За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 24 225
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • пак на Рив Гош
Tuon, не знам дали Моарейн ще го гледа, но аз с удоволствие бих! (стига да го пуснат по някоя от глобалните платформи... или дорамата).
Трябва да се грижим за щастието на Animal Unicorn

# 406
  • България
С Zhang Ling He ще се престраша да гледам и такъв сериал.
То и без него понякога гледам, ако са качили за теглене.
Например, Best Choice Ever (2024).
Има го при руснаците и понеже ми омръзна да кълва епизод по епизод от уж по-добри сериали, изтеглих и горния и днес може да продължа с него.

# 407
Роца, моите еднорози летят от щастие. 🤣
iQIYI ще го дават, но вероятно ще го има и по неплатените.

Моарейн, какво са едни 28 епизода с него
Скрит текст:

Гледам трейлъра и как обещава всичко да е розово Heartbeat

# 408
  • пустинен пъпеш
Най -после от дълго време мога да се похваля с изцяло изгледан сериал,но японски- 8-серийния ,,Watashitachi wa Douka Shiteiru"(2020)(в doramy.club С нами явно что-то не так).С красиви гг-и и злодейка се забърква една странна смес от изготвяне на изключително красиви и в различни форми японски сладки само от  червени дребни бобчета и захар с преплетено със съдбите на участниците престъпление отпреди 15 г. с неизвестен извършител и мотиви,с постепенно произтичащо развитие на отношенията между героите и с абсолютно неочаквана развръзка и жизнеутвърждаващ силен финал.Признавам си,че пророних някоя сълза ,свързана с посланието от действията на героиня,за която не предполагах,че именно тя може да ме трогне по някакъв начин.И още,че сред напразно заподозрените от мен се оказаха двама герои,тъй се подлъгах  от единичните моменти,в които камерата се фокусираше върху лицата,очите или погледите им.В последния епизод запомних и чудесната музика при срещата между обичащи се герои.А и повечето им срещи все се случваха на мостче над река сред красива природа.
П.п.Набелязала съм си и един стар от 90-те г. японски екшън филм,в който гг сам изпълнява биткаджийските моменти.Ще поместя този коментар и в съседната тема(макар че предпочитам да пиша различни постове),но там май почитателките на японските дограми са повече.

# 409
Аз напоследък гледам ранни филми на Джеки Чан (изгледах 3-4), които той сам си е продуцирал (и май сам е писал сценарий, изпълнявал каскади и т.н.). В едно видео за филмите казаха, че прекарвал много време по болници, защото често си чупел нещо Dizzy Face Даже веднъж бил казал в интервю, че вероятно няма кост, която да не е чупил.
Не знам дали е вярно, но звучи ужасно!

След около два месеца ще го гледам в новия Карате Кид - голям скок във възрастта - от 25 на 70...

# 410
  • София
Аз напоследък гледам ранни филми на Джеки Чан (изгледах 3-4), които той сам си е продуцирал (и май сам е писал сценарий, изпълнявал каскади и т.н.). В едно видео за филмите казаха, че прекарвал много време по болници, защото често си чупел нещо Dizzy Face Даже веднъж бил казал в интервю, че вероятно няма кост, която да не е чупил.
Не знам дали е вярно, но звучи ужасно!

След около два месеца ще го гледам в новия Карате Кид - голям скок във възрастта - от 25 на 70...

Джеки Чан ми е голям любимец още като млад. Наистина в старите си филми доста се е потрошил, каскадите са си негови, често без особени предпазни мерки. Преди години изгледах всичко с него отпреди периода му в Холивуд, което успях да намеря. Страхотен е за мен! Слагам си го на първите места заедно с Брус Лий и Джет Ли.

