Мъчно ми е за него

• 4 458
  • 100
  •   1
Отговори
# 45
  • Washington,USA
Ти верно ли не разбираш?
Можел да те отблокира.
И ти е можело да не се гавриш с него, но воала.
Решил е, че не го кефиш ти повече или как се отнасяш и за да не се дразни - блок.
Няма нищо детинско в това.

Не съм искала да се подигравам с чувствата му. След като ми даде парите беше казал, че иска нещата с гаджето са не се получат, за да може да съм с него.

Може би фактът, че бях в депресия му беше дошъл в повече и признанията ми за миналото

# 46
Баси кашата, честно. Сетила си се след години как си изтървала качествен човек заради боклук. Ми често срещано е при жените и аз лично съм го гледал този филм. Знам че си падаш по новите модерни ценности където всичко е така както ти е кеф и можеш да правиш буквално квото си поискаш, но понеже търсиш съвет ще ти кажа. Зарежи тия работи, избери си един човек и се концентрирай върху него, приятел, любовник, любов, секс, всичко, от което имаш нужда да бъде той. Не да страдаш по един, друг да ползваш за кошче за душевни отпадъци, трети за хранене на самочувствието. Защото рискуваш след време пак да си в същото положение с други качествени хора, които си третирала по същият начин сега.

# 47
  • Washington,USA
Мисля, че го намерих в една от социалните мрежи. Ще се извиня и върна парите и това е.

# 48
Мисля, че го намерих в една от социалните мрежи. Ще се извиня и върна парите и това е.

Глупости на търкалета. Наистина ли нищо не схвана от толкова страници тема???

# 49
Бънди, не знам защо си мисля, че се надяваш разчиствайки отношенията с този човек да си "купиш индулгенции". Правила съм като момиче подобна грешка, и не, не работи точно така вселенската справедливост. Просто има нещо, за което трябва да простиш на себе си и да спреш да се влюбваш в задници.

# 50
Ох, момиче, вместо да издирваш непознат да му връщаш 20 лв и да му се извиняваш, вземи вникни какво ти пишем. За себе си си направи някакви изводи, не за него.
rf22 много добре го е написал. Концентрирай се в един мъж. Ти имаш един най-добър приятел, един бивш гадняр, един ухажор, от който искаш пари и това само в тази тема.

# 51
Ама ,вие спали ли сте заедно?В смисъл ти и от приятел може да получиш пари?Дал ,ти е пари не си му ги върнала и сега разбра че е мъж на място!Това няма нищо общо с любовта.

# 52
  • Washington,USA
Ама ,вие спали ли сте заедно?В смисъл ти и от приятел може да получиш пари?Дал ,ти е пари не си му ги върнала и сега разбра че е мъж на място!Това няма нищо общо с любовта.

Той ми каза, че ме харесва в романтичния смисъл. Не точно спали. Но да ще се наплача и ще ми мине. Даже си е зарязал приложението, в което говорихме. Ясно е, че ме ненавижда.

# 53
  • Paris, France
Дай си една година и в нея не се занимавай с мъже! Не си узряла за връзки и триъгълници.

Не знам как си могла да вземаш назаем пари за да купуваш подарък на мъж, който те не базари за слива. Сама си се сложила на мястото на кофата за боклук.

За втория няма смисъл да съжаляваш. Колкото и да е свестен и добър, не си се влюбила лудо, та на момента да зарежеш мъж, който даже не е бил Уау. Тогава не те е привличал и сега още по-малко ще те привлече. Той също звучи като нестабилен след като на 27г е успял да се ожени и разведе. И да беше излязла с него, сега щеше да се вайкаш, че си си изгубила времето.

Голяма драма за 20 лева. На мястото на кредитора и аз няма да искам да ми ги връщаш. Така поне няма да ти видя повече сурата. Повечето мъже не уважават жени, които седят като парцали с други мъже, които ги малтретират.

