За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 24 230
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
https://www.facebook.com/reel/3454969594812524
За любителките на японското кино.
Туон, на мен ми хареса последното парче на Джеф. Simple Smile

# 376
# 377
Туон, на мен ми хареса последното парче на Джеф. Simple Smile
Всичко му харесвам 😍 И сам си пише музиката и текстовете.
Обаче се оказа, че няма нищо за сладка и пухкава любов, което е подходящо за днес.
Тази може би ще свърши работа Yellow HeartPurple HeartBlue HeartGreen HeartHeart

# 378
  • София
От мен по случай празника:

Много ми харесва тази песен, оригиналът е от 70те:

Напоследък всички социални ми предлагат изпълнения на Johnny Huang. Grinning

Най-новата песен на Yibo, текстът е доста подходящ за днес, но не успях да намеря официален клип от галата:

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 09:18 от ElzaFB

# 379
Послучай днешния празничен ден, независимо кой какво празнува Mr. Green, една стара реклама на Сонг Джун Ки... изгледайте до край Wink.

Наздраве cheers

# 380
  • Русе

Честит двоен празник и от мен!
Елза успя да ме изненада - за първи път чувам Джони Хуан и Ибо да пеят! Явно и китайските артисти са мулти функционални, т.е., айдъли! Вчера си мислех какво ли би се получило ако Ибо, Юнси и Ян-Ян направят танцово трио...(дано не ме четат, че да ми пратят...100... майни Stuck Out Tongue Winking Eye)

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 13:38 от winona

# 381
ElzaFB, Джони  е официално лице на марката бижута Zhouliufu, които казаха, че тази година смятат да излезнат и на световния пазар. Да не говорим за международните марки, които представя.Буквално само от хладилника ми не е изскочил, но аз съм му фен и не ми пречи.
Чакам няколко сериала с него и дано поне един се излъчи тази година.

# 382
Честит празник и от тези сладури!

Аз нямам търпение за новата романтична комедия с моят любимец (добре де, един от тях Blush ) Kang Tae Oh, и стискам палци да става за гледане Bowtie
The Potato Lab (2025)

# 383
Джони за Zhouliufu,защото е петък.
Скрит текст:

# 384
  • София
Елза успя да ме изненада - за първи път чувам Джони Хуан и Ибо да пеят! Явно и китайските артисти са мулти функционални, т.е., айдъли! Вчера си мислех какво ли би се получило ако Ибо, Юнси и Ян-Ян направят танцово трио...(дано не ме четат, че да ми пратят майни Stuck Out Tongue Winking Eye)

winona, Yibo си е идол - в Корея е започнал в смесена китайско-корейска група, после след като китайците забранили корейските неща (или нещо такова - голяма драма е било), се връща в Китай, в момента е повече актьор, но издава песни всяка година. Момчето си е с доста таланти - тези дни ми излезе в Х, че катерил ледник в Тибет. Излезе и една поредица с него на Дискавъри, но още не съм стигнала до нея.

А ето това му е английската песен от лятото:

Освен това основната песен от The Untamed е в дует на Ибо и Сяо Джан. Ибо и Ян Ян ги виждам да танцуват, но с Луо трудно - той е балетист по професия, съвсем различен от стрийт стила на Ибо.

ElzaFB, Джони  е официално лице на марката бижута Zhouliufu, които казаха, че тази година смятат да излезнат и на световния пазар. Да не говорим за международните марки, които представя.Буквално само от хладилника ми не е изскочил, но аз съм му фен и не ми пречи.
Чакам няколко сериала с него и дано поне един се излъчи тази година.

Нека ми изскача, не се оплаквам, защото и аз съм му фен и чакам сериалите, но от седмица ми изскачат песни, не очаквах.  Миналата година в Китай влязох в един магазин на Zhouliufu, обаче бързо си излязох...признавам, че не очаквах такива цени.

