Подарък-бумеранг

• 3 479
  • 39
  •   1
Отговори
# 30

По-интересно ще е, ако мъж ти подари машина за сладолед.
Извратеняк някакъв.

Зависи от машината...

# 31
  • По света и у нас
Избрах я, розова е със стоманена купа и със вграден компресор - абе няма да си играем игрички. Smirk

# 32
Прочетох един виц, и се сетих за темата. Споделям ви го:

Ако видите, че някой е качил в OLX подаръка, който сте му подарили за Нова година, купете го анонимно и му го подарете пак за рождения му ден.

# 33
Не съм сигурен, че е точно бумеранг но, по-точно чаши за еспресо, които да изглеждат готино, но не че са ми притрябвали. Всъщност после по други пътища разбрах, че подаряващия много искал да има такива, но разбира се, да ги направим като подарък.

# 34
  • Пловдив
Не съм сигурен, че е точно бумеранг но, по-точно чаши за еспресо, които да изглеждат готино, но не че са ми притрябвали. Всъщност после по други пътища разбрах, че подаряващия много искал да има такива, но разбира се, да ги направим като подарък.
Това е доста човешко. Да си мислиш, че ако много искаш ти нещо и да екстраполираш, че друг също ще го иска. Човещинка.

# 35
Това е доста човешко. Да си мислиш, че ако много искаш ти нещо и да екстраполираш, че друг също ще го иска. Човещинка.

Бих казал, че по-скоро бях "използван".

# 36
Горкият! Заведи съдебно дело!

# 37

Това някакъв нескопосан опит за ирония ли беше?

# 38
Неее, как?! Не е хубаво да позволяваш на хората да те използват.

# 39

Това някакъв нескопосан опит за ирония ли беше?
Защо да е нескопосан?! На мен ми хареса. 😁

Общи условия

Активация на акаунт