Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 228
  • 410
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Може ли да ме насочите за прахосмукачка, подходяща за почистване на косми от куче? Ако може да се закрепя за стената, ще е плюс.
Бюджетът ми е до около 700лв - Дайсън не са ми вариант, над 1000лв за прахосмукачка не мога да дам.

# 316
lili_78,  има и дайсън под 600 лв. на промоция. Преди 2 седмици много се чудех дали да поръчам от Емаг Dyson V8 Advanced или да заложа на V15. От наколко години ползвам Dyson V8 Absolute и съм много доволна, но ми трябва още една. Има приставка за закачване на стена. Става за почистванен на косми от куче. Не ме притеснява натискането на копчето непрекъснато. Действително е направено удобно.

# 317
Аз следя Dyson V8 от 2 месеца и най-ниската цена, на която съм я виждала, е 640 лв.

# 318
  • Варна
Може ли да ме насочите за прахосмукачка, подходяща за почистване на косми от куче? Ако може да се закрепя за стената, ще е плюс.
Бюджетът ми е до около 700лв - Дайсън не са ми вариант, над 1000лв за прахосмукачка не мога да дам.

Бош 7-ма серия Pro Animal. Аз съм с куче и съм много доволна вече година. Миналия черен петък беше намалена на 550 лв.

https://zora.bg/product/bcs711pet-s-konteyner

# 319
  • София
Безумно е това да държиш постоянно копчето. Освен другото, е и много уморително!

Това твърдение е от личен опит ли е?

Защото “безумно и уморително” са меко казано несериозно твърдение.
Категорично от личен опит!
Но мазохисти всякакви 🤷🏽

# 320
За над 1000 лв ми се ще  да има и водно почистване и да се самопочиства, такива модели дебна аз, ако имате отзиви ще се радвам да ги проуча.

# 321
V15s е с мокро почистване. Безкабелна прахосмукачка, която се самопочиства май не съм виждала. По принцип го има това при роботите. Докинг станцията е по-голяма. Ако има такова и при безкабелна, ще ми се струва, че ще е много голяма тази докинг станция. Нито робота, нито Дайсъна ги почиствам след всяко ползване, за това не държа на самопочистването. Виж, ако ходят да изхвърлят боклука до контейнерите, това вече е друго 😃

# 322
  • Пловдив
Има модел на Shark, която е с автоматично изпразване след всяко почистване.
Но тя е само за сухо почистване.

# 323
https://jimmy.bg/product/jimmy-pw11-pro-max/

Ето един примерен модел, вижте функциите и споделете мнението ви като вече ползвали, аз никога не съм и дори не знам какво да гледам. Има доста такива модели, на тези цени долу горе, сякаш са доволни хората. Предполагам е важно и да е лек самия уред

# 324
Здравейте искам да си взема Дайсън на Черния петък.Трябва ми за апартамент на ламинат,имаме персийска котка и се налага да пускам прахосмукачка два пъти на ден,заради камъчетата от котешката тоалетна.
След гледане на клипчета,четене на коментари и изчитане на двете предишни теми,стигнах до извода,че най-предпочитаните модели са V8,V12 и V15.
V8 ми се струва най-здрава защото,колкото повече екстри и електроника има е по-вероятно да дава различни проблеми.Има всички четки,но няма лазер и не е толкова мощна.
V12 ми харесва,че е лека и има много приставки,но ме притеснява малкия контейнер.
V15 има голям контейнер и е по-нов модел,но пишат,че е тежка и няма малката четка за косми.
И се чудя коя от трите да избера...
Шумни ли са четките по ламинат?

# 325
  • Варна
Така описано, бих взела V12. Зелената светлина е уникален плюс, а голям контейнер така или иначе не ти трябва. Аз изпразвам моя след всяко почистване.

# 326
А някой има ли V11. Да изкаже мнение. Насочила съм се към нея, защото спрямо бюджета ми тя е най-силно всмукателна (примерно по-силна е от v12). Търся повесе всмукателност заради 2 пътечки и един килим вкъщи, къс косъм. Справя ли се добре? Първо се бях насочила към v8, но заради килимите реших да гледам нещо по-силно.

# 327
  • Varna
Търся прахосмукачка за стълби и етаж с ламинат. Няма килими, но има домашен любимец. Искам да е лека и удобна за ползване. Двоумя се между две, какво е вашето мнение, този Бош :
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Vertikal … CS711PET/p/813025
Или това. Xiaomi
https://techmart.bg/prahosmukachka-xiaomi-mi-vacuum-cleaner-g20-max-bhr8828eu

# 328
Дами,някоя с проблеми с dysona?Спря да работи и леко присветва но само това.Някой с предложения дали има ?

# 329
  • Пловдив
Моята е 5 годишна.
Проблем имаше със зарядното. Поръчах от Алиекспрес.
Преди това пробвах с друга бетерия.

Общи условия

Активация на акаунт