# 411
  • Русе
Само малко ще допълня темата "Джеки Чан":
Няколко пъти са ми попадали пред очите вести за сина му и проблемите му с наркотиците. Там явно оправия няма да има, затова Джеки Чан го лишава от наследство и дарява всичко за Благотворителност. Голям срам е за него,  който с филмите и живота си изобщо, е защитник на Чистия живот, без наркотици и други пристрастяващи,  да не може да се справи със собствения си син?!
Затова пък истинско удоволствие получих от клипчето от Юбилея му - събрани негови стари колеги от младежките му години ( мярна ми се лицето и на Джет ЛИ, дано не бъркам), да го поздравяват и всички му викат "Брат...Брат..." Аз бях насълзена, той също.

# 412
pppqqq, не разбрах това със скока във възрастта в Карате Кид- Джеки Чан и там изпълняваше ролята на доста възрастен човек. Филмът беше много трогатеен и съм го гледала 3-4 пъти. Очевидно екстравагантния син на Уил Смит няма да участва повече- или поне се надявам.
И да се похваля- имам снимка с Джеки Чан в Хонг Конг- на входа в хотела, в който бяхме отседнали. По разбираеми причини не мога да покажа. Много любезен и внимателен човек. Сам предложи на загубилия ума и дума мой син да се снимаме.

# 413
Имам предвид, че за мен ще е скок - докато излезе филмът, ще изгледам ранните му филми, в които няма и 30 години.
А в Карате кид той беше по-скоро на средна възраст, докато сега вече определено е възрастен.

# 414
  • пустинен пъпеш
В Netflix  има10-те серии на японското шоу за запознанства Offline Love(2025)/в doramy.club са пуснали 2 серии под същото заглавие/,ето и съдържанието според MDL:,,Млади необвързани прекарват десет дни в чужда страна, разчитайки само на съдбата да се влюбят. Без никакви цифрови устройства ще могат ли да намерят това?" 1еп. започва с кадър на заведение за хранене MAISON MARGAUX ,вероятно мястото на действието ще е във  Франция.
Началото е интересно,участничка разглежда катедрала,църква,прозвуча малко от изпълнението на уличен музикант,изписват имената на булеварди и споменатите по-горе църква и манастир,гледка от Ница,пристанището,осезаемо се потопяване във френска атмосфера.Дано продължи в същия дух.
Участниците се намират в различни части на града,като на близко разстояние са хора на сходна възраст и движейки се може да е срещнат или разминат.Не се познават помежду си,единственият им опознавателен знак е пътеводителят карта,който всеки от тях държи.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 21:52 от rududu

# 415
  • София
pppqqq, не разбрах това със скока във възрастта в Карате Кид- Джеки Чан и там изпълняваше ролята на доста възрастен човек. Филмът беше много трогатеен и съм го гледала 3-4 пъти. Очевидно екстравагантния син на Уил Смит няма да участва повече- или поне се надявам.
И да се похваля- имам снимка с Джеки Чан в Хонг Конг- на входа в хотела, в който бяхме отседнали. По разбираеми причини не мога да покажа. Много любезен и внимателен човек. Сам предложи на загубилия ума и дума мой син да се снимаме.

Ооо, това е много хубав спомен и страхотно поведение от звезда!

# 416
С Фанг Зу Минг или сина на Джеки Чан съм гледала много готин филм - The Drummer

# 417
Върнах се да потърся филми с Гон Хе Джин- ето този без да е нещо изключителна ми допадна.
https://doramy.club/16327-samyj-obychnyj-roman.html

# 418
  • София
Не мога да не се похваля какво си имам. Удължили са го по кината до края на март и се заредих. Стискайте палци да го гледам!

# 419
  • България
Петък е и гледам сериал с Song Wei Long.

Everlasting Longing (2025) не би привлякъл вниманието ми, ако не беше с участието на горния.
Ако трябва да си редя списъка по красота, това е фаворитът ми, но въпреки че е добър актьор, няма такива запомнящи се роли като на Zhang Ling He.
Иначе първите два епизода от сериала са добри за любителите на мразим се, но ще се обичаме, а във финалните надписи виждам и сцени, които явно ще ме карат да превъртам.

Общи условия

Активация на акаунт