Той ми каза, че ме харесва в романтичния смисъл. Не точно спали. Но да ще се наплача и ще ми мине. Даже си е зарязал приложението, в което говорихме. Ясно е, че ме ненавижда.

Глупости, ненавиждал те. Писнало му е от твоите драми. Мъжете не държат наблизо жени от френдзоната, които са харесали. Не се е получило и си е тръгнал.

Защо да ревеш? Ти не го харесваш. Ако го харесваше, да беше тръгнала с него. Сега го няма и изведнъж се присетила Мара. Тогава не си ревала, сега ще ми ревеш!

Мисли по въпроса и почни да излизаш с хора, но без връзки и драми. Не си способна да ги живееш без да ги преживяш.

# 54
След 2 години ще плачеш за някакъв си там, който те е блокирал?
Не те ненавижда, просто не му пука за теб, не се сеща, не е наранен и обиден, а е забравил и е минал на следващата.
Както и на теб не би трябвало да ти пука.
Пак казвам, измисляш си някаква връзка, която е можело да стане, но си изпуснала, което са пълни глупости. С този мъж нищо нямаше да стане. Току-що разведен, ти му искаш пари за подаръци, той не е успял да бодне и те е блокирал. Най-вероятно щеше да те прекара и пак да те блокира. Твърде много идеализираш.

# 55
Имаш очевидно отчаяна нужда от внимание.
Вместо тези детинщини с тръшкането, направи нещо хубаво за себе си - иди си купи тортата, която обичаш и се порадвай на живота.

# 56
  • Washington,USA
Не искам да се срещам с никой. Благодаря все пак за съветите. Ни знам и аз защо публикувах тук.

# 57
Авторката, въпросът не е в парите. Много ще е неприятно да го намериш тоя човек заради нова. Не го прави!
Я се постави на негово място, щом не разбираш всичките страници, които се изписаха. Ще ти бъде ли приятно да ти се случи това на теб?
И 5 лв да му беше взела назаем, не е там въпросът! Фактът КАК си се държала с него и въобще не си се усетила го е накарало да си тръгне.
Не търси тоя човек да му се извиняваш. Мен преди известно време ме търсиха да се извиняват. Ами страшничко си беше! Тръпки ме побиват от мисълта някой да е мислил ен-брой години нещо си, да ме търси и извинява. Ми, смешно е. Късно е за това извинение и то няма да поправи нищо. Ще го отврати още повече от теб. Така и така си оплескала нещата, запази някакво достойнство и просто си мълчи. И забрави историята.

# 58
  • Washington,USA
Авторката, въпросът не е в парите. Много ще е неприятно да го намериш тоя човек заради нова. Не го прави!
Я се постави на негово място, щом не разбираш всичките страници, които се изписаха. Ще ти бъде ли приятно да ти се случи това на теб?
И 5 лв да му беше взела назаем, не е там въпросът! Фактът КАК си се държала с него и въобще не си се усетила го е накарало да си тръгне.
Не търси тоя човек да му се извиняваш. Мен преди известно време ме търсиха да се извиняват. Ами страшничко си беше! Тръпки ме побиват от мисълта някой да е мислил ен-брой години нещо си, да ме търси и извинява. Ми, смешно е. Късно е за това извинение и то няма да поправи нищо. Ще го отврати още повече от теб. Така и така си оплескала нещата, запази някакво достойнство и просто си мълчи. И забрави историята.

Останах с впечатлението, че ме помисли за лъжкиня или измамник или нещо такова и тогава блокира. Да, разбрах. И без това не знам къде е или имам актуални контакти.

# 59
  • София
Нима очакваш 30-годишен мъж да те чака след толкова време, без дори да сте имали връзка?
Той дори е разведен, което значи, че умее да слага точка, камо ли на "отношения", които не ги е имало.
Може вече името да не ти помни.
Или да е заминал за Австралия.

Общи условия

Активация на акаунт