Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 247
  • 410
  •   1
Отговори
# 75
Дух, аз имам точно Бош до 300лв 😃 Аз съм много доволна, тази ми е втора от същия модел и на бабата сме взели същата да си чисти килима от котките.

Идеална е според цената и възможностите си. Това е прахосмукачка за ежедневно почистване, на мен ми е достатъчно мощна, но нямаме килими, нито животни. Малката прахосмукачка е перфектна за трохи и такива дребни неща или за почистване на колата примерно. Има дълъг накрайник и четка, която не знам за какво е. Сигурно за килими. Има си лед светлина, която много помага да виждаш какво има пред нея.

Едит: сега видях, че са я вдигнали малко, или пък съм я взела на промоция. Не помня.

https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … XXO-GEN2/p/818886
Моята е същата и аз съм много доволна. За пръв път имам вертикална и ми е супер улеснено. Няма кабели, които да ме ограничават. Бръмкам си навсякъде Laughing

# 76
Аз съм с Xiaomi g10 plus, много съм доволна. Според мен първо трябва да се мине сухо и тогава с мопа.

# 77
  • Варна
Аз съм с Xiaomi g10 plus, много съм доволна. Според мен първо трябва да се мине сухо и тогава с мопа.
Защо? Не става ли да се ползва едновременно? Замазва или?
А батерията може ли да се зарежда отделно?

# 78
Мисля че ако има повече прах и я движиш напред назад ще се зацапва доста често самия моп. Може самата основа с батерията да се зарежда, а може и на стойката. По късно ще снимам.

# 79
Здравейте, някой да има впечатления от тази или по- евтината им подобна версияна Xiaomi, интересна цена е, но има разнородни мнения, ето линк:
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-xiaomi-mi-vacuum-c … 6gl/pd/DZL6HKMBM/

# 80
  • Варна
Мисля че ако има повече прах и я движиш напред назад ще се зацапва доста често самия моп. Може самата основа с батерията да се зарежда, а може и на стойката. По късно ще снимам.
Много благодаря!
Като гледам обаче тя навсякъде май е изчерпана... поне тази с мопа.

Някой с мнение за тази:

https://www.technomarket.bg/vertikalni-prahosmukachki/philips-fc6728-01-09173507

# 81
  • оттам, откъдето започва България
Не знам как е с батериите на другите марки прахосмукачки, но аз имам на Филипс купена през 2020 г. и към момента няма откъде да си купя батерия. Филипс ми отговарят, че не поддържат батерии за моя модел, тъй като е стар, така че го имайте предвид, когато купувате Филипс.

# 82
Xiaomi g10 plus я имаше в emag

# 83
  • Варна
Xiaomi g10 plus я имаше в emag

Много Ви благодаря още веднъж!
Емаг не ми е много любим магазин, по принцип не пазаря от там, особенно по-големи уреди, не знам, ще помисля.

# 84
  • София
Вижте в ситител и в сайта на марката

# 85
  • Пловдив
Здравейте,
решила съм да купувам Bosch Unlimited 8. Но не мога да преценя точно коя да е.
Дали разликата е само в четките и останалите приставки или
има и други разлики?
Благодаря!

# 86
  • Пазарджик
Здравейте, от къде си купувате резервни части за прахосмукачките? Трябва ми дългата тръба на Roborock H7....

# 87
Здравейте, моля за предложения за евтина до 100-150 лв. безкабелна 2 в 1 прахосмукачка за малък апартамент без домашни любимци, но с вървящо и пълзящо бебче, която ще се използва ежедневно, не за основно почистване. Имам робот, но нямам възможност с малкия да вдигам всичко често колкото ми се иска. Имам и обикновена, но е с кабел и малкия се прилепя за нея. Ако има и прахосмукачки с парочистачка или мокро почистване, също се интересувам, но нямам възможност за повече от 300лв за такава.

# 88
Бих посъветвала първо да проучиш възможностите за закупуване на изплащане на читави модели, на които може да разчиташ - дори и за ежедневно почистване прахосмукачката трябва да е достатъчно мощна и ефективна, инак ще повтаряш с кабелната след нея. И чак ако няма друга възможност, да се ориентираш към бюджетни модели. Аз имам горчив опит с една такава и няма да си повторя грешката, ако ще да ползвам метла междувременно.

# 89
Керхер имат едни акумулаторни  подочистачки, по 70~80 лева бяха.
Поправям се, акумулаторна метла и на сайта сега 145 лв, не е изгодно яече.

Общи условия

Активация на акаунт