Мъчно ми е за него

• 4 470
  • 100
  •   1
Отговори
# 75
  • Банско
Ами не си харесвай лоши и грубовати индианци а почни да харесваш интелигентни и добри момчета. Така ще си намериш човек до теб. Smart is a new sexy!

# 76
Ще пусна бомбата, но на 27 прясно разведен, задяващ обвързана жена и блокиращ същата за нищо със сигурност не е човек, който те харесва достатъчно. Търсил си е нещо за набързо. Колкото ти си била малка, толкова той нагъл. Не си го слагай, търси си качествени мъже. Като не става, шута. Противно на общото мнение, вторият не е читав. Пък първия даже не заслужава коментар.

# 77
А бе надали някой няма да те разкара ако те сваля, дава ти заем, който профукваш за бившия, постоянно говориш за бившия, безкрайни утешаванки и някой лаф "Няма мъже като ОНЯ" си е направо повод да те бастисат.
Неутешимите, дъвчещи едно и също, едно и също на всяка среща са си .. ами луди! Зарязваш, блокираш и напред!

Не разбрах тя върнала ли е заема?

# 78
  • Washington,USA
Не съм връщала нищо, нямахме такава уговорка. Но аз исках. Пък и хленченето ми беше около седмица. Мисля, че е нормално някой, който го зарязват за нищо по Коледа, много чувствителен типаж да си излее мъката.

Да беше казал, че му е дошло много, поне. Не да се събудиш един ден и да се е е изпарил. Ние се виждахме само по публични места, нито той знаеше къде живея, нито аз. Уговоряхме се и си пишехе онлайн.

# 79
Е, това не е заем! Подарил/дал ти е пари и ти си ги дала за подарък на бившия - само за това бих зарязала който и да е.

Добре де, сега би ли търпяла дори и седмица някой, който харесваш да си излива мъката за друга пред теб, докато ясно си показала, че го харесваш? И как за седмица ти залипсва ...

# 80
  • Washington,USA
Е, това не е заем! Подарил/дал ти е пари и ти си ги дала за подарък на бившия - само за това бих зарязала който и да е.

Добре де, сега би ли търпяла дори и седмица някой, който харесваш да си излива мъката за друга пред теб, докато ясно си показала, че го харесваш? И как за седмица ти залипсва ...

Той знаеше за какво са и не беше проблем за него. Щеше да изчака, за да види какво ще стане. Каза, че се възхищава на това, което правя за друг човек. Буквално негови думи.
Бях се притеснила да не ме помисли за измамничка или нещо такова и му бях предложила да нарисувам картина за него, тъй като се занимавам с рисуване, но отказа.

# 81
  • SF
Трябваше, щеше, можеше, ама не можА... Вместо това ме блокирА... Всичко това е останало в миналото, но ти не се възползваш да пораснеш, а продължаваш да газиш в същите мътни води.
С блокирането ти е казал всичко, което е искал да ти каже. Поне аз знам какво ти е казал. Ти как не си го чула - не знам.

# 82
Може да се е появила нова жена и да е решил да не се отплесва с теб и да си е насочен там. Какво толкова го нищиш.
Залепнала си и те кефи да ринеш на едно място.

# 83
Мъж обаче, за да те блокира...издава силно наранено его.

# 84
Не новите поколения блокират за щяло и нещяло, чета из разни теми този феномен.

# 85
  • Washington,USA

В крайна сметка, ако толкова толкова ме искаше щеше да ме отблокира. Не съм искала да го използвам, бях в тежък период и той го знаеше. Не знам как се очакваше за седмица да се появят чувства при положение, че раната от бившия беше прясна. Така де, явно ме е забравил, не е било писано.

# 86

В крайна сметка, ако толкова толкова ме искаше щеше да ме отблокира. Не съм искала да го използвам, бях в тежък период и той го знаеше. Не знам как се очакваше за седмица да се появят чувства при положение, че раната от бившия беше прясна. Така де, явно ме е забравил, не е било писано.

Извинявам се, ако прозвучи нападателно или грубо… Но в този коментар сама си отговаряш, сама се защитаваш..
Не схващам защо е пусната темата.
Търсиш просто подкрепа тук? Някой, който вместо теб да ти каже думите от този твой коментар ли? Да трупаш точки в лоялната програма ли? Някой да те валидира, да те оправдае, успокои? Не схващам..

Ако за всичко мислиш по толкова много време, то няма да ти остане време да живееш за напред.
Стига глупости, вдигай главата. Какво толкова си се размислила за стари работи.. Мъчно ти е за теб самата, за това как си изглеждала в чуждите очи, хич не ти е мъчно за мъжете от миналото ти. Отваряй си очите и ушите и продължавай напред.

Божеййй, толкова много много мноооого грешки съм правила до 24-5 годишна, че ако седна да жалея по себе си и по изпуснати шансове, бракове, придобивки, имоти, любови, то направо да лягам и да умирам от сега😂
Не е вярно, че само веднъж каца пиленцето на рамото. Много пъти каца, от човека зависи дали ще погледне към рамото си или ще гледа към земята.

# 87
  • Washington,USA

Извинявам се, ако прозвучи нападателно или грубо… Но в този коментар сама си отговаряш, сама се защитаваш..
Не схващам защо е пусната темата.
Търсиш просто подкрепа тук? Някой, който вместо теб да ти каже думите от този твой коментар ли? Да трупаш точки в лоялната програма ли? Някой да те валидира, да те оправдае, успокои? Не схващам..

Ако за всичко мислиш по толкова много време, то няма да ти остане време да живееш за напред.
Стига глупости, вдигай главата. Какво толкова си се размислила за стари работи.. Мъчно ти е за теб самата, за това как си изглеждала в чуждите очи, хич не ти е мъчно за мъжете от миналото ти. Отваряй си очите и ушите и продължавай напред.

Божеййй, толкова много много мноооого грешки съм правила до 24-5 годишна, че ако седна да жалея по себе си и по изпуснати шансове, бракове, придобивки, имоти, любови, то направо да лягам и да умирам от сега😂
Не е вярно, че само веднъж каца пиленцето на рамото. Много пъти каца, от човека зависи дали ще погледне към рамото си или ще гледа към земята.

Ами и аз не знам. Въобще не ме интересува лоялната програма. Просто имам чувството, че изпуснах златен човек, но толкова бързо станаха нещата, че не знам. Гледам да не го мисля. Ползвам темата за личен дневник.

# 88
  • София
Златен, златен, колко да е златен, щом не е успял да запази брака си! Надали само бившата му жена е с кусури.

# 89

Ами и аз не знам. Въобще не ме интересува лоялната програма. Просто имам чувството, че изпуснах златен човек, но толкова бързо станаха нещата, че не знам. Гледам да не го мисля. Ползвам темата за личен дневник.
[/quote]

6 страници тема, голямо тюхкане и накрая “Гледам да не го мисля” 😂 Ох, падам 😂
Извинявай, просто е забавно, че за пореден път си отговаряш на темата.
Просто не го мисли и продължи живота си ✌

Общи условия

Активация на акаунт