Отговори
# 570
Аз ще изгледам серията и тогава ще си изясня ситуацията,но...за мен е най-виновна Суна,ама била пренебрегвана,ама не станало на нейната,че видите ли се влюбила във Ферит,щото му гледала снимката.Алооо,това е сестра ти,ти какви ги вършиш и то толкова години,толкова мъже обърна,все зетя и е у тъпата кратуна.Не съм сигурна,че всичко е объркано,но ако Ферит на нея казва "Това никога няма да го разберем",ок,имало е целувка,поддал се е от всичките и глупости които му надрънка тя,беше разярен,пиян,ядосан и всички си знаем колко е добър и съжалителен Ферит,та чак до глупост и я целува.Но оная лудата сега го преследва.Да,двоен стандарт за мен в случая.Да я водят в Антеп или психиатрия,не стига че иска мъжа на сестра си,че и съвсем да съсипе живота и.А и какво дири още при Корхан?
И не приемам линч,аз обвинявам изцяло Суна.
И още нещо,целувките може изобщо да не са две.Много еднакви бяха,за мен я целуна един път,само че за ефект го повториха.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 06:58 от Милена Тодорова 756835

# 571
  • София
Това на Суна не е смучка, изглежда като ожулено. Някой я е дърпал или душил. Малко по-нагоре има още едно червено петно, което ще стои над полото, но го няма в другите кадри.

Сейран разказва на Ферит, че Суна я обвинява за всичко и той отива да говори с нея. Тогава й казва, никога няма да разберем и я реже брутално. След това тази говори с майка си.
Вижте утре серията, нещата не са толкова черни, колкото повечето тук ги изкарват.

# 572
Между другото,Суна е права да обвинява Есме.Само дето Есме не съумя да защити не само нея,а и Сейран.И аз се питам,ако беше успяла поне мъничко да ги защити дали и двете щяха да страдат толкова?Един бог знае,можеше и по-зле да е,но е факт,че Есме си беше в "будна кома" като майка.Дойде ред на някого да и го каже в очите.

# 573
А леля ти Хатуч много ли ги защитаваше от Казъм ага? Госпожа леля си затваряше очите при всички нередности срещу другите жени в конака в Антеп. Сега стана много ларж, щедра, разбираща. Искам да кажа, ами такива са нормите в обществото в Антеп. Есме е виновна колкото и Хатуч, а най-виновен е Казъм. Суна е жертва, колкото и Сейран. Писна ми от оплакванията й. Цял живот някой и е виновен на нея.

# 574
Суна гледа ,като психично болна.
Ококорила тея дзъркели, като сериен убиец..
Ама и Аби си е виновен,той говори за Ферит и и вкара филма в простата глава накрая..

# 575
Fi, съгласна съм за лечението на всички.
Грешно са разбрани думите на Ферит- отмъщението му е, че се е оженил за тази, която той е избрал, а не за тази, която му бяха избрали.
Въпрос на семантика, Ponky. Wink
 Разбирам, че е избрал Сейран, за да отмъсти на деде и сие, като по този начин им казва, ще ви се подчиня, ама не съвсем. И все пак това отново е избор за отмъщение и той това каза на Суна при свалката, а не защото си е изгубил главата, виждайки я в магазина за баклава, както каза няколко серии по- рано на същата тази Суна.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 00:51 от Fi79

# 576
Мистери  мерси за снимката.Мдаааа доста е охлузен врата на Суна .Абидин в предния фрaг доста злокобно се беше надвесил над Суна и сигурно си е поизпуснал бая нервите докато я е разпитват къде  е била .В този случай Суна си има пълно право да иска да се развежда с Аби ,тя да не е кукла на която може да и се стика врата и нищо да не и стане.  Angry

# 577
Суна е жертва, колкото и Сейран. Писна ми от оплакванията й. Цял живот някой и е виновен на нея.
Суна е болен човек, Нинка, много, много болен, а Сейран не е. Реално погледнато Сейран мина през най- много изпитания и за мен тя е най- голямата жертва тук, но... въпрос на психика. Едната сестра е с по- устойчива, а другата не.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 00:24 от Fi79

# 578
  • София
Суна е болна, то е ясно. Мисля, че след като е казала, че мисли да се разведе с Абидин, Кязъм я е душил. Ще видим.
Освен това противно на всеобщото мнение за мен Ферит си държи лявата ръка, защото има проблем с нея. Показаха го предишните серии, а и във втори сезон тази ръка го болеше при напрежение.
Скрит текст:
Пуснаха спойлер, че ще прострелят Сейран.
След този фраг си мисля, че серията свършва със "Сейран я няма"

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 00:35 от MysteryG

# 579
Каква свалка, Фи..Моля те 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Отмъщението, за което говори Ферит е свързано с това, че избирайки Сейран, той все пак не се подчини докрай на семейството си. Намери си вратичка, пак да бъде на неговото...Още в първи епизод, когато се напи и бълнува за Сейран беше ясно, че е впечатлен от нея, а после осъзна, че направо и главата му е заминала. Не зачерквайте Ферит...Той не е само този Ферит от 89!!!

Мистери благодаря ти! Мислех, че полудявам. Аз също смятам, че Ферит си крие ръцете умишлено, заради треперенето.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 00:50 от Dichkata

# 580
Фи, мисля, че слабата психика не е болест, а оправдание за Суна. На нея и е лесно да е слаба, друг да е силен и виновен. Суна избира да е жертва. Как веднъж не се зарадва на съдбата си, че я е срещнала с голяма и любов Абидин, все нещо не и стига на нея. Най-вече любов към самата нея си. Може и да е луда, ама не е само, лоша е.

# 581
Думите ти, Дичка, ме успокояват. Как не се сетих, че нали му трепереха пръстите на Ферит на дясната ръка. Може това треперене да е станало постоянно и той да я държи с лявата ръка. Затова не прегръща Сейран. Може и да не е гузен, а уплашен. Това може и да е причината да не се радва при отиването при Чичек. Знаем, че такива ситуации го радват.

Как ми се иска, когато Ферит казва, че Сейран я няма и започнат да я търсят, Есме да каже "Сигурно е отишла в болницата. Неможахме да я спрем да не се лекува." и да разкаже на Ферит за проблема.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 00:26 от ani.zaiche

# 582
Айде глезльо сега пък трепери! От страх. Като натиска бълдъзката на дивана, нито го боляха ръцете, нито трепереше от страх. От какво омекна така ефенди?

# 583
Fi, съгласна съм за лечението на всички.
Грешно са разбрани думите на Ферит- отмъщението му е, че се е оженил за тази, която той е избрал, а не за тази, която му бяха избрали.
Въпрос на семантика, Ponky. Wink
 Разбирам, че е избрал Сейран, за да отмъсти на деде и сие, като по този начин им казва, ще ви се подчиня, ама не съвсем. И все пак това отново е избор за отмъщение и той това каза на Суна при свалката, а не защото си е изгубил главата, виждайки я в магазина за баклава, както каза няколко серии по- рано на същата тази Суна.

Всъщност Ферит (и Суна) въобще не споменава Сейран.

# 584
При разговора те не споменават нито Сейран, нито Аби. Но и двамата изведнъж стават свежи като репички. В началото, докато Ферит, люшкайки се пиян, казва "ние сме черно петно", погледа на Суна е сънлив и пиян, а после когато тя започва оплакванията си и за телефона, става свежа. Той сяда и изведнъж изтренява. Много странна ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт