Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 264
  • 410
  •   1
Отговори
# 300
рябва ли да натискам копче ,за да работи ?
A иначе как се очаква да работи?

# 301
  • Пловдив
Според мен въпросът е дали уредът работи с постоянно натиснат спусък или има бутон тип on/off, при който потребителят няма нужда да държи спусъка през цялото време (както е при V8).
Не искам да те подвеждам, но доколкото съм чела, по-новите версии са с бутон и не е необходимо спусъкът да се държи постоянно натиснат.

# 302
В случая подвеждаш. На В15 се държи постоянно, което за мен е супер удобно, имали сме и такава, с една натискане на копчето, беше неудобство.

# 303
  • Пловдив
Щом знаеш отговора от първо лице, защо не отговори още в предишното си включване?

Казах, че не искам да подвеждам (т.е. може и да не е така).

# 304
Здравейте! В Метро в момента има В15 за 1279 лева, и аз се оглеждам и се чудя точно за този модел.

# 305
Малко ми бяга логиката да е удобно постоянно да натискаш бутон. По всяко време може да спираш и пускаш копчето .

# 306
V15s - да, копчето трябва постоянно да е натиснато. За мен не представлява проблем постоянно да държа копчето. То така е направено, че става естествен захвата.

# 307
Здравейте! В Метро в момента има В15 за 1279 лева, и аз се оглеждам и се чудя точно за този модел.

Малко ме притеснява всмукателната мощност. В емаг същата прахосмукачка е с 660W

# 308

Малко ме притеснява всмукателната мощност. В емаг същата прахосмукачка е с 660W

Да, и в емаг има повече приставки..освен да отида да видя кой модел е, защото има няколко май..поне в сайта на дайсън като ги разглеждах мисля бяха 2 или 3 модела.

# 309
Приставките са едни и същи.

# 310
  • София
Безумно е това да държиш постоянно копчето. Освен другото, е и много уморително!

# 311
  • Пловдив
Безумно е това да държиш постоянно копчето. Освен другото, е и много уморително!

Това твърдение е от личен опит ли е?

Защото “безумно и уморително” са меко казано несериозно твърдение.

# 312
  • Deutschland/HE
Аз нямам V15, а V10 и също се държи копчето непрекъснато, но то е на такова място, че е от естествения захват и на изморява изобщо.

# 313
И аз съм на мнение, че не изморява копчето. Да, ако чистите 2 часа, сигурно, но то и батерията не издържа толкова. Това е същото като да кажеш, че телефона те изморява като говориш с него или го държиш. Изморява, ако правиш това 1 час, да.

# 314

Това твърдение е от личен опит ли е?

Защото “безумно и уморително” са меко казано несериозно твърдение.
Цитирам това мнение, защото съм съгласна с него.
Безумно е да се изказваш за нещо, което не си ползвал лично.
С В15 сме от над година, писала съм в темата, говоря от личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт