УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 467
  • 802
  •   1
Отговори
# 555
Присъединявам се към въпроса. Колкото повече информация, по-добре🤗

# 556
Здравейте. Някоя мама, раждала скоро може ли да сподели впечатления? Как родихте, при кой лекар, доволни ли сте от престоя ?

По-назад в темата или предишната съм споделила моята история от тази година с д-р Ставрев. Родих по естествен начин и съм много доволна от престоя и цялостната грижа за мен и бебето.

# 557
Здравейте, бихте ли споделили при нормално раждане кога се оставят документите в болницата, тъй като не се следя там по ЗК? По-рано или в момента на постъпване? Също така кога става плащането - при изписването или при постъпването? Ако нямаме брак с бащата как става припознаването на детето?

# 558
Вчера попитах за новите цени за здравно осигурените лица
2400 естесвено раждане
2650 секцио

# 559
Оо, до последно нямаше разлика между секцио и нормално?
Или може би това е ако секциото е по желание, а не по медицински причини?

# 560
  • Пловдив
В началото на деветия месец, разбира се може и след това, но при тръгване на раждане, няма да се занимавате с това. Освен това ги преглеждат, та по-рано по-добре, според мен. Плащането става при изписването. Припознаването става като бащата отиде на регистратура в работно време и от там му дават документ за попълване, който после дават на майката за потвърждение и подпис. Мисля, че беше до деня на изписването, ако до тогава не се попълни документа акта на детето излиза без баща.

Здравейте, бихте ли споделили при нормално раждане кога се оставят документите в болницата, тъй като не се следя там по ЗК? По-рано или в момента на постъпване? Също така кога става плащането - при изписването или при постъпването? Ако нямаме брак с бащата как става припознаването на детето?

# 561

И аз не се следях по каса там, листа от консултацията с анестезиолог се оставя веднага след нея и мисля, че и тогава каквото беше необходимо попълних на регистратура. Иначе аз по случайност бях приета за раждане и в мен имах някакви документи, но много,много не ми послужиха. Искат оригинално картонче с кръвната група и други неща, които оставих май около месец преди раждането заедно с някакви изследвания, които докторът ми беше назначил.

Плащането след изписването пак там на регистратура, защото не се знае дали няма да има нещо допълнително за плащане, винаги накрая на престоя се заплаща всичко.

Припознаването ние го направихме на следващия ден от раждането, защото става само в работни дни. Има една стаична на гърба на регистратура във 2-ри корпус (ще ви насочат), отивате с таткото и там попълвате документите - ваши имена, адреси, имена на бебето и негов адрес. Таткото трябва да присъства,за да "припознае" бебето, подписва се отдолу на документа. И вече ви казват след около седмица мисля беше да си вземете акта за раждане от кметство Запад, на около 500-600м е от Селена.

# 562
  • до най-прекрасния мъж
Бих искала да поясня, че Актът за раждане се взема от районното кметство по местоживеене на майката, ако сте от Пловдив. Ако не сте от града, то тогава се получава от кметството в район Западен.

# 563
На някоя от вас скоро да предстои нормално раждане в Селена ? Simple Smile

# 564
Аз съм с термин август, но другата седмица влизам в 9 месец, така че ... Вече сме в очакване Simple Smile
На някоя от вас скоро да предстои нормално раждане в Селена ? Simple Smile

# 565
При кой доктор сте?
Също така да ви попитам кога и къде се прави консултация с анестезиолог?

# 566
Аз също съм с термин август, но все още не сме уточнили начина на раждане.

# 567
Аз намах такава консултация , зящотото намах уговорка с лекар. Родих при който беше дежурен. Казах, е искам упойка и го повикаха. Дойде за около 10 минути максимум. Пита мен 1 2 въпроса и сложи упойка в гръбнака

# 568
Здравейте! Какво ви е мнението за д-р Антоанета Ковачева за следене и раждане секцио при нея?

# 569
Аз намах такава консултация , зящотото намах уговорка с лекар. Родих при който беше дежурен. Казах, е искам упойка и го повикаха. Дойде за около 10 минути максимум. Пита мен 1 2 въпроса и сложи упойка в гръбнака

А за раждане откъде се влиза, тъй като май не е от главния вход?

Общи условия

Активация на акаунт