Отговори
# 390
# 391
Колко е правилен преводачът не знам, ама превежда след нощта на Суна с Ферит Joy
Иначе има време за спорт, насред този хаос.

Повтарям я, че е голяма красота.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 11:53 от stasha_s

# 392
Озетът с Гугъл преводача!
Сближаването между Ферит и Суна тласка и Сейран, и Абидин да поставят под въпрос ситуации, за които никога не са мислили. Докато Ферит се опитва да се изправи срещу миналото си, усилията на Сейран да го държи на крака предизвикват шокиращи промени в живота на всички.

Докато Суна започва да се съмнява както в миналото, така и в бъдещето си след нощта, прекарана с Ферит, тя взема изненадващо решение относно връзката си с Абидин.

Интригите на Büyükhanım излизат наяве с изненадващите признания на Naci и карат Halis Ağa да види истинските врагове в семейството.

Докато Ферит има огромна конфронтация с дядо си, балансът на силите в семейството се възстановява. Въпрос на любопитство е дали Ферит и Сейран ще оцелеят в този хаос.

# 393
Честит рожден ден Butterfly Много здраве и късем желая

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/foto-galeriler/89-bo … um-fotograflari/1

# 394
АфРам на общата снимка 🫠 Афи изглежда супер.🔥Другото не ми се коментира.😄

# 395
Озетът с Гугъл преводача!
Сближаването между Ферит и Суна тласка и Сейран, и Абидин да поставят под въпрос ситуации, за които никога не са мислили. Докато Ферит се опитва да се изправи срещу миналото си, усилията на Сейран да го държи на крака предизвикват шокиращи промени в живота на всички.

Докато Суна започва да се съмнява както в миналото, така и в бъдещето си след нощта, прекарана с Ферит, тя взема изненадващо решение относно връзката си с Абидин.

Интригите на Büyükhanım излизат наяве с изненадващите признания на Naci и карат Halis Ağa да види истинските врагове в семейството.

Докато Ферит има огромна конфронтация с дядо си, балансът на силите в семейството се възстановява. Въпрос на любопитство е дали Ферит и Сейран ще оцелеят в този хаос.

Може да искат да кажат нощта заради целувката

# 396
3 сезона няма говорене и споделяне, 3 сезона всеки иска да покаже, че може сам, 3 сезона срещу Сейран е някой, дали мъже, дали Корханови. Не им ли омръзна , дори индийските сериали се движат вече по-бързо.
Във втори сезон ужасно ми хареса как всички, заедно се справиха срещу всеки един враг. Какво пречеше да се продължи линията??? Все по-силни да са, още повече врагове щяха да имат, но единни. И хиляди различни сюжета, а те????? И са 5 човека , ай стига, те да не са второкласници тея драскачи?
Хора , тотално безмислено ми се вижда вече гледането на това нещо. Боза. Подигравка с нас, с актьори, всичко. Губене на време.
А образа на Суна ми е толкова гнусен, че ако бях аз дори и сестра да ми е щях да я зачеркна. А тя ще се развежда с Абедин ,що?? Надява се да се ожени за ферит ли? Ми да се женат по-бързо и да свърши тая глупост.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 13:35 от sparkling eyes

# 397
Озета не ми хареса. Така както го разбирам аз , при Корханите всичко се нарежда. Да му мислят Сейран и Аби. Кой предавал- предавал , кой целувал - целувал и....няма да довършвам. Всичко си е ОК. А глупавата Суна , ще се развежда , да  ама дали Аби ще се съгласи.За по-лесно викам да я прехвърли на новия , ей така по роднинска линия.

# 398
  • София
Това изречение е така написано, че може да значи всичко.
Сега разбирам защо Емрулах ме блокира точно след този мой коментар (писала съм му много пъти и много по-грубо). Много добре знаят в какво са затънали.
Иначе озета завършва със Сейран и Ферит.

# 399
Това изречение е така написано, че може да значи всичко.
Сега разбирам защо Емрулах ме блокира точно след този мой коментар (писала съм му много пъти и много по-грубо). Много добре знаят в какво са затънали.
Иначе озета завършва със Сейран и Ферит.

Даже някои защо още се ядосват на озета, те вече няколко пъти пишат лоши резюмета на епизодите

# 400
Честит рожден ден, Butterfly, здраве и щастие ти желая!🎉
Не мога да ви стигна, много сте разочаровани всички. Аз го преживах, още на финала на последния епизод, не съм си правила илюзии. Гледайки това  което дават, и приемайки го за реално. Жалко за СейФер.
Но влюбени Ферит и Суна аз няма да гледам. Ужас!

# 401
Щом са го докарали до фитнес няма да е толкова драматично положението. 😄

# 402
И ние ще го караме на мускули.😂
Трябва да си голям идиот, за да пишеш тъпотии от такъв мащаб при такава химия. Но каквото такова ...

# 403
Сега пък нощ, прекарана заедно! А на разсъмване дошла Сейран да ги събуди...Какви са тия глупости? Подиграват ли се с нас? Остава сега Ферит да ходи да иска Суна от Кязъм, за да си поправи грешката от първия път. Ама това вече ще е друг жанр и ако не бъркам, той се нарича пародия.

# 404
Абидин пък сега се сетил да се тръшка за целувката от първи сезон. Още преди Феро и балдъзата да стигнат до евентуално нова целувка той почна да й натяква за онази. Пълен мишок се оказа Абито.

Общи условия

Активация на акаунт