Мъчно ми е за него

• 4 464
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
Скрит текст:
Как може да ти домъчнее за някой, който те е блокирал и по никакъв начин не се интересува повече от тебе???
Защото чувствам чувство за вина. Моят най-добър приятел ме успокояваше вчера, че не съм направила нещо кой знае какво лошо и че е ако е искал винаги е можело да ме отблокира.
Твоят най-добър приятел да не е поредният ухажор във френдзоната, който ползваш за отдушник, докато страдаш по други мъже? Само че го ползваш само емоционално, а не и финансово този път... евентуално. Защото на мен така ми звучи.

Избистри си главата и действай малко по-осмислено, защото не си малка, щом си била студентка преди 2 години, сега си минимум на 25. Взимаш назаем от ухажор да подкупваш бивш, 2 години по-късно се сещаш за него и се оплакваш на друг... Много драматично и нелогично държание. Не че има нещо лошо да се оплакваш на приятел от другия пол, но ми се струва, че хич не разбираш от сигнали и нямаш ясни граници в отношенията.

Прекалено много се филмираш и го изживяваш като провалена връзка. Не се самонавивай толкова - от 50 лв назаем и няколко свалки до харесване, влюбване и дългосрочна връзка има един океан разстояние. Аз по-скоро бих си помислила, че нищо нямаше да излезе така или иначе, защото той не получава отплатата си в натура (както най-вероятно се е надявал) и те блокира след няма и 2 седмици. Не знам защо страдаш по нещо имагинерно.

# 31
Каквото си сторила - сторила. Няма нужда от излишно чувство за вина. Да му се извиниш, ще е смешно. А щом овреме те е зарязал, значи не е бил чак безумно влюбен. Аз само не разбрах той знаеше ли за какво са ти парите?

# 32
  • Washington,USA
Каквото си сторила - сторила. Няма нужда от излишно чувство за вина. Да му се извиниш, ще е смешно. А щом овреме те е зарязал, значи не е бил чак безумно влюбен. Аз само не разбрах той знаеше ли за какво са ти парите?

Да знаеше. Даже ми беше казал, че просто ме използва, но щом съм решила.
Сумата беше съвсем малка, тук някой каза 50лв. Даже нямаше 20. Знаеше, че ми е доста гадно от това, което се случва.

Не, моят най-добър приятел е сгоден. Няма чувства никакви. @Mandy Bo

Не трябваше да връщам нищо, защото сумата беше малка и незначителна.

Не знам. Просто ми се стори, че сякаш много ме харесва, защото беше казал, че иска връзка и такива и само за две седмици нещата отидоха в негативна посока.

# 33
Хм...поредица от грешки си направила.  Но сума, която е толкова незначителна, че да не връщаш, как тогава е била проблем, за да купиш подаръка. Направи си равносметка, забрави и двамата и продължи напред.

# 34
Ами щом е знаел, че му искаш пари за подаръци за бившия, а ти си била наясно с чувствата му към теб, за мен ти си се подиграла с него. Това е най-неподходящия човек, от когото да искаш пари, не знам как ти е минало през ума.
Общо взето, както бившият ти се е държал с теб, така и ти си се държала с въпросния.
Не вярвам да си му накривила шапката чак толкова, просто е видял, че си обсебена от бившия и няма да се получи с теб. И правилно. Ако не те беше блокирал, нямаше да се сещаш за него дори. Явно си падаш по такива, които нямат интерес към теб и това те гложди. Работи по това, защото все ще настъпваш тази мотика.

П.П. Със сигурност момъкът има друг любовен интерес, а може би е женен, както се спомена.

# 35
  • Washington,USA
Ами щом е знаел, че му искаш пари за подаръци за бившия, а ти си била наясно с чувствата му към теб, за мен ти си се подиграла с него. Това е най-неподходящия човек, от когото да искаш пари, не знам как ти е минало през ума.
Общо взето, както бившият ти се е държал с теб, така и ти си се държала с въпросния.
Не вярвам да си му накривила шапката чак толкова, просто е видял, че си обсебена от бившия и няма да се получи с теб. И правилно. Ако не те беше блокирал, нямаше да се сещаш за него дори. Явно си падаш по такива, които нямат интерес към теб и това те гложди. Работи по това, защото все ще настъпваш тази мотика.

П.П. Със сигурност момъкът има друг любовен интерес, а може би е женен, както се спомена.

Да, може би. Той даже беше току - що разведен като стана това.

