Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 38 568
  • 501
  •   1
Отговори
# 465
Ами и аз да споделя моя опит. Точно преди година си купих Бош 7 серия безжична прахосмукачка. Отначало беше супер, такова удоволствие, лекота и чистота не съм постигала..  но точно след 1 месец се повреди голямата четка , дадох я на ремонт, оправих я.. но после чисти, смуче дори и най малкия прах, но в момента в който я загасиш се изсипва една част от боклука обратно на пода. Жалва се на бош, смениха дори мотора но не е не.. подобрение 0. Преди няколко седмици пак се повреди четката, смениха я.  Е омръзна ми, сега я продавам за нищо пари и чакам някой да дойде да ме отърве от тоя боклук.. И да завърша все пак позитивно.. за къщи с домашни любимци е супер.. но за друго не става..

# 466
При мен се изсипват камъчета и твърди боклучета, това е когато е препълнена с боклук и има едно гумено капаче на входа на контейнера- явно не успява да се затвори.
Падна ми гуменото уплътнение на едното малко колелце, но ще го преживея.
С техниката вече е жив късмет в последните години.

# 467
Аз не бих рискувала вече с Бош. Да, за космите на кучето е топ. Обаче аз съм с две малки деца и в нас са непрекъснато трохи, храна, кал и пясък. Ползвам я понякога по четири пъти на ден. През ден чистя контейнера. Да обере космите и прах става, но за останалото - не. Редовно замазва някакви остатъци от хапването на малкото дете по дъските.

# 468
Ако ще чистите кал и камъчета, по- добре си купете прахосмукачка подходяща за строителни отпадъци и професионална употреба.  Която и друга да хванете от този тип /която сте купила/ без значение марката не би се сппавила по- добре.
Или
Приучете децата да се хранят на определеното за целта място /ако не е твърде късно/. Изтривалка пред вратата нямате ли?
Две деца съм изгледала и описаното от вас "чудо" не съм видяла.
За протокола - с Bosch Unlimited 8 съм от 2г. и си върши работата чудесно и безпроблемно.

# 469
  • София
Не е вярно, че ти трябва прахосмукачка за строителни отпадъци, как ти хрумна изобщо Joy ?

# 470
В нас няма малки  деца и пак има песъчинки или твърди отпадъци понякога.
И строителна имам, но тя е за колата и за ремонти , не бих си я причинила ежедневно.
Няма как да не се справи с няколко песъчинки, ако е в изправно състояние.
Когато моята е с почистен контейнер, съм я ползвала и за успешно почистване след поставяне на климатик, когато имаше доста дребни твърди отпадъци, колкото и да си бяха почистили момчетата след тях.

# 471
Не е вярно, че ти трябва прахосмукачка за строителни отпадъци, как ти хрумна изобщо Joy ?
То за прахосмукачката не е добре 😂
... и в нас са непрекъснато трохи, храна, кал и пясък. Ползвам я понякога по четири пъти на ден.
Ей от тук ми хрумна и да не си помисли някой, че с Дайсъна ще се случат чудеса.

# 472
При мен например в коридора има кал от обувките ни. Целият коридор ни е с ламинат и когато влезеш вътре да се събуеш и пада кал от обувките, ако има или сняг. Не е 3 килограма кал, но все пак. 😄

# 473
Плние малки деца нямаме, не е кой знае колко мръстно, но буквално всичко по тежко прах събира в четката и след като я изключа пада по пода .. тоест ефекта от чистенето е нулев. Никога повече няма да купя прахосмукачка Бош ..

# 474
Това с изпадането на събраното от контейнера ми звучи ненормално. Би трябвало да има едно кръгло "листче" (или нещо подобно) изпълняващо роля на клапан, под контейнера на границата с тръбата. Най-вероятно сте го загубили, изпаднало е при почистването на контейнера. Или може би го препълвате. Разсъждавам от техническа гледна точка, не е възможно така да е проектирана машината.
Аз съм вече повече от месец с тази Levoit  LVAC-200
https://amzn.eu/d/c7EwSfb и вече чистенето е ежедневно удоволствие Heart Eyes Във всички стаи имам килими, има интензивно движение. Като гледам колко бързо се събират неща в прозрачния контейнер се радвам, че не ми се налага да вадя от гардероба голямата Бош-ка.

# 475
То за прахосмукачката не е добре 😂
... и в нас са непрекъснато трохи, храна, кал и пясък. Ползвам я понякога по четири пъти на ден.
Ей от тук ми хрумна и да не си помисли някой, че с Дайсъна ще се случат чудеса.
Синът ми направи година преди два дни. От 6 месечен се храни напълно самостоятелно. Съвършено нормално е около столчето му да има трохи.

Нещо още нападателно и безсмислено има ли да кажете? Или пък мнение за прахосмукачка?

# 476
Здравейте, Дух и други, които се интересуват от препоръка! Аз съм много доволна от Rohnson Mamba 15 Sense, но я имаме от месец. Куче марка е, затова, ако искате, вижте я някъде на живо. Много съм доволна, наскоро чистих и колата с нея - в описанието на тази, както и на повечето безкабелни, пише, че е подходяща за кола - тоест кал и камъчета. Между другото, събирах и счупена чиния, впоследствие прочетох, че не трябва. Нямам деца, но цапаме много, а и имаме котка.

# 477
Фри, за колко я взе? Аз я гледах в склада на Амазон, че и с отстъпка, но така и не се реших. 139 евро май също бива Thinking

# 478
Дух, коментара се отнася за болднатия текст от цитата. Препоръка съм дала.

# 479
Взех я за около 140 евро с безплатна много бърза доставка до дома ми в София, много съм доволна.
Амазон.де пишат че миналия месец са продадени 7000 броя от този модел.

@anmasu - Rohnson не са куче марка. Имат си гаранция, работят в България от преди '97ма година, и в Гърция, и в Румъния, и в Чехия...

Общи условия

Активация на акаунт