 напълно съм съгласна с вас. Тези бози,които ни карат да ги гледаме съсипаха цялата магия на Сейфер... И то само заради това да има бройка епизоди,ама то не става така.... По добре да бяха приключили сериала след 2 сезон. Ще гледаме 100 епизода като последния сезон е само локуми,случващи се неща без обяснения и пълна непоследователност в сценария. 🤦
Жалко наистина...много ме е яд как убиха в мен нетърпението и  желанието да гледам сериала в петък вечер. Каквото и да става наистина ми е все едно.Тъй ли пък Сейран и Ферит не доказаха своята любов.Тъй ли пък всички страдания за нашето момиче,пък най-лошите станаха най-бели,най-добри и се измъкнаха безнаказано.Язък...за всичко...
🥺
П.С : И толкова много ме радваха отношенията между двете сестрички.Тази силна сестринска обич.За жалост и нея унищожиха на пух и прах както Сейфер...

# 316
Втория фраг дали днес или утре според вас?Някак след озет да дадат фраг не ми е логично.Кви ги дръндя и аз!Логика е втората мръсна дума.

# 317
Мистери, Сема подхвърли мимоходом нещо за Обувната фабрика в Бейкоз Blush

Разправят в Х, че мениджърската фирма на Берил и Ерсин също е сред разследваните. То стана ясно де, с това увеличение на сцените им напоследък.

# 318
Втория фраг дали днес или утре според вас?Някак след озет да дадат фраг не ми е логично.Кви ги дръндя и аз!Логика е втората мръсна дума.

Утре ще пуснат, и друг път са пускали когато не пускат в сряда

# 319
Единия спойлерист беше писал, че ще има сближаване между Сейран и Ферит! Може това да снимат на някое тайно място! 🥹

# 320
Мистери, Сема подхвърли мимоходом нещо за Обувната фабрика в Бейкоз Blush

Разправят в Х, че мениджърската фирма на Берил и Ерсин също е сред разследваните. То стана ясно де, с това увеличение на сцените им напоследък.

Аман от тези двамата. 🤮

# 321
В тея статии, особено от вчера имена не бяха споменавани! Серенай обяви днес, че са заведени дела за клетвата! Гузен негонен бяга! 🤣

# 322
  • София
Значи нон стоп уж снимат заедно, но във фрага общи сцени йок Angry

Слагам в скрит текст имената на актьорите от тази мениджърска агенция, за която основно се говори, от която са МЯ и Серенай

Скрит текст:
Ayşe Barimla calisanlar

Serenay Sarikaya
Hazal Kaya
Ali Atay
Hande Ercel
İbrahim selim
Pınar Deniz
Devrim Ozkan
Birce Akalay
Miray Daner
Ekin Koc
Esra bilgic
Fatih Artman
Hakan kurttas
Halit ergenc
Halit ozgur sari
Mehmet gunsur
Mert yazicioglu
Metin akdulger
Nejat isler

Преведено от турски от

Хора, които работят с Айше Барим

Серенай Сарикая
Хазал Кая
Али Атай
Ханде Ерчел
Ибрахим Селим
Пинар Дениз
Деврим Озкан
Бирце Акалай
Мирай Данер
Екин Коч
Есра Билгич
Фатих Артман
Хакан Курташ
Халит Ергенч
Халит озгур сари
Мехмет Гюнсур
Мерт Язиджъоглу
Метин Акдулгер
Неджат Ислер

# 323
Oт Бирсен

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/armagan-oguz-yali-capkini-di … arani-oldu/54090/

Целувката между Ферит (Мерт Рамазан Демир) и Суна (Берил Позам), която се появи на екрана в последния епизод на сериала "Yalı Çapkını" миналата година, шокира публиката. Въпреки че се очакваше, че сцените ще бъдат сън, се разбра, че тази целувка е истинска и Ферит ще изпита голямо съжаление за тази голяма грешка.
От друга страна, героят Каран беше включен в поредицата. Каран, син на майката на Абидин, Бююк Ханъм, се играе от успешния актьор Армаган Огуз. Каран, неприятен персонаж, ще стане враждебен към Корханите.

Здравейте Kissing Heart
Този новият на тази снимка си е ... баш първичен дивак... Даже и да не е за психолог. Joy Извинявам се, ама нищо възпитано не ми идва на акъл, като го гледам. Интересно, защо все такива ги избират като антиподи на Ферит. Той верно си остана в детството, ама тия мъже направо плашат още с първото впечатление.
На мен ще ми е интересно в предстоящия епизод, как Сейран разбира за целувката. Имам предчувствието, че Суна в безразсъдството си сама ще изплещи на сестра си за случката. На едната от снимките, които публикувахте, ми се вижда като зверче, което ще се защитава, няма да има при нея угризения и терзания. При Ферит ще ги гледаме... А новият според мен ще се насочи към Сейран.

# 324
Тя за това ли Хазал Кая и тя на защитничка се прави днес! Офффф!
И Бергюзар Корел е там и Таро , и още много други

# 325
В тея статии, особено от вчера имена не бяха споменавани! Серенай обяви днес, че са заведени дела за клетвата! Гузен негонен бяга! 🤣

Нормално, защото тя си знае, че е в кюпа.😂 Ти как може да си известна, да имаш успешна кариера и да се докараш дотам да си параван на гей.😵‍💫

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 19:38 от Lilia*

# 326
А тази мениджърска компания, освен дето взела 5 млн да чисти имидж на Мерт Демир, какво друго е направила?

# 327
Пере пари! 🤣

# 328
  • София
А тази мениджърска компания, освен дето взела 5 млн да чисти имидж на Мерт Демир, какво друго е направила?

Грижи се за актьорите си, като им чисти имиджа и клевети други. Плащат за ботове в Х. Награди им купуват, плащат на журналисти и блогъри да пишат разни хвалебствия за тях. Играят с продуцентите заедно, затова все едни и същи актьори по сериалите, трудно влиза ново лице.
Според мен затова Мерт е решил да е с Мирай, за да прави каквото сам си реши, без да го натискат и принуждават разни нахални мениджъри.

# 329
Значи нон стоп уж снимат заедно, но във фрага общи сцени йок Angry
Нищо не мога да разбера от тези снимки! Уж са СейФер от неделя еп. 90

Общи условия

Активация на акаунт