Всякакви въпроси за пералнята - тема 20

• 26 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Е! Щом искаш да задълбаваш в детайлите- добре, но сложи правилната година тогава .

# 271
Не искам да задълбавам, само посочих какво действително имам предвид.
Аналогията с москвич и западни коли беше пришита изкуствено към казаното от мен, освен това и е НЕточна.

# 272
Извинете за нахлуването, но имаме проблем с пералня Hotpoint Ariston FMG 723. Бутонът за старт на програмата се натиска изключително трудно. Държи се като клеясал, а няма причина за това - не сме го удряли, мацали, заливали. Просто един ден се прояви и оттогава е така. Има ли начин да се извади само той, за да видим какво му е?

# 273
  • пловдив
Здравейте, препоръчайте слим модел на АЕГ.
Нямам място за стандартен размер пералня.

# 274
Тази:
https://www.tehnomix.bg/peralnya-aeg-lsr6e47hde-7-kg-prosense-1400-ob-min

# 275
Извинете за нахлуването, но имаме проблем с пералня Hotpoint Ariston FMG 723. Бутонът за старт на програмата се натиска изключително трудно. Държи се като клеясал, а няма причина за това - не сме го удряли, мацали, заливали. Просто един ден се прояви и оттогава е така. Има ли начин да се извади само той, за да видим какво му е?
По-вероятно да е стартов ключ отколкото бутон. Сваляте капак и преден команден панел и конкретизирате причината.
Цената на първият е 11+лева,а на 2'я - 7лв.
Ако имате техн. умения-да, действай те, ако нямате, възползвайте се от сервиз. Успех.

# 276
  • пловдив
Тази:
https://www.tehnomix.bg/peralnya-aeg-lsr6e47hde-7-kg-prosense-1400-ob-min
Благодаря ви, поръчах я малко преди да видя коментара Simple Smile
Мисля, че е добър избор.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 14:20 от fllower82

# 277
Здравейте! Има ли фенове на Miele да дадат една ориентировъчна консултация. Мъжът ми казва, че марката е пуснала и по-ниска серия, с която да се внимава, но реално моделите са десетки и за някои не намирам никаква информация (например WMM
122). Та нужна ми е по-обща информация как да се ориентирам по класовете им, за да избегна ниския клас или конкретни модели,
които се водят добри…
Мога и аз да дам няколко, за които се чудим, защото сме ги намерили на добра цена, ако на някого са му познати:
WWR880
WCR870
WCR860
Какво значат цофрите…

# 278
Здравейте! Има ли фенове на Miele да дадат една ориентировъчна консултация. Мъжът ми казва, че марката е пуснала и по-ниска серия, с която да се внимава, но реално моделите са десетки и за някои не намирам никаква информация (например WMM
122). Та нужна ми е по-обща информация как да се ориентирам по класовете им, за да избегна ниския клас или конкретни модели,
които се водят добри…
Мога и аз да дам няколко, за които се чудим, защото сме ги намерили на добра цена, ако на някого са му познати:
WWR880
WCR870
WCR860
Какво значат цофрите…
От феновете и ползвателите на miele😃
Добри са машините стига"добрата цена" да не е за уреди 2'ра употреба и да ги закупите от човек, който никога не вие лъгал и злопотребил с доверието ви.
Първата:
WWR880WPS PWash2.0&TDosXL WiFi Lotosweiß. WPS-чудесно, програми:
QuickPowerWash
Automatic plus
Baumwolle
Pflegeleicht
Feinwäsche
Oberhemden
Seide (Handwäsche)
Wolle (Handwäsche)
Express 20
Dunkle Wäsche
Jeans
Outdoor
Imprägnieren
Sportwäsche
Sportschuhe
Federbetten
Kopfkissen
Daunen
Gardinen
Baumwolle Hygiene
Auffrischen (Dampf)
Finish Dampf
Maschine reinigen
Baumwolle Pfeil
Neue Textilien
Nur Spülen
Stärken
Pumpen/Schleudern
ECO 40-60
Цена  на немски пазар 2300€.За останалото за този модел и другите посочени от вас модели потърсете и сравнете инфо. Успех.

