УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 39 806
  • 802
  •   1
Отговори
# 780
Има ли някъде качен ценоразпис на лбораторията на Селена? Днес платих 80лв за цитонамазка и микробиология 😳
Няма. И аз толкова платих миналия месец.

# 781
https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/cenoraz … l-3-ot-zlz/16?p=2 тук може да се изтегли, случайно го намерих.

# 782
Как пък успяхте, гугъл го разчекнах днес и нищо не мамерих 😆

Благодаря! ❤

# 783
Как пък успяхте, гугъл го разчекнах днес и нищо не мамерих 😆

Благодаря! ❤

Даже не съм сигурна какво написах, на някакъв късмет го открих. Преди също съм търсила без успех. Дано е от помощ за всички. Flowers Four Leaf Clover

# 784
Аз само да кажа, че не е актуален този ценоразпис - цените са вдигати отново от 1 Юли. Писах им да помоля да го ъптдейтнат, че е много  неприятно като има такива изненади. ❤

# 785
Някоя дама скоро раждала секцио? Колко дни и нощувки ви държаха?
И в реанимация били ли сте?

# 786
Здравейте, някоя случайно да се е следила при д-р Яна Константинова?Има ли и раждали при нея - нормално или секцио няма значение, всяка информация ще ми е полезна😁 Ще съм много благодарна за отговор🫶🏻Също следя за ъпдейти за промените в ценоразписа на Селена

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 23:16 от Vh11

# 787
Здравейте, някоя случайно да се е следила при д-р Яна Константинова? Ще съм много благодарна за отговор🫶🏻Също следя за ъпдейти за промените в ценоразписа на Селена
Аз се следя в момента. В 8 месец съм почти. Прекрасна е като професионалист и човек.

# 788
Всички ли, които се следите по здравна каса в Селена плащате допълнително прегледите с ехограф, когато са над три броя, които се поемат от касата?

# 789
Vh11, аз също се следя при нея и от сърце мога да кажа, че е страхотна. Абсолютно винаги е насреща за въпроси, прегледите са обстойни, супер внимателна е, винаги усмихната, за мен тези неща са от голямо значение. Предстои ми раждане есента. 😊

# 790
Всички ли, които се следите по здравна каса в Селена плащате допълнително прегледите с ехограф, когато са над три броя, които се поемат от касата?
Да. Плащам си, сестрата ме уведомява кога е платен и кога по каса.

# 791

По колко плащате, когато е платен?

# 792

По колко плащате, когато е платен?
70-90лв.
Общо взето не съм се интересувала от какво зависи, аз ходя по мое усмотрение по-често. Наясно съм, че ЗК почти нищо не покрива за съжаление..

# 793
И аз се следя при нея, много съм доволна, предстои ми раждане през ноември. 🥰
Здравейте, някоя случайно да се е следила при д-р Яна Константинова?Има ли и раждали при нея - нормално или секцио няма значение, всяка информация ще ми е полезна😁 Ще съм много благодарна за отговор🫶🏻Също следя за ъпдейти за промените в ценоразписа на Селена

# 794
Здравейте,  ако си родила в събота след обяд,  вторник  или сряда ще те изпишат?

Общи условия

Активация на акаунт