# 385
  • вятърничава
2в1, чудесна е рекламата и са толкова са младички и сладички.
А Чи Чанг Ук - какъв юнак, затова винаги ще бъда влюбена в него Stuck Out Tongue Winking Eye, знае как да се представя пред медии и фенове, разбира се е и актьор с талант.Завинаги влюбена и в това:
Скрит текст:

Котки, Сато и филма.
Така разбирам аз влюбването - във филми Movie Camera, книги Books, музика Saxophone котки Animal Cat2, вино Wine Glass и шоколад Chocolate Bar Хубавото е, че можеш да ги имаш всичките  наведнъж, но и да липсва някое не е фатално и не боли. И стават идеално за споделяне. Wink
Песента на Джеф е суууупер! Не разбирам защо той е в усмирителна риза, а не корейските сценаристи. Много е по темата 14ти февруари - влюбен, в червено, петъчен, с бижута, на мотор - лелеееее. От къде ги извади тези мускули Heart Eyes Тая мръсница дето го наръга, само да ми падне!

Играта продължава и през 2025г :

Тъкмо се зарадвах на Taecyeon ,че като истински мъж е предложил на приятелката си брак в Париж и агенцията му опроверга. Wear Ring бил подарък за рождения и ден. Хъм, че кой подарява пръстен за рожден ден на коляно Thinking
https://www.latestly.com/socially/sports/roman-reigns-will-be-ou … ch-v-6618842.html

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 16:55 от bb6

# 386
# 387
  • пустинен пъпеш
Вместо поздрав за вчерашния двоен празник:лицето на изключително органичния и пластичен танцьор Dadong,вечно скриващ го с шапка и ли слънчеви очила.В една от двете теми някой наскоро беше сложил клип с негов танц заедно с Paul.

# 388
  • Русе
Рудуду, микса не ти се отваря.

# 389
  • пак на Рив Гош
В командировка сме и отиваме на кино и виждам постер на филм, който искам да гледам и съм супер щастлива, до този момент , в който разбирам, че е с оригинален дублаж и субтитри на местния език.Аз не разбирам нито един от двата 😭
Това ми напомни как преди около 100 години бях в Белгия (Гент) и по това време по кината излезе "Кралица Марго". В София също вървеше, но щяха да го спрат от прожекция, докато се върна, а аз искам да го гледам. Та на бърза ръка си купих билет и гледах френски филм със субтитри на фламандски. По онова време още не говорех френски, а фламандски не говоря и досега. Добре, че знаех романа почти наиузист, та успях да следа действието Grinning

Love Scout довършен снощи. Приключи, както се развиваше действото през цялото време - предвидимо.
Скрит текст:
добрите заживяха щастливо до края на дните си, Лошата си получи заслуженото, а по-малко Лошия се разкая.
Изпод копитцата на еднорозите хвърчаха щастливи искри.
Чеболчето най-накрая получи просветление (с помощ от Небесата), че трябва да замени едната кака с другата Joy
Симпатични главни, симпатични второстепенни, сладки хлапета. Ще го забравя след месец. 8*

Сега събирам сили да правя компания довечера на депресираните магаре и крави от Motel California. Отдавна не бях срещала толкова голяма корейска главна Animal Rooster, дето не знае какво иска, ама го иска.

След първия епизод на Melo-Movie оставам на клона. Choi Woo Shik е сладурче, стоят добре с Park Bo Young. Навява асоциации с Our Beloved Summer (не се оплаквам!). От моя тип сериали е.

Вчера пропуснах да честитя празничния петък, затова, както винаги, наваксвам в събота:
- Седмицата на модата в Сеул - https://www.instagram.com/reel/DFyunMDhkSv/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
- Кроасанчо за Калвин Клайн

- стари реклами с Гонг Ю - https://www.instagram.com/reel/DFsn4aISQJT/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 19:25 от Роца

Общи условия

Активация на акаунт