Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 38 606
  • 501
  •   3
Отговори
# 435
Точно вчера гледах видео - и то с Дайсън, който се самозапалил. Аз изключвам.

# 436
Не съм гледала видеото, но такива ми идват малко като спекулация. Аз знам за случаи на приятели и от запалена кана за вода. Сигурно от всеки уред, който е включен в контакта може да се случи. Мисля, че зависи и от токовото подаване.

# 437
  • София
Те и Айфоните се палеха по едно време. Така, че по-скоро да се установи дали в самият уред е проблема или токовото подаване.

# 438
Бях питала за отзиви за Dreame V30, което не откривам на нашия пазар, но го има в Амазон и вече може да се достави безплатно до България. Поръчах и я чакам с нетърпение. По показатели е по-добра от Дайсън v15, а и от новата v16 всъщност, а цената е по-ниска... Няма всички приставки, но мисля, че включените ще са ми достатъчни.
Като пристигне ще дам отзив 🙂

# 439
Никак не е спекулация - такива батерии се палят, независимо от уреда. Затова не е ок да се държи зареждаща без наблюдение. Конкретно за Дайсън току-що проверих и явно не е единичен случай, пиша за него, защото гледах клип, но не марката е от значение в случая - https://www.bbc.com/news/articles/cq8vnq20npjo.

# 440
  • Пловдив
Може ли да споделите батерията на прахосмукачката, след като се зареди, изгасва ли?
Имам Ровента, ползвах я няколко пъти и като че ли при първите зареждания не изгасваше. А при последните два пъти изгасва напълно.

# 441
Моята мига докато се зарежда, след това свети продължително и накрая изгасва - зарежда се отделно батерията, както се зарежда телефон, няма зарядна станция, марка Rohnson.

# 442
  • Пловдив
Това с продължителното светене съм го пропуснала. Ще обърна внимание следващия път.
Започва да мига само в началото и след това не съм я гледала, но се озадачих снощи като я видях напълно изгаснала Simple Smile

# 443
  • София
Моята изгасва (15,6).
Сега ми беше много лошо и не съм я ползвала, забелязах, че едната вечер светна за малко и след няколко секунди изгасна.

# 444
Не знам има ли значение по някакъв начин съкращава ли се животът на батерията , ако се разреди напълно, но аз избягвам това- оставям я да се зарежда като е на 9-10 процента. Мига по време на зареждане, последният път 20 минути ѝ трябваха от 99 процента да стане 100 и да угасне.
Гледам да я зареждам напълно до 100 и тогава изключвам от зарядното, ня я оставям включена напразно.

# 445
  • София
В упътването на моята пише да се държи на стойката, на която и се зарежда, независимо колко време е ползвана.
Предната не я зареждах всеки път и редовно ми се случваше да угасне по средата на чистене.

# 446
Доколкото знам за литиево-йонните батерии, най-добре е да се зарежда след пълно/ близо до пълно разреждане - това за по-дълъг живот. И за телефоните важи. И телефона гледам да не го зареждам, ако е с 40-50% заряд, но понякога се налага, когато ползвам навигация в колата, та, ще видим колко ще издържи батерията (на прахосмукачката поне е сменяема).
Аз успявам да изчистя апартамента 2 поредни дни (около 20-30 мин./ 70кв.м.) с 1 батерия, днес беше 2-рия ден, сложих я да се зарежда на 10-15%.

# 447
Здравейте.
Моля за мнения относно тези две прахосмукачки. Коя е по-добрата по отношение на филтриране, а и по принцип като цяло в почистването, ако сте ползвали някоя от тях.

# 448
Здравейте Simple Smile Оглежда мсе за безжична прахосмукачка Simple Smile Събирам препоръки за модели до 400лв. като цена.
Предимно за ежедневно почистване на прах и косми.
Предпочитам батерията да е издръжлива.

# 449
*Sugar*, втора Dyson V8 получих от Амазон за 471 лв. т.е. малко над посочената цена.  Първата е Абсолют от април 2022 г. и съм много доволна от нея.  Има повече приставки от втората, но те така или иначе стават и на двете.

Общи условия

Активация на акаунт