Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 40 251
  • 521
  •   2
Отговори
# 510
Аз не съм фен на мултифункционалните уреди и затова реших да съм отделно с вертикална прахосмукачка (Dyson v15 detect absolute) и електрически моп (Tineco S9). Доволна съм и от двата уреда и то много. Тинекото не оставя много мокро, даже напротив. Вкъщи сме с гранитогрес, ламинат, паркет и килими. Всички екстри. Аз също се опасявах да не мокри прекалено паркета, но реално заради изсмукването на водата оставя съвсем леко влажно. За сравнение, ако съм чистила с обикновен моп гъба или със спрей моп, изсъхва 3-4 пъти по-бавно. Единственото, което ми се иска да имаше като екстра, е лампичка отпред, но това се преживява.

# 511
То на Дайсън е в допълнение приставката за моп. Уреда е един и същ, просто към името има Submarine. За мен е безсмислено да са два уреда щом имате v15.

# 512
  • Пловдив

deede, БЛАГОДАРЯ

# 513
  • Ловеч
Момичета, имам тази прахосмукачка https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Vertikal … C3133-01/p/801252. На около 1 месец е и в началото чистеше добре. Усещаше се даже как те дърпа, докато я държиш. Напоследък обаче изобщо не може да събере боклука. Уж го събира и като я спра и вдигна, за да я прибера всичко се изсипва обратно на земята. За котешката тоалетна включвам турбо режима и ги събираше, но днес като го включа и след няколко секунди си го спира и минава на много бавен режим. Нищо не смучи. Всеки ден намалява мощността, сякаш. Чиста е! Ще съм благодарна, ако може да помогнете със съвет или модел за нова.

# 514
Тя привидно може да е чиста, но на по-дълбоко ниво не 😀 Лошото е, че е станало за месец. Според мен е за профилактика. И препоръчително ли да се чисти с нея котешка тоалетна?

# 515
Според мен е повредена тази прахосмукачка, връщайте им в на Технополис. За толкова пари не би трябвало да има проблем след един месец.

# 516
  • оттам, откъдето започва България
radina_k86, филтъра почистван ли е?

# 517
  • Ловеч
radina_k86, филтъра почистван ли е?

Изчистих филтъра и за сега всичко е ок. Търсих упътване в сайта, но не открих и не знаех как се чисти филтъра. Благодаря ви много!

# 518
  • Varna
Здравейте момичета,
Благодаря ви много, че споделяте Simple Smile

Връщам пак на темата за мокрото почистване. Може ли тези от вас, които имат Rowenta с приставка за мокро почистване да споделят опит?

В допълнение, слагате ли някакъв препарат или единствено вода? Доколкото разбирам, препоръките са да не се слагат препарати, защото могат да повредят прахосмукачката и се чудя има ли някаква алтернатива.

# 519
Има специални препарати за електрически мопове, които не правят толкова пяна, колкото обикновените. Към Tineco-то имаше една бутилка техен препарат, който не ме впечатлява особено. Като свърши, ще взема този на Керхер.
https://karcher-cleanteh.com/bg/preparat-za-pod-universal-karche … -750ml/p1760.html

# 520
Аз я ползвам много често приставката. Когато нямам време да прахосмуча и мия после. Без препарат за момента, но ще взема Керхер препарата и аз. Не замазва, чисти добре и едновременно прахосмучи. Не знам какво друго да кажа.

# 521
Момичета, имам тази прахосмукачка https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Vertikal … C3133-01/p/801252. На около 1 месец е и в началото чистеше добре. Усещаше се даже как те дърпа, докато я държиш. Напоследък обаче изобщо не може да събере боклука. Уж го събира и като я спра и вдигна, за да я прибера всичко се изсипва обратно на земята. За котешката тоалетна включвам турбо режима и ги събираше, но днес като го включа и след няколко секунди си го спира и минава на много бавен режим. Нищо не смучи. Всеки ден намалява мощността, сякаш. Чиста е! Ще съм благодарна, ако може да помогнете със съвет или модел за нова.
Точно същото беше и с моята Бош прахосмукачка- точно след около месец започна този проблем, 3 пъти ходи на сервиз и след последния път я обявих директно за продажба и се оттървах от нея.

Общи условия

Активация на акаунт