Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 39 956
  • 516
  •   2
Отговори
# 510
Аз не съм фен на мултифункционалните уреди и затова реших да съм отделно с вертикална прахосмукачка (Dyson v15 detect absolute) и електрически моп (Tineco S9). Доволна съм и от двата уреда и то много. Тинекото не оставя много мокро, даже напротив. Вкъщи сме с гранитогрес, ламинат, паркет и килими. Всички екстри. Аз също се опасявах да не мокри прекалено паркета, но реално заради изсмукването на водата оставя съвсем леко влажно. За сравнение, ако съм чистила с обикновен моп гъба или със спрей моп, изсъхва 3-4 пъти по-бавно. Единственото, което ми се иска да имаше като екстра, е лампичка отпред, но това се преживява.

# 511
То на Дайсън е в допълнение приставката за моп. Уреда е един и същ, просто към името има Submarine. За мен е безсмислено да са два уреда щом имате v15.

# 512
  • Пловдив

deede, БЛАГОДАРЯ

# 513
  • Ловеч
Момичета, имам тази прахосмукачка https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Vertikal … C3133-01/p/801252. На около 1 месец е и в началото чистеше добре. Усещаше се даже как те дърпа, докато я държиш. Напоследък обаче изобщо не може да събере боклука. Уж го събира и като я спра и вдигна, за да я прибера всичко се изсипва обратно на земята. За котешката тоалетна включвам турбо режима и ги събираше, но днес като го включа и след няколко секунди си го спира и минава на много бавен режим. Нищо не смучи. Всеки ден намалява мощността, сякаш. Чиста е! Ще съм благодарна, ако може да помогнете със съвет или модел за нова.

# 514
Тя привидно може да е чиста, но на по-дълбоко ниво не 😀 Лошото е, че е станало за месец. Според мен е за профилактика. И препоръчително ли да се чисти с нея котешка тоалетна?

# 515
Според мен е повредена тази прахосмукачка, връщайте им в на Технополис. За толкова пари не би трябвало да има проблем след един месец.

# 516
  • оттам, откъдето започва България
radina_k86, филтъра почистван ли е?

Общи условия

Активация на акаунт