Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 161
  • 410
  •   1
Отговори
# 360
  • Melmak
Аз моята я поръчах от Технополис и я чакам.
Взех Ровента, lie to me, много ти благодаря за мнението!

# 361
Здравейте.
Колебая се за този робот xiaomi.
Не съм имала до сега.
Някой дали го ползва или просто да изкажете мнение дали си струва?
Имам вертикална rowenta.
https://www.ozone.bg/product/prahosmukachka-robot-s-avtomatichna … xiaomi-lydsto-w2/

# 362
  • В полите на Витоша :)
Честито! Този модел няма мокро почистване, нали?

Към ползващите "Tineco" - как стои въпросът с гаранционното обслужване и поддръжката? Намират ли се лесно резервни части, батерии?
Четох и за Джими, и за Роборок, че гаранцията не покрива повреди, причинени от вода, а миещите все пак работят с вода... Затова сега се насочих към Тинеко, но не намирам отзиви за гаранцията.

# 363
  • София
Здравейте! Някой има ли впечатления от вертикалната прахосмукачка за сухо и мокро почистване Jimmy PW11 Pro Max?

# 364
Здравейте! Може ли мнение за тази прахосмукачка, дали е достатъчно мощна за килими?
https://www.ozone.bg/product/bezkabelna-prahosmukachka-stik-eure … eAioaAv1YEALw_wcB

# 365
Здравейте, някой дали е купувал прахосмукачка Vexilar V15 от Amazon.de. Харесала съм я като характеристики и много се чудя да заменя безполезната Aeg, която имам, но ми е напълно непозната като марка. Също така при проблем в гаранционния срок, как става връщането. Благодаря предварително

# 366
Здравейте! Досега не съм използвала безжична прахосмукачка, мечта ми е и мисля да я изпълня за тристаен апартамент. Имаме късокосместа котка и един късокосмест килим, но и малко детенце, така че ми се иска да мога да разчитам единствено на нея, без допълнителен робот или друга прахосмукачка. Срещала съм мнения, че не дърпат толкова силно, колкото нормалните прахосмукачки, но аз все си мисля, че зависи от модела. Имам бюджет от около 700 лв и съм се ориентирала към Miele Duoflex HX1 или Dyson V8 Advanced. Какви са вашите наблюдения над тези модели или други подобни в тази ценова категория?
На черния петък на емаг поръчах Dycon V8 и днес дойде... но развалена, опаковах я и чакам куриер да си я взима обратно... много се вълнувах и накрая разочорование😑 Та до там ми е опита с нея, само добри отзиви четох за нея, лека е в сравнение със сратият ми китюк😄 но така и не успях да я пробвам, голям мерак ми беше...

# 367
  • София
Само набързо да кажа, че Ровентата е много добра. Безкрайно съм доволна. Днес я пусках три пъти. Маневрена е, лека, смуче, не е много шумна.

Скоро ще пусна и моп функцията, но и ще тествам по-дългосрочно. За сега съм супер доволна.

Моята котка, като видеше предната прахосмукачка, изпадаше в паника. С тази ровента чистя около нея и не се помества дори.
радвам се, че си доволна и не съм подвела някого с мнението си, но наистина е страхотна машинката.

# 368
  • Melmak
Моята ровента днес пристигна с някакъв абсурден куриер на Европът! Имали офис в съседния квартал. Щели да я оставят там, нямало да получа известие. Дори не знма защо технополис се излагат с този начин на доставка. Скандално е.
Аз съм на път да разкарам всички килими. Максимум оставям един малък под холната маса и това е. Алергична съм към прах и акари, мисля да минавам всеки ден с Ровентата и да се справяме така.

# 369
  • Be realistic - plan for a miracle.
Здравейте Simple Smile Търся отзиви от някой, който се е снабдил и е ползвал някакво време Dreame h12 (или 13) dual - ето за тази говоря: https://technika.bg/product/43358/prahosmukachka-dreame-h13-pro- … d-dry-vacuum.html

Как е в чистенето, батерията, също при прецакана батерия дали може да се подмени 😁 Че четох из темата, че си е важно.

Търся вертикална с мокро/сухо почистване, защото и в банята смятам да минавам с нея, имам суха баня с кофти направен сифон, не става да се измие стандартно освен ако не искаш да нагазиш в езерце… а много се напрашава. Писна ми да я минавам с вехти парцали и стирки.

Пандора, Европът са най-отвратителните.
Още помня случая, в който ми носеха нещо за 33,80 ст, аз им дадох 40 лв и нямаха да ми върнат, защото “не им разрешавали да носят кеш в себе си”. Поисках да платя с карта - няма такава опция. Еми отнесе си бакшиш и загуби клиент. Проверявам винаги и ако са те - сменям магазина.

# 370
  • Варна
Всъщност килимите са препоръчителни за хора с алергии, защото задържат целия прахоляк, който иначе хвърчи из въздуха и го дишаме повече.

# 371
  • Melmak
Всъщност килимите са препоръчителни за хора с алергии, защото задържат целия прахоляк, който иначе хвърчи из въздуха и го дишаме повече.
Даже лекар алерголог ме посъветва да не държа килими. Те са пълни с акари и прах и колкото и да ги смучеш с прахосмукачка пак има прах. В момента имам 3 килима, направо един изхвърлих, само да почнем и другата стая, заминават и другите два.

# 372
  • София
Килимите задържат прах - за колко време? Трябва да го переш всяка седмица.
Всякакъв текстил изглежда добре и е чисто точно една седмица.
Ако около жилището ви има и строеж - каузата с чистенето е загубена!

# 373
Значи, алергията не е към домашния прах (или въобще прах) като такъв, а към белтъците от отпадните вещества на акарите, които се съдържат в него - т.е. замърсяването, включително със строителен прах, не е причина за алергията.  Килимите задържат не повече акари и отпадъчни продукти от останалия текстил в дома - спално бельо (особено матраци), дрехи, мека мебел и т.н. Ако те не могат да се почистват при висока температура (60 и нагоре градуса), при това всяка седмица, кел файда, че няма килими - популацията, а съответно и алергичната реакция, се поддържа от останалия текстил. За мен това е по-голямо предизвикателство за поддръжка, отколкото килимите на пода и бих се ориентирала и към перяща прахосмукачка, която да се ползва за килими, дивани и матраци, които няма как да се перат в пералнята, нито е финансово рентабилно да се подлагат на професионално почистване всяка седмица.   

# 374
  • София
Понеже не може да пере матрака на 60С, дай да сложи и килим.

Общи условия

Активация на акаунт