Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 38 568
  • 501
  •   1
Отговори
# 450
Това от немския Амазон ли, с включена доставка или отделно доставка? Не съм срещала такава цена в България. Гаранцията международна ли е?

# 451
Това от немския Амазон ли, с включена доставка или отделно доставка? Не съм срещала такава цена в България. Гаранцията международна ли е?
Да, от немския с безплатна доставка до България. Гаранцията би следвало да важи и тук. Не съм се интересувала и не съм плащала допълнителна гаранция, която Амазон предлага.

# 452
Здравейте! Изпуснах всички черни петъци, но ми хрумна да подарим на свекървата вертикална прахосмукачка. Бюджет - малък, търся добро съотношение цена-качество Simple Smile

Живее сама в двустаен апартамент, няма домашни любимци, подовите настилки са ламинат, теракот и килими. Има робот, както и "обикновена" прахосмукачка.

Идеята ми хрумна покрай един Бош за 280 лева в брошурата на Лидл, но мъжът ми не одобри идеята и твърди, че нямала нужда. Оттам и ограничения бюджет, защото синът й не ме подкрепя Grinning

Набелязах тези два модела, има доста добри отзиви, но има и по някой лош. Не е подарък, който трябва да направим на всяка цена, така че, ако са някакви съвсем неставащи, то по-добре да помисля за нещо друго.

Това е едната, Xiaomi, 179 лева:
https://zora.bg/product/g20-lite-eu-vacuum-cleaner

Това в другата, Ровента, 150 лева:
https://zora.bg/product/rh6545wh

Какво ще ме посъветвате?

# 453
Аз съм свекърва Smile и си имам и голяма Бош, и скоро си купих вертикална, безжична. Не бих се зарадвала на такъв подарък, честно казано. Все едно ѝ казвате че има нужда да си изчисти.... Wink Бих предпочела парфюм или ваучер за спа. Но вие си я познавате.

# 454
Барбалена,  не са ми познати 2-та модела, но аз отскоро съм с безкабелна и много ѝ се кефя. Толкова надувах главите на всички за Dyson V8, че роднини са мислели да ми я вземат като подарък - много щях да се зарадвам Simple Smile)) НО в процеса на търсене, си изясних някои неща:
1. Не исках да е повече от 300-400 лв., защото имаме хубава и скъпа прахосмукачка;
2. Гледах видео, за това, че няма смисъл от скъпа безкабелна - и по-евтина може да ти върши работа;
3. Затова започнах да гледам AW и Pa - мисля, че и двата показателя са за всмукателната мощ. Другото, което гледах, беше да се почиства лесно - и контейнер, и филтри. Не се сетих да мисля за зареждане, но имам късмет - батерията се сваля и се зарежда със зарядно, а не на зарядна станция, на която да трябва да стои постоянно и да се чудя къде да я сложа.
Може и да не си изпуснала нищо от Черен петък, защото прахосмукачката, която аз взех от Черния петък, беше намалена от 470 на 350 лв. После ѝ бяха върнали цената и наскоро гледах, че е на 352 лв., уж последни бройки.
Супер улеснение си е безжичната прахосмукачка - аз много бих се изкефила на такъв подарък - би ми показал грижа към мен, а и в моя случай - че някой познава желанията ми Simple Smile)) А и прочетох цялата тема тук и срещнах много постове, в които някой е купил подарък за майка/баба и т.н. - според мен, като видиш колко е удобна, искаш да се погрижиш и за близките ти - аз постоянно презентирам безкабелната на хората, които нямат - то си е чудо на чудесата!

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 11:09 от anmasu

# 455
Свекърва ми ще се зарадва. Тя обича такива полезни неща. Робот й бяхме подарили преди години, много му се радва. Вертикална прахосмукачка също мисля, че ще е добро попадение. Всичко друго си има, а жената си поддържа къщата много по-чисто от мен 🙈, така че няма да го възприеме като намек. Тя например си има и смарт гривна. Майка ми абсурд да си сложи дори часовник на ръката, пък какво остава за смарт гривна. Въпросът е дали някоя от тези бюджетни прахосмукачки става, тъй като няма как сега да й вземем нещо по-добро. Ако синът й беше одобрил, бюджетът можеше да е по-голям. Но без подкрепа - толкова Grinning Също така, искам да сменим нашата вертикална с по-мощна, и за това нямам разбиране Grinning Старата все още ни върши работа, затова отлагам още известно време, но няма да е за дълго.