# 279
  • Ловеч
Това беше споделено по-назад в темите.
https://en.tab-tv.com/washing-machines-miele-model-number-decodi … /#google_vignette

# 280
Привет! В търсене сме на подходяща пералня и сушилня за нашето скоро разширяващо се семейство!
Бюджетът ни е с таван към 4000 за двете .
До колкото разбирам магазини от типа на Деланд (с който имам приятен опит в миналото с печки и миялни машини) не е най-подходящия въпреки доброто име които имат като фирма? Водят се втора ръка или  с транспортни щети както ги описват.
Правилно ли разбрах, че е най-добре да заложа на марки като Бош, АЕГ и евентуално миеле, въпреки че явно 2к за миеле било нисък клас?
Има ли някакви магазини или адекватни места където има добри промоции или поне добри гаранционни условия или каквото е важно? По големите вериги като гледам в момента нямат нищо интересно като промоции,но ако има сполучливи модели ви питам дали не пропускам нещо.
Благодаря ви предварително !

# 281
Благодаря, много полезно!
Но се чудя сега ако има модел, който е с втора буква М, което пише, че е Топ, но с първа цифра 1, (WMM122) което пише, че е бейсик, дали е по-зле от модел WCR870?

От феновете и ползвателите на miele😃
Добри са машините стига"добрата цена" да не е за уреди 2'ра употреба и да ги закупите от човек, който никога не вие лъгал и злопотребил с доверието ви.
Благодаря! А какви са съображенията Ви за 2ра употреба? Sad Доста се предлагат от рози тип фирми с транспортни дефекти или втора ръка. Мислех, че след като качеството е високо, може да се вземе втора употреба.

# 282

Благодаря! А какви са съображенията Ви за 2ра употреба? Sad Доста се предлагат от рози тип фирми с транспортни дефекти или втора ръка. Мислех, че след като качеството е високо, може да се вземе втора употреба.
Качеството е високо  и почти липсват ПМ miele с транспортен дефект.
Марката ви гарантира 20г.ползване.
Това отговаря на около 10 000 часа за пералнята .  Преобразуван в експлоатационен живот е 20 години, като се приеме честота на използване от пет програми на седмица.  Поне толкова трябва да издържа всеки уред Miele.
Търговецът към който сте се насочили, може да ви даде точна справка колко са работните цикли при N-модел от  предвидените. При ПМ miele e възможно.
Пералните и сушилните машини трябва да се сменят при сериозен дефект или след около 15+ години. Обърнете внимание на ремонтопригодността на Miele.
  Благодарение на технологичния прогрес и намаленото потребление на енергия от съвременните устройства,  някой ги подменят и по-често, но са редкост.
Що се отнася до WMM122, модела е стар и е бил в разпродажба 2020 преди обновяването на етикетите за енергийна ефективност при уреди и в частност ПМ./виж в с. т. /
Влезте в miele de. Имате към 45 модела ПМ и сравнете тези, които ви интересуват.Успех!
Винаги съм бил подозрителен към профилактиката и др. на предлагащите уреди ВУ.
Скрит текст:

Перална машина Miele WKH132 WPS, клас A+++, капацитет на пране 9 кг., 1600 об./мин., свободностояща, ширина 59,6 cm, PowerWash 2.0, отложен старт, дисплей, бяла

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 13:59 от niljaniljo

# 283
Много полезна информация.

Аз използвам един Индезит от 2008, който не се предава, профилактика не е виждал, ще се окаже че е на нивото на Miele като издържливост.

# 284
Много полезна информация.

Аз използвам един Индезит от 2008, който не се предава, профилактика не е виждал, ще се окаже че е на нивото на Miele като издържливост.
И защо да я профилактирате? Ще я продавате ли🤔😉😃? Профилактират уредите ВУ. Колко и как  го правят е друг въпрос!

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 16:04 от niljaniljo

Общи условия

Активация на акаунт