Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 403
  • 410
  •   2
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Здравейте, някоя от вас случайно да има Вертикална Vacuum cleaner ROWENTA X-FORCE FLEX 13.60 ANIMAL RH9A73WO 22.00 V ?
Когато почиствам с нея...при започване на почистването на килим...и четките спират. А те са причината да си купим с такава представка прахосмукачка, понеже сме с две кучета.
Някой да е имал подобен проблем?

# 166
Здравейте, някоя от вас има ли тази прахосмукачка?
Philips xc 2011 / 01
 Сега я има уж намалена с точки във фантастико и се чудя дали си струва, при положение че я няма никъде другаде в интернет( явно е стар модел). Вкъщи сме с куче и пускаме ежедневно, за да събираме космите.

# 167
Здравейте, някоя от вас има ли тази прахосмукачка?
Philips xc 2011 / 01
 Сега я има уж намалена с точки във фантастико и се чудя дали си струва, при положение че я няма никъде другаде в интернет( явно е стар модел). Вкъщи сме с куче и пускаме ежедневно, за да събираме космите.
аз си я взех и засега съм доволна.

# 168
Аз да дам мнение за Jimmy H10 Flex - след дълго чудене си я взех. Най-вече ме привлече приставката за тупане. Много съм доволна. Мощна е, чисти супер, стига ми за 2 етажа (къщата е близо 200 м², но двата етажа са по-малко). Единственото, което не ми допада е, че без стойката не седи изправена и корпусът се драска много лесно. Не съм ползвала друга, за да кажа дали е лека или тежка, за мен е ок. Много е маневрена и лесно чистя стълбището. Общо взето за мен е топ.

# 169
здравейте, някой може ли да сподели впечатления от bosch unlimited 10 PRO Power? Мисля, че е сравнително нов модел и с най-издръжлива батерия. Благодаря!

# 170
Средно тъп въпрос - гаранцията покрива ли батерията? Заглеждам се по https://www.philips.bg/c-p/XW9463_11/aqua-trio-cordless-vacuum-9000-series защото тая работа с мопа няма да я бъде като се преместим в къща с двор... Обаче първото, което гледам са консумативите. Не съм изчела всичко, но мернах допълнителна батерия, за която обаче този модел не е в списъка със съвместимости. Дори да е - ако хипотетично след година трябва да я сменя някак 300+лв ми се струват доста при все че дори да я издебна на промоция не е евтина.
Ако някой я има ще се радвам да сподели как се държи батерията във времето.

# 171
Средно тъп въпрос - гаранцията покрива ли батерията? Заглеждам се по https://www.philips.bg/c-p/XW9463_11/aqua-trio-cordless-vacuum-9000-series защото тая работа с мопа няма да я бъде като се преместим в къща с двор... Обаче първото, което гледам са консумативите. Не съм изчела всичко, но мернах допълнителна батерия, за която обаче този модел не е в списъка със съвместимости. Дори да е - ако хипотетично след година трябва да я сменя някак 300+лв ми се струват доста при все че дори да я издебна на промоция не е евтина.
Ако някой я има ще се радвам да сподели как се държи батерията във времето.

Батерията не влиза в гаранцията.

# 172
Никоя гаранция не покрива батерия.
Може да се насочите към Bosch - техните батерии са съвместими с електроуредите им  и поне ще намерите лесно, ако се наложи. Моята е модел с две батерии в комплекта, но не се предлага вече. Купувала съм я преди по- малко от година.

# 173
  • оттам, откъдето започва България
Аз вече споделих моите неволи с батерия за прахосмукачка Филипс.

# 174
Здравейте!
Търся си безкабелна прахосмукачка, с малък бюджет, до 300лв, моля за мнения
Благодаря ви, девойки!

# 175
Здравейте!
Търся си безкабелна прахосмукачка, с малък бюджет, до 300лв, моля за мнения
Благодаря ви, девойки!
Аз от 1 година ползвам вече този модел на Rowenta - RH2037WO X-FORCE FLEX 9.60 ALLERGY.
Има LED светлина, няколко вида скорости, с достатъчно приставки/функции и е сравнително лека при пренасяне (не ми натежава на ръката). Лесна е за почистване и е с гъвкава дръжка (трябваше ми точно такава, да минавам под масата в хола).
С едно зареждане мога да почистя 90 квадрата апартамент без проблем на най-ниската скорост. Ако трябва да минавате върху килими/мокети, автоматично се пуска по-силната турбо скорост, която съответно точи драстично батерията, но може да изберете да минете на по-ниска скорост. Като недостатък мога да отбележа, че не може да стои самостоятелно изправена, и трябва или да се монтира на стена, или да стои подпряна някъде.
Идва с резервен филтър. Аз я купих от Техномаркет, виждам че вече не е налична там, но я има в еМАГ и Зора на цена от 300 лв в момента.

# 176
Здравейте!
Някой да ползва DYSON WashG1 Wet Floor Cleaner? Ще се радвам да споделите заслужава ли си покупката. 😊

# 177
Преди време беше някой тек в темата се оплакал от прахосмукачка Бош петс,  че след изключване връща част от буклука на пода обратно. Какво стана с този проблем- интересува ме дали е дизайн дефект или проблем заради дефектна част?

# 178
Здравейте.
Моля за отзиви, ако сте собственици на Xiaomi G20 Lite EU. Има ли недостатъци, както и какви са предимствата и.
Всъщност търся нещо леко, тихо, за поддържане на малък апартамент без домашни любимци и килими. Също бих искала да филтрира добре праховите частици и лесно да се почиства контейнерчето от боклуците. Ако може да стои подпряна в гардероба в коридора ще е чудесно..

# 179
Здравейте.
Моля за отзиви, ако сте собственици на Xiaomi G20 Lite EU. Има ли недостатъци, както и какви са предимствата и.
Всъщност търся нещо леко, тихо, за поддържане на малък апартамент без домашни любимци и килими. Също бих искала да филтрира добре праховите частици и лесно да се почиства контейнерчето от боклуците. Ако може да стои подпряна в гардероба в коридора ще е чудесно..

Здравейте,  преди няколко дни я купих от Метро за 179 лева. Засега само я пробвах, че я взех за майка ми.  Първи впечатления, лека е, доста безшумна, събра от пода бая неща, имайки предвид че беше чистено преди това, мъх от дивана също, маневрена е. За цената си според мен е добра, имам друга безжична вкъщи и ми е доста по тежка.
Не стои изправена самостоятелно, трябва да е подпряна някъде или закачена на стойката за стена.

Общи условия

Активация на акаунт