Anmasu, благодаря за полезните съвети! И аз бих се зарадвала на един Дайсън, обаче моят мъж ми подарява само парфюми. Пък аз толкова да не се радвам Joy Предпочитам някоя тавичка, някоя тенджера, комплект прибори за хранене, спално бельо, ей такива неща Grinning

# 456
Вчера си взехме тази.

Изключително лека и маневрена е. Бързо изчисти, но не е кой знае колко мощна. Става. Обаче се задръсти от дългите ни коси. Рязях с ножичка да ги махна, чистих , правих, струвах и някрая махнах оранжевата гумена част долу, мисля без нея да чистя. Надявам се да се получи. То и в отделението с филтрите се набиха малко коси...Какво да кажа, няма две добри в тоз живот😉

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 20:41 от Силфида

# 457
Барбалена, имам тази: https://zora.bg/product/g20-lite-eu-vacuum-cleaner?click_code_ps … 18f5fb3fad199d1bf
Върши работа, но не е много мощна. Ползвам я като метла Simple Smile
Имам и тази на Бош: https://www.ultra.bg/bosch-serie-4-bbh3zoo25-vertikalna-prahosmu … chka-0-4l-cherven, една идея съм по доволна от нея.
Като почна по основно да чистя си вадя нормалната прахосмукачка Simple Smile

# 458
Олее, ти с две вертикални Smiley

Благодаря, момичета, за мненията Hug Така като гледам, доста хора сте с Xiaomi-то. Ровентата отпадна със сигурност, Чата каза че Xiaomi-то е по-добро по всички параметри. Похвали и един Levoit, гледах го в Амазон на черния петък, ама защо не го поръчах тогава. Все още се колебая, имам само още два дена да реша и да купя. Ще трябва да е и от физически магазин, че за онлайн поръчки няма да има време.

# 459
Днес ходих да видя прахосмукачката на живо и май направих грешка Confused Като я сравних с останалите марки, ми се видя като играчка. А тъкмо успях да убедя сина на свекърва ми Stuck Out Tongue Winking Eye, че искам и трябва да й купим прахосмукачка. Ще дебна за нещо друго по-натам. Сега обаче спешно трябва да мисля някакъв друг подарък Confused

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 00:05 от Барбалена

# 460
  • Deutschland/HE
Пъзел от 1500части? Добро упражнение на ума е, зимата е подходящ сезон.  Аз миналата година така направих с майка ми, изпратих и няколко пъзела и тя си ги реди Simple Smile Подаръкът и за 8ми март беше Лего букет.

# 461
Здравейте, честито Рождество.
Миналата година поръчах вертикална прахосмукачка Бош, обаче не съм доволна. Запознах се с удобството на вертикалната прахосмукачка и вече ми е трудно да си помисля за обикновена. Но Бош-а определено ме разочарова.

Питах чат гтп за алтернатива на дайсън, с по достатъпна цена и препоръча тази Tineco one s 11. Няокой има ли впечатления?

# 462
Може ли да кажете, кой е моделът Бош и от какво в него не сте доволна?

# 463
Тази е, https://www.ultra.bg/bosch-serie-4-bbh3zoo25-vertikalna-prahosmu … chka-0-4l-cherven

От нищо не съм доволна. Основно става да обере космите от кучето. С нищо друго не се справя добре.

# 464
Аз съм харесала тази:
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Vertikal … mgkhoCThAQAvD_BwE
Уж отговаря на всичките ми изисквания - има приставки за мебели, има сменяема и не твърде скъпа батерия, светлинки..., обаче ако не смуче... Някой ако има 7ма серия моля, да сподели как се представя на твърди повърхности и килими..

Общи условия

Активация на акаунт