Болоня и Флоренция - може и още нещо... /Тема 3/

• 19 913
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,

За стигане до летището от хотела ни в Болоня, има ли градски транспорт и въобще какво бихте ни препоръчали за придвижване до там?

# 241
  • София
Ще трябва да кажете кой е хотелът Ви или поне къде се намира. Simple Smile

# 242
Мисля ,че беше Suite Hotel Elite на Via Aurelio Saffi 40

# 243
  • София
Аз питам Гугъл обикновено - и той ми предлага варианти за пътуване с обществен транспорт. Това показва в случая: https://maps.app.goo.gl/Qfe5Uh9At6itPxuG7
По-точно ще бъде, ако зададете деня и часа, в които ще тръгнете от хотела, но се вижда, че възможности има.

Можете да вземете и такси. На нас от летището до хотела (на Piazza VIII Agosto) ни излезе под 20 евро.

# 244
Момичета, задължително ли е принтирането на билети за уфиций или може и пдф, защото ми дава само опция принт хоум. Вече сме в Италия

# 245
Принт хоум значи точно това, онлайн ги пращат на мейла и ги показвате от телефона. Simple Smile

# 246
Много благодаря
А като купиш онлайн билети за влака, трябва ли да се чекират някъде?

# 247
Много благодаря

Не. Но ако искаш да не те проверява кондуктора като минава,  можеш да се чекираш в приложението Wallet напр, веднага щом се качиш във влака.

# 248
Много благодаря
Някои от онлайн закупените билети изискват чекиране и същото не е по избор, а е задължително. При закупуване на билетите това е изрично отбелязано.

# 249
  • Milano
Това отпадна.

Във връзка със стачката в петък, Galleria dell'Accademia във Флоренция, гарантира влизането в музея само сутринта до 13.50ч (последен вход в 13.20).

# 250
Какво засяга стачката? ЖП транспорт или музеи и галерии?

# 251
  • Milano
Национална генерална стачка на държавен и частен сектор, не е само транспортна.

# 252
Национална генерална стачка на държавен и частен сектор, не е само транспортна.
Таксита, самолети?

# 253
Утре пристигаме в Болоня късно вечерта, какво точно ще представлява тази стачка? Поне едно такси ще можем ли да си вземем от летището, за да стигнем в хотела?

# 254
Мисля, че такситата работят, поне така ни каза собственикът на апартамента.

Общи условия

Активация на акаунт