Мъчно ми е за него

• 4 450
  • 100
  •   1
Отговори
  • Washington,USA
Преди време, разбирайте някъде преди две години имах един бивш, който доста ме торомозеше, включено финансово. Не знам защо стоях с него. Лъжеше доста.  Бях студентка тогава. По това време се появи друго момче, което каза, че ме харесва и искаше да бъдем заедно. Даже беше казал, че завижда от това внимание, което бившия ми получаваше от мен и дори беше казал, че се надява нещата с гаджето да не станат, за да бъдем заедно. Направи ми впечатление, че беше умно момче даже имаше амбиции за учене в Австралия. По Коледа някъде по това време бившия ме заряза (уж) и аз изпадннах в някаква депресия. Исках обяснения защо и как, но нищо. И тук идва груповата част от моя страна - бях студентка и нямах кой знае какви средства и взех пари назаем от това момче, за да купя подърък за бившия. Не знам защо ми беше насадил, че колкото повече неща за него правя толкова по - добре. Новото момче ми даде малка сума и след около 2 седмици някъде ме блокира в скайп и не го видях повече.
Загубих контакт с него. Явно си е помислил, че съм златотърсачка.
В края на миналата година харесах друг човек, но с него няма как да се получат нещата. Сетих се за това момче, че не беше лошо и трябваше да тръгна с него, но не стана така.
Как да не го приемам толкова тежко, защото напоследък доста мисля за това?
Не ме яжте много моля Ви, имам рожден ден днес 😅. Не, че не заслужавам.

# 1
  • София
Не разбрах за кого ти е мъчно? За бившия или за австралиеца?
Запознай се с нови мъже и забрави за предишните.

# 2
  • Washington,USA
Не разбрах за кого ти е мъчно? За бившия или за австралиеца?
Запознай се с нови мъже и забрави за предишните.

Втория. Бившия само ме торомозеше. Не ми е мъчно за него.

# 3
  • Някъде там
Ами не не е трябвало щом не си го искала на момента. Щеше да го измамиш, защото си мислела за бившия.
Кое приемаш тежко? Това че не си тръгнала с него или че те мисли за златотърсачка?
Честно казано не вярвам, че го приемаш тежко, защото твърде  много време е минало, а ти сега се сети че е трябвало да тръгнеш с него. Макар че звучи егоистично, да тръгнеш с някого без истински симпатии и желание.
Потърси го и му върни парите, ако толкова искаш да го видиш.
Нямате ли общи познати или някакъв друг начин да го намериш ?

# 4
Миналото е минало. С момчето, което е дало парите, си имала реален шанс, но си била на друга вълна тогава. Няма смисъл да го мислиш. Излизай повече и ще срещнеш своя човек.

# 5
  • Washington,USA
Ами не не е трябвало щом не си го искала на момента. Щеше да го измамиш, защото си мислел за бившия.
Кое приемаш тежко? Това че не си тръгнала с него или че те мисли за златотърсачка?
Честно казано не вярвам че го приемаш тежко, защото твърде  много време е минало а ти сега се сети че е трябвало да тръгнеш с него. Макар че звучи егоиатично, да тръгнеш с някого без истински симпатии и желание.
Потърси го и му върни парите ако толкова искаш да го видиш.
Нямате ли общи познати или някакъв друг начин да го намериш ?

Пробвах в социалните мрежи, все пак си знам как изглежда и името му. Нищо. Писах му в стария скайп, но той май го използваше само за мен. Ползваше едно друго приложение, но не се сещам как се пишеше. Иначе приемам и двете тежко, че не тръгнах с него и че ме мисли за златотърсачка. Няма защо да ме блокира иначе.

# 6
  • София
Кой знае колко години са минали от случая, какво приемаш тежко? Гледай напред, толкова ли няма други мъже.

# 7
  • Washington,USA
Кой знае колко години са минали от случая, какво приемаш тежко? Гледай напред, толкова ли няма други мъже.

Две години някъде. Просто си мисля, че шансовете са няколко в живота и като ги изпуснеш няма да дойдат други. То си има други мъже, да, но ако изглеждат по - добре от мен, имат повече пари не ги интересувам.

# 8
Защо да те мисли за златотърсачка. Постъпила си безсърдечно - да вземеш пари от мъж, който те обича, за да увеличиш шансовете си пред друг мъж, който не те обича. От там е разбрал, че нямаш грам интерес към него самия и се е дръпнал, за да си продължи живота. Сега може да е женен и с дете.

# 9
  • SF
Ще дойдат и други, ще ги пропускаш и тях, после ще съжаляваш, ще правиш грешни избори, ще търсиш връщане назад, няма да има, после пак нови шансове и късмет! - ще се възползваш все от някои, някои ще пропускаш... И така нататък до края на света!

Англичаните имат една приказка: Никога не плачи над разлятото мляко!
Не го знаеш и това момче, което те е харесвало и се е надявало да не ти се получат нещата с този, когото си обичала и си искала, колко му е бил потенциалът да се превърне в мъжа на живота ти. В крайна сметка, всичко, което знаеш за него е, че се е въртял около тебе и ти е дал малка сума пари, за да изкараш Коледа. И какво ти стана мъчно за него? Нали е жив и здрав?!

# 10
  • София

Две години някъде. Просто си мисля, че шансовете са няколко в живота и като ги изпуснеш няма да дойдат други. То си има други мъже, да, но ако изглеждат по - добре от мен, имат повече пари не ги интересувам.
Глупости. Мъжете обичат да са повече, а любовта е ирационална, каквато и да си все някой ще се влюби в теб. Нещо друго има, за да жалееш рязко по мимолетна афера отпреди две години на рождения си ден.

# 11
  • София
Това, което можеш да направиш е да се поучиш от грешките си. Може би и с другото момче е нямало да се получи, но вътрешно осъзнаваш, че си направила лоши избори. Подбирай си качествени мъже. И поработи върху самочувствието - в нормални връзки не се налага постоянно да се доказваш, включително дали си или не си златотърсачка.

# 12
  • Washington,USA
Ще дойдат и други, ще ги пропускаш и тях, после ще съжаляваш, ще правиш грешни избори, ще търсиш връщане назад, няма да има, после пак нови шансове и късмет! - ще се възползваш все от някои, някои ще пропускаш... И така нататък до края на света!

Англичаните имат една приказка: Никога не плачи над разлятото мляко!
Не го знаеш и това момче, което те е харесвало и се е надявало да не ти се получат нещата с този, когото си обичала и си искала, колко му е бил потенциалът да се превърне в мъжа на живота ти. В крайна сметка, всичко, което знаеш за него е, че се е въртял около тебе и ти е дал малка сума пари, за да изкараш Коледа. И какво ти стана мъчно за него? Нали е жив и здрав?!

Не знам не съм говорила с него от тогава. Не мога да го намеря в социалните мрежи. Той не ми писа и така. Надявам се да е добре.

Лъвица, права си не бих стояла повече с човек, който иска да му се доказвам или да ме тормози. 🙂

# 13
  • SF
Как може да ти домъчнее за някой, който те е блокирал и по никакъв начин не се интересува повече от тебе???

# 14
  • Washington,USA
Как може да ти домъчнее за някой, който те е блокирал и по никакъв начин не се интересува повече от тебе???

Защото чувствам чувство за вина. Моят най-добър приятел ме успокояваше вчера, че не съм направила нещо кой знае какво лошо и че е ако е искал винаги е можело да ме отблокира.

Общи условия

Активация на акаунт