# 36
ЧРД : )

Възможно ли е да си в малка екзистенциална криза именно заради рождения ден, смяната на цифричката и някакви такива мрачни мисли как животът си минава, а си самичка? И съответно затова да го мислиш толкова напоследък.
Или пък... имаше някакъв цитат как нещо неизживяно, никога несъстояло се, остава в съзнанието ни за много дълго, защото се тормозим с идеи какво е можело да бъде. Като обикновено и някои нюанси в спомените ни може да са преувеличени в по-благоприятна светлина, отколкото реално е било. С което да се измъчваме даже още повече.
Според мен, ако трябва да се срещнете отново, ще се случи.
Но и, честно казано, както описваш как те е блокирал без обяснения след като вече сте си били споделили лични неща и тн, най-вероятно просто е искал връзка с теб и то веднага - не е имал търпение да изчака да ти поминат емоциите към бившия ти приятел, за когото явно е знаел. И определено не е искал приятелство. Може би е усетил, че се привързва, а ти си несигурна в чувствата си в него момент, и е решил да прекъсне контакт, за да не хлътне още повече. Което донякъде е разбираемо. Но при всяко положение да блокираш някого изведнъж без да кажеш и дума, си е детинско. А като се има предвид и че е бил наясно в каква ситуация си и ти самата и че страдаш - да бърза и да няма търпение - според мен е кофти.

# 37
Не прочетох всичко, но дали съм разбрала правилно: взела си пари от човек, който ти е просто познат, минали са две седмици и ти не си го потърсила-нито да се поинтересуваш от него, нито да му върнеш парите? Ами и аз бих те отписала.
Бяхте ли се разбрали предварително в какъв срок ще върнеш заема?

И аз това питам.

Блокирал те е, защото си го завлякла с парите, нали?

# 38
  • Washington,USA
ЧРД : )

Възможно ли е да си в малка екзистенциална криза именно заради рождения ден, смяната на цифричката и някакви такива мрачни мисли как животът си минава, а си самичка? И съответно затова да го мислиш толкова напоследък.
Или пък... имаше някакъв цитат как нещо неизживяно, никога несъстояло се, остава в съзнанието ни за много дълго, защото се тормозим с идеи какво е можело да бъде. Като обикновено и някои нюанси в спомените ни може да са преувеличени в по-благоприятна светлина, отколкото реално е било. С което да се измъчваме даже още повече.
Според мен, ако трябва да се срещнете отново, ще се случи.
Но и, честно казано, както описваш как те е блокирал без обяснения след като вече сте си били споделили лични неща и тн, най-вероятно просто е искал връзка с теб и то веднага - не е имал търпение да изчака да ти поминат емоциите към бившия ти приятел, за когото явно е знаел. И определено не е искал приятелство. Може би е усетил, че се привързва, а ти си несигурна в чувствата си в него момент, и е решил да прекъсне контакт, за да не хлътне още повече. Което донякъде е разбираемо. Но при всяко положение да блокираш някого изведнъж без да кажеш и дума, си е детинско. А като се има предвид и че е бил наясно в каква ситуация си и ти самата и че страдаш - да бърза и да няма търпение - според мен е кофти.

Понкога си казвам, че ако размислеше винаги можеше да ме отблокира. Не знам дали съм права.

Не съм го завлякла с пари. Сумата нямаше 20 лева. Бях му писала и той прочете съобщението и блок.

# 39
Кой е бил току-що разведен в ситуацията? На колко години е бил този мъж към онази дата?

# 40
  • Washington,USA
Кой е бил току-що разведен в ситуацията? На колко години е бил този мъж към онази дата?

27

# 41
Тоест, ако е само 20 лева, няма нужда да ги връщаш?

Не каза до кога се бяхте разбрали да му върнеш парите.

# 42
  • Washington,USA
Тоест, ако е само 20 лева, няма нужда да ги връщаш?

Не каза до кога се бяхте разбрали да му върнеш парите.

Той каза, че няма нужда да му връщам нищо.

# 43
Няма какво да си говорим. Изгаврила си се с момчето.
И на мен ми е е случвало като по-млада да се подиграя с нечии чувства, но връщане и ровене назад няма да оправи нещата. Най-много да забъркаш още по-голяма каша.

# 44
Ти верно ли не разбираш?
Можел да те отблокира.
И ти е можело да не се гавриш с него, но воала.
Решил е, че не го кефиш ти повече или как се отнасяш и за да не се дразни - блок.
Няма нищо детинско в това.

Общи условия

Активация